Mihailo Pavićević (©ABA LIGA – Media PRO)
Mihailo Pavićević (©ABA LIGA – Media PRO)

Kazne posle derbija: Pavićeviću meč suspenzije i zabrana prilaska hali, Mornaru 9.900 evra kazne

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 20:49

Moraće da plate i Dejan Radonjić i Crvena zvezda

Disciplinska komisija donela je odluke o kaznama za Mornar i Crvenu zvezdu zbog kršenja discipline u derbiju odigranom prošle nedelje u Baru.

Mornar će na ime kazni stručnog štaba i uprave morati da plati bezmalo 10.000 evra! Tačnije 9.900 evra, podeljeno na tri osobe. Najlošije je prošao šef stručnog štaba Barana Mihailo Pavićević. Njemu je dodeljena jedna utakmice suspenzije vođenja tima, ujedno i zabrana prilaska dvorani i ista će biti aktivirana već protiv Borca koji u subotu uveče gostuje u Baru. Pored toga Mihailo Pavićević moraće da plati i 6.000 evra kazne zbog nesportskog ponašanja i vređanja sudija!

Izabrane vesti

Prvi čovek kluba Đorđije Pavićević udaren je po džepu za sumu od 2.400 evra zbog izbacivanja s utakmice i vređanja sudija, dok je pomoćnom treneru Mornara Zoranu Peruničiću stigao račun na 1.500 evra zbog komentarisanja suđenja na konferenciji za novinare posle meča.

I Crvena zvezda je novčano kažnjena, ali daleko manje od Barana. Dejan Radonjić moraće da iskešira 400 evra zbog tehničke i isključujuće greške. Crvena zvezda ima za obavezu 700 evra na ime kršenja disciplinskog pravilnika takmičenja.

Crvena zvezda je u direktnom okršaju savladao Mornar i došao korak bliže overavanju prvog mesta na tabeli Jadranske lige, dok su Barani na istom meču izgubili Džejkoba Pulena na period od tri do pet sedmica.



tagovi

Mihailo PavićevićĐorđije PavićevićDejan RadonjićKK Crvena zvezdaKK Mornar

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara