Komentari na vest

Kada Marfi učini svoje: Iz oblaka u realnost

D

Dukaco

pre oko 3 godine

Nije Marfi nego Marfin.
M

Mikis

pre oko 3 godine

Navijaci partizana,nemojte vise ulaziti u rasprave sta je partizan a sta zvezda u kosarci.to je smesna tema.partizan ce uvek biti gromada evropske kosarke,a oni mogu samo da placu
M

Meni se čini...

pre oko 3 godine

... da vam se smeju, a ne da plaču.
g

gost3

pre oko 3 godine

Znaš kako naš mudri narod kaže, "smejala se šerpa loncu"...
B

Buva

pre oko 3 godine

Marfi... Edi Marfi!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Partizan ima veze sa košarkom koliko i Kipar sa skijanjem. Druga liga.
S

Srxx

pre oko 3 godine

Jedino je istinito da ti nemas veze sa mozgom....
S

Srxx

pre oko 3 godine

Idi na vestima o Kangi, Kungi, Mungi, kako se vec zove....
G

Gooxy

pre oko 3 godine

A znas koliko veze ima prava zvezda sa ovom danasnjom?ama bas nikakve
K

Ko-kosarka

pre oko 3 godine

Bilo je i gresaka i spleta nesrecnih okolnosti ali siguran sam da cemo se sigurno vratiti na pravi put i mesto koje nam s' pravom pripada !!!
N

Ne brinite...

pre oko 3 godine

... već ste tu gde pripadate.
D

Drvo

pre oko 3 godine

ABA 2?

07.08.16

pre oko 3 godine

Karma,Marfijev zakon,Nolan Smit efekat,okreni obrnu,na isto mu dodje.Samo se vi tesite da ste institucija....Tu titulu prvaka Evrope je osvajala i Jugoplastika 3x,Cibona 2x,Bosna1x.Pa niko ne vice da su institucija kao vi sto konstantno viceta.Pre 90-ih vas nigde nije bilo(bilo je par tofeja tu i tamo),a nema vas ni sad nigde.Serije trofeja pocinju u nesrecnim 90-im.Da je taj vas sistem valajo,i da ste institucija,ne bi jedna trojak sa pola terena to srusila.
K

Kraljević

pre oko 3 godine

Svaki sport svoj veliki napredak kreće da dostiže devedestih.Brzina,tehnika,veliki asovi sve kreće tada do danas...nema više da se košarka igra na šljaci.
K

Kap1243

pre oko 3 godine

Slusaj ovoga Bosna,Cibona i Jugoplastika koji zajedno nemaju 200 navijaca a i da svi odavde postoje opet ne bi imali.Ima svaki dan milionska armija navijaca partizana da slavi svoju instituciju
G

Ghost177

pre oko 3 godine

Svi su je osvajali, samo vi nikad. Toliko o institucijama.
P

Pentrax sekač

pre oko 3 godine

Vidi grbo, ta Jugoplastika je isto institucija, baš kao i Cibona. To su tri institucije, nema ih više. Za razliku od Splićana i Cibosa, Partizan je imao zapaženih rezultata i u posleratnim godinama i u novom milenijumu ( f4 EL, top8). Kao što je vama danas standard da budete u top 3 ekipe otpozadi, tako je nama bio standard u top 8 odnapred. Nekoga zovu ekipe iz NBA i čast im da igraju protiv tebe a nekome skandiraju "hudfakarju"
V

Vaš standard je...

pre oko 3 godine

2-12 u EL pred praznim tribinama Pionira. Ima nas koji smo pratili košarku u to vreme. Partizan je vlasnik najvećih poraza u istoriji EL. A i na tim F4 nikada niste nikoga pobedili. Najveći uspeh vam je poraz od Olimpijakosa pre 10 godina.
@

@Kap1234

pre oko 3 godine

Kakve veze koliko navijaca imaju Cibona i Split i da li manje imaju od partizana?Pa i partizan ima manje navijaca od Galatasaraya u kosarci pa?Ok znaci po toj logici je Galatasaray veci klub.Sta sve od navijaca partizana covek cuti nece.
a

as

pre oko 3 godine

Poenta institucije nije u tituli prvaka evrope - to je razlika između vas i nas, zato nikada nećemo biti isti! Za Zvezdu se u SFRJ (i kasnije) navijalo zbog titula, dok je Partizan emocija.
@

@Pentrax sekač

pre oko 3 godine

Moras ti malo vise da pogledas EL koliko puta je partizan bio u grupi zadnji.Te price da ste bili u vrhu non stop su lazne.Zvezda je do sada samo jednom u EL zadnja bila.A partizan mnogo vise puta.
a

as

pre oko 3 godine

Postoji još jedna stvar koja od Partizana pravi instituciju, a od Zvezde pr... čitaj sledeća imena, najveće legende KK CZ od kojih je samo 1 prava legenda (Moka): Neša Ilić, Moka Slavnić, Saša Obradović - nema dalje. Pazi sada ovo: Željko Obradović, Duda Ivaković, Paspalj, Divac, Đorđević, Danilović, Savović, Berić, Rebrača, Dalipagić, Kićanović, Grbović...
g

gost3

pre oko 3 godine

4xF4, 1xEL, 3xKRK(evropski)...žetva evropskih trofeja počela krajem 70ih godina prošlog veka, a ne tokom 90ih, izvoli proveri na wikipedii i edukuj se malo, ako znaš kako se to radi...a KKCZ, ko ste bre vi, pitali su iz jednog poznatog evropskog kluba...lepo kaže narodna poslovica "smejala se šerpa loncu"...
@

@as

pre oko 3 godine

Od ovih nabrojanih nijedan nije nastao u Partizanu, a neki su nastali u Zvezdi, recimo Djordjevic. Pazi sad ovo, Zvezdini omladinci na poziciji pleja, Djordjevic, Obradović, Slavnic , Rakočević, Jaric, Vujanic. Hoćeš I ostale pozicije, ili sam te dovoljno ukopao?
E

Eh meinen budalen

pre oko 3 godine

Ko je Duda Ivaković? Ima onaj čika Duda Ivković, Ivaković ne postoji.
P

Pentrax sekač

pre oko 3 godine

Za ovog grba što priča o standardima... 96/97 - 1/8 finala EL. Izgubili smo 2:1 na muke od kasnijeg osvajača Oly. 97/98 - F4 EL. Izbacili Oly pa onda CSKA u 1/4. 2007/2008 - peti u EL. 2008/2009 - top8 EL, nagrada Dušku za najboljeg trenera, na odluku EL Partizan ide na turneju po USA. 2009/2010 - f4 EL na kome je Partizan 2 tekme izgubio na jednu loptu! Pozdravi Nebojšu legendu...
P

Partizan Sampion

pre oko 3 godine

Za razliku od Zvezde u fudbalu mi smo odma par godina posle osvojene titule sa najmladjim timom ikada koju nismo imali pravo da branimo zbog rata i sankcija ponovo 1998. igrali fajnl for nismo nestali sa mape za jedno par decenija kao ona dok se nije drzava umesala i onda napravila nesto ,pa onda 2010. fajnl for sa najeftinijim timom u evroligi.
M

Mirotvorac

pre oko 3 godine

Za vas smo i bicemo zauvek institucija, razumes?! Tu titulu koju su osvajali Jugoplastika, Cibona, Bosna imamo i mi i ta se titula zove "EVROPSKI SAMPION U KOSARCI". Vi to nemate niti cete ikada imati. Jel jasno sad?! Tacka
N

NBA Turneja

pre oko 3 godine

Na 1 loptu? Partizan - Denver 70:102, bez Iversona i Anthonya, Partizan - Phoenix 80:111. Dobra ta jedna lopta koja vredi 30 razlike
@

@NBA Turneja

pre oko 3 godine

Napisao je na f4 u sezoni 2009/10 na jednu loptu je izgubio obe utakmice to jest polufinale i borbu za trece mesto inace te sezone Barselona sampion je izgubila samo 2 utakmice jednu od Partizana i od Reala ali u plej ofu na tri pobede.
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Ma šta bide i kako bude mi smo ponosni na najveću instituciju košarkašku.Toliko lepih stvari smo doživeli sa njim da mnoge godine njegovog ponižavanja od strane vlasti ne mogu to da izbrišu.U zenitu našem pre 10 godina kad smo išli na fajnal-four dovodili smo igrače iz Mersina,Granade i Slovana.Danas dovodimo iz Sasarija,Ostendea,sa koledža,Hapoel Holona...Mi stvaramo igrače za najveće evroligaške domete i NBA!Nema lepše priče od veze navijača Partizana sa svojim najboljim,najlepšim i najjačim klubom Partizanom.Niko nikada to neće obrisati ili umanjiti!
k

kaboom

pre oko 3 godine

E slatko se ismejah...
V

Vi ste. . . .

pre oko 3 godine

... samo prošlost. Kad se vrati publika nećete imati čoveka na tribini koji pamti titulu. To pozivanje na prošlost je isto kao kad bih ja pričao da je Pizonova generacija igrala finale kupa UEFA. Lepo je, ali nebitno.
Č

Činjenično stanje

pre oko 3 godine

Odoše žuti, odoše i Evroliga i trofeji. Raskrinkaše se lažni časovi ljubavi. Istorija se ponovo radja, 29 godina posle Zvezde vam je trebalo da uzmete prvi trofej, dok je Zvezda igrala košarku vi ste zobali pačija g... Laku noć lažna institucijo.
a

aebre

pre oko 3 godine

zvezda se zvanicno upokojila 2011. godine a zuti tadic i vesic su sa njom pravili evropski projekat sa svetskim sampionom za trenera i preskupim igracima.zato se i upokojila
K

Krile

pre oko 3 godine

1000 lepih stvari :) :) :)
K

Krile

pre oko 3 godine

1000 lepih stvari :) :) :)
J

Jovan 84

pre oko 3 godine

Glavni krivac je Ostoja!Obicni prodavac magle!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Ostoja je jedan naivan tip eto to je. Gde smo mi bili pre Ostoje ...treba da ga ljubimo u d... E sad sto ga je neko navuko pa mu dovodio krseve i sto se tice trenera a pogotovo igraca to je druga prica. Ocigledno se radilo kao u FK , dovedi svog zbog interesa a klub ko .... Ostoja ima moju punu podrsku samo treba sportski direktor koji ce raditi za najbolje kluba. a ne sebe
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

znaci neko placa al ne dovoljno pa se sad prebijaju oko cene
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

ne znam sto krivite sudiju kad ste vi ti koji ste ih pustili . Rad isto ...lalat nije hteo ni naklupi da bude