Vestbruk i Džejms (AFP)
Vestbruk i Džejms (AFP)

(K)ako supruga kaže: Vestbruk na putu za Lejkerse

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 10:51

Vanesa Brajant, Lebron Džejms i Entoni Dejvis zapratili Ninu Vestbruk na Instagramu

Elimininacija Lejkersa u prvom kolu plej-ofa izazvala je određene potrese u franšizi iz Los Anđelesa, koja je izgleda shvatila da je vremešnom Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu potrebna najmanje još jedna velika zvezda i to na spoljnim pozicijama, da bi se vratili na tron.

Pre izvesnog vremena pominjao se Demijan Lilard, koga su Lejkersi, prema izvorima ESPN bili kontaktirali, ali i Rasel Vestbruk koji bi bio zamenjen za Kajla Kuzmu, Montrezla Harela, Kentavijusa Kaldvel-Poupa i dva izbora u drugom krugu drafta 2023. i 2024. godine.

Izabrane vesti

Iz Lejkersa, ali ni Portlanda i Vašingtona niko se nije oglašavao. Ni sami igrači.

A onda su pojedini mediji "kopajući" po društvenim mreržama primetili da su na Instagramum između ostalih, Ninu Vestbruk, suprugu Rasela Vestbruka, zapratili Vanesa Brajant, Entoni Dejvis i Lebron Džejms, što je prema njihovom mišljenju indirektan signal da se Ras sprema za seldibu u Los Anđeles.

Na drugoj strani, Medžik Džonson ima sasvim drugačiju ideju kada je u pitanju ojačavanje tima čija je legenda.

Bez mnogo razmišljanja odgovorio je "da" na pitanje Džeja Vilijamsa da li bi Kris Pol bio prava opcija za Lejkerse, ukoliko ne osvoji titulu sa Finiskom i zatim odluči da izađe iz ugovora godunu pre isteka po kome bi u poslednjoj setzoni inkasirao 44.000.000 dolara dolara

"Nema dileme. Osdmah bi rekao Džini Bas (vlasnici Lejkersa) da traži novac za Pola. Bilo bi to savršeno za Lebrona, Dejvisa i ostale igrače", rekao je Medžik.

Pol je navodno već rešio da izađe iz ugovora, odnosno spreman je da smanji godišnje primanje sledeće sezone, ali samo ako dobije trogodišnji ugovor u visini od 100.000.000 dolara.


tagovi

Rasel VestbrukLebron DžejmsLos Anđeles LejkersKris PolMedžik Džonson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara