"Miša Lakić"
"Miša Lakić"

KLS odredila žestoku kaznu za Beovuk zbog neviđenog skandala!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.11.15. | 16:11

Podsetimo, prvi čovek Beovuka i njegov sin su tokom utakmice sa Konstantinom, odigrane 11. oktobra, iz dvorane izbacili direktora lige i kontrolora suđenja Branka Jovanovića i pritom mu pretili smrću...

Miša Lakić

Pre nešto više od dve nedelje srpsku košarku potresao je skandal kakav dosad nije viđen. Predsednik KK Beovuk Miša Lakić i njegov sin Srđan pretili su smrću Branku Jovanoviću, direktoru lige i kontroloru suđenja tokom utakmice sa Konstantinom. Ali, dešavanja sa susreta koji je odigran pre dve nedelje nisu se na tome završila. Naime, Jovanovića je potom oteran iz dvorane Vizura, zbog čega je ceo slučaj prijavljen nadležnim organima.

Izabrane vesti

Povodom ovog nemilog događaja danas je održana sednica Predsedništva KLS, na kojoj je potvrđena kazna za Beovuk – 720.000 dinara i četiri meča igranja bez prisustva publike.
„Na današnjoj sednici Predsedništva KLS potvrđena je odluka direktora takmičenja o kažnjavanju KK Beovuk 72 sa 720.000 dinara i četiri utakmice igranja bez publike, zbog incidenta na utakmici KK Beovuk 72 – KK Konstantin. Na sednici je istovremeno najoštrije osuđeno takvo ponašanje i zauzet stav da se ubuduće to ne sme tolerisati i da će kazne biti još oštrije. Generalni sekretar KSS, koji je prisustvovao sednici, je podržao odluku Predsedništva KLS i istakao da je stav rukovodstva KSS da treba preduzimati rigorozne mere prema budućim sličnim incidentima“, stoji u zvaničnom saopštenju.

Inače, Miša Lakić je dva puta doživotno diskvalifikovan iz košarke. I to zbog namernog udaranja protivničkog igrača tokom utakmice Beton lige između Tašmajdana i Poštara, kada se još bavio košarkom, a kasnije i zbog napada na sudiju, takođe kao igrač Tašmajdana.


tagovi

Srđan LakićSrbijaMiša LakićKLSBranko Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara