Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Jokićevi utisci posle Ol stara: Najbolje sam izvodio loptu, Monti me oduševio

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.02.22. | 16:20

"Nisam znao šta da radim, samo sam se zabavljao. Drago mi je da sam delio teren sa ovim momcima. Deset fantastičnih igrača na parketu. Najbolje sam izvodio loptu sa strane na svetu i dobili smo utakmicu", rekao je centar Denvera

Završen je Ol star vikend, Stef Kari je sa 50 poena uzeo MVP priznanje, a Nikola Jokić je upisao četvrti nastup na mečevima svih zvezda. Kao i dosad, sjajno se zabavljao, nije previše mario za rezultat, a na kraju je uspeo da dođe na prag tripl-dabla. Posle utakmice je istakao da mu je najbitnije bilo da uživa, a najjači utisak na Somborca ostavio je trener Lebronovog pobedničkog tima (163:160), šef struke Finiksa Monti Vilijams.

Uspeo je naš as da upiše 10 poena, devet skokova i osam asistencija u laganom ritmu, a nije mu smetalo ni što je završnicu ispratio sa klupe.

Izabrane vesti

"To je to za mene. Nisam znao šta da radim, samo sam se zabavljao. Drago mi je da sam delio teren sa ovim momcima. Deset fantastičnih igrača na parketu. Najbolje sam izvodio loptu sa strane na svetu i dobili smo utakmicu", rekao je Nikola u šaljivom maniru.

U završnici je bio među najglasnijima na klupi Lebronovog tima.

"Nije me bilo briga što sam na klupi čoveče. Drago mi je samo što smo dobili utakmicu. To je najvažnija stvar. Urlao sam sa klupe, pomalo i nervozno, ali smo uspeli da slavimo na kraju".

O treneru Montiju Vilijamsu, koji fantastično predvodi Finiks Sanse u minule dve sezone, imao je samo reči hvale.

"Ako bih morao da izdvojim jednu stvar sa Ol stara, to je Monti Vilijams. Iznenadio me je na najpozitivniji način. Kao osoba, trener, čovek, ljudsko biće. Kako je samo smiren. Imaš osećaj da možeš da pričaš sa njim o bilo čemu. Pričali smo kratko i održao nam je govor. Nije vikao, bio je potpuno smiren i svi su ga pomno slušali", zaključio je Jokić.



tagovi

Monti VilijamsNBA Ol star utakmicaOl starNikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara