Dragan Apić (©Zielona Gora)
Dragan Apić (©Zielona Gora)

Još jedan Srbin u Zjelonoj Gori: Potpisao i Dragan Apić

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.07.21. | 22:11

Centar se vraća u VTB ligu

Tri dana pošto je Nemanja Nenadić zvanično potpisao, Zjelona Gora dovela je još jednog srpskog igrača u svoje redove. Ovog puta - Dragana Apića.

Srpski centar vraća se u VTB ligu posle godinu i po dana, kada je kratko nosio dres Lokomotive iz Krasnodara, pre nego što je otišao u San Pablo Burgos, a onda nakratko Igokeu i Budućnost u prošloj sezoni.

Izabrane vesti

02.00: (1,85) SAD (hendikep -15,5) Australija (1,85)

Apić je sa Zjelonom Gorom parafirao ugovor na godinu dana.

“Jako sam srećan što dolazim u Zjelonu Goru. Tokom poslednjih nekoliko dana pričao sam s trenerom (Oliverom) Vidinom, rekao mi je koji su klupski ciljevi i zadaci. Našlo smo brzo zajednički jezik. Pred nama je dosta posla, ali siguran sam da imamo kvalitet da iznesemo sve što nas čeka. Zjelona Gora uvek ima najviše ciljeve i zato ću dati sve od sebe da dostignemo ono što smo zacrtali“, poručio je Apić koji je u Budućnosti imao prosek od 5,2 poena i dva skoka u ABA ligi.

Novosađanin je profesionalnu karijeru započeo u Vršcu 2012, da bi tri godine kasnije prešao u Crvenu zvezdu. Ipak, najveći deo vremena provodi u FMP iz Železnika na pozajmici, da bi u januaru 2019. potpisao ugovor u Lokomotivi iz Krasnodara. To se zadržao samo godinu dana posle čega ide na pozajmicu u Burgos. Na leto 2020. potpisuje dvogodišnji ugovor s Igokeom, ali samo deset dana kasnije odlazi u Budućnost gde je takođe potpisao saradnju na istu dužinu.



tagovi

Dragan ApićZjelona Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara