Komentari na vest

Kakva serija: Atlanta gubila 26 razlike u trećoj deonici i na kraju preokrenula!

В

Видић

pre gotovo 3 godine

Ѕweet Lou!
E

Erudita

pre gotovo 3 godine

Koliko je ovaj Bogdanović precijenjen igrač. Bilo mi je drago kada je otišao u Atlantu i počeo pokazivati da može da bude mnogo više od epizodiste kao u Sakramentu. Međutim, u plej-ofu igra očajno. Procenat šuta mu je značajno opao, dok u posljednje dvije utakmice trojke šutira 3/18 i ima samo jednu asistenciju za to vrijeme (u 50+ minuta igre), da ne pričam da skoro ni jednom nije išao na liniju penala. I ni za šta od toga nije kriv problem sa faulovim kao što se ovdje piše.
D

Danguba

pre gotovo 3 godine

Ti idi gledaj Jokića, on ti nije naneo tolike traume
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

123
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Profesionalni strelac Lu Vilijams rešio utakmicu
h

harhar

pre gotovo 3 godine

Embid je odlican igrac, ali je mnogo prljav, mnogo flopuje i plus je choker. Mogao je da zavrsi karijeru Kolinsu danas.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Hahahaahaha samoprozvani MVP...0-2 bacanja 10 sek pre kraja...2 poena u poslednjoj cetvrtini....idemo Atlanta i veliki Jang i naravno tata Lu Vilijams....ostaje steta za slabu partiju Bogija ali faulovi su ga isekli dosta, Galinari prijatno iznenadjenje jako....Atlanta u 6 definitivno nakon ovog preokreta, a ovaj MVP samoprozvani na aparate lepo, kad ne zna ni da cestita nego nabija sebi statistiku vidi se kako gura tim koji je u ovom momentu bar 3 puta jaci od Denvera...a najveca smejurija brat Ben Simons koga ceo mec u bonusu jure po terenu da prave faul batica lagano sutira nekih 20% slobodna bacanja, zaista presmesna ekipa....da bati Kariju nije ulazilo sve veceras lagana pobeda Atlante....Tobajas Heris i Dok Rivers ne zasluzuju komentar, kao ni onaj cirkuzant od rezervnog centra Dvajt Hauard
A

Aleksandar1234.

pre gotovo 3 godine

Dabogda se ugasili mrtvi Embid i ekipa...
t

tsoG

pre gotovo 3 godine

Simmonsa, Howarda, Harrisa pa i Riversa a i publike narocito, racunali da mogu da se zezaju sa Atlantom. Kazem sebi ma okrenuce ovo Atlanta bas zbog svega sto radi Fila i poce Lou polako da ih topi a nastavise Collins i Young. Bas mi milo sto ih je Atlanta dobila a u petak da zavrse posao. Bogdan, Capela i Huerter bas razocarali, nista ih nije islo valjda ce u sledecoj da budi bolji. Lets go Atlanta lets go.
t

tsoG

pre gotovo 3 godine

Filu islo sve a Atlanta promasivala, pa pocela arogancija Embida, Curry-a, Sim