Kaminski i Kaboklo sa Obradovićem (©MN Press)
Kaminski i Kaboklo sa Obradovićem (©MN Press)

Kaminski: Tri pobede, to je sve što nas zanima; Kaboklo: Odužićemo se navijačima

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 23:15

„Pokazali su nam šta je Partizan“, kaže Brazilac

Prošao je Real Madrid još jednom pobednički kroz Beograd. Partizan Mozzart Bet nije uspeo da slomi šampiona Evrope i sada mu je ugrožen plasman u Top10 Evrolige.

Centar crno-belih Frenk Kaminski i pored poraza (76:88) smatra da je njegov tim odigrao dobru utakmicu.

Izabrane vesti

„Ima dosta dobrih stvari koje možemo da uzmemo iz ove utakmice. Pustili smo ih u trećoj četvrtini da odu na 10-12 razlike, a oni su dobar tim, imaju odlične igrače. Napravili su tu razliku i uspeli da je održe. Borili smo se jako, igrali dobro“, ocenio je Kaminski.

Po njemu, sve je i dalje u rukama Partizana.

„Rekao sam u svlačionici da imamo još tri utakmice i ako ih dobijemo, ne moramo da brinemo o nekom drugom scenariju. Moramo da uradimo sve što je do nas“.

Osvrnuo se Kaminski i na fantastičnu podršku Grobara.

„Naši navijači su neverovatni, pokazuju to na svakoj utakmici, nikada nisam video tako nešto u celoj karijeri. Oni ljubav i podršku pokazuju i kada izgubimo, sjajno je videti takvu podršku. Znam da će biti uz nas i u naredne dve utakmice kod kuće“, poručio je Frenk Kaminski.

Njegov kolega iz reketa Bruno Kaboklo smatra da je samo jedan kratki „prekid filma“ bio koban po Partizan Mozzart Bet.

„Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Krajem treće četvrtine smo malo izgubili fokus, nismo bili organizovani, što su oni iskoristili da naprave razliku od deset poena“, ocenio je Kaboklo.

I on je pričao o pesmi navijača i pored poraza.

„Naši navijači uvek daju podršku, kod kuće i u gostima i to nam mnogo znači. Guraju nas da budemo bolji. Nisam očekivao takvu njihovu reakciju na kraju, ali pokazali su šta je Partizan, podrška i kada izgubimo. Nadam se da ćemo moći da im se odužimo pobedama“, istakao je Brazilac.


tagovi

Frenk Kaminski JuniorBruno KabokloEvroligaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara