Kobi Brajant prvi član Kuće slavnih u klasi 2020.

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 18:07

Posthumno priznanje za legendarnog asa

Nakon tragične vesti da je u nesreći prouzrokovanoj padom helikoptera poginuo Kobi Brajant, ceo košarkaški svet je stao. Jedan od najboljih igrača svih vremena ostaće večno upisan u stranice košarkaške istorije kao čovek koji je oborio bezbroj rekorda. O kakvoj se igračkoj veličini radi dovoljno govori podatak da je pokrenuta peticija da lik Kobija Brajanta bude zvanični logo NBA lige.

Da će Brajant večno ostati legenda NBA lige potvrđuje i izjava direktora Košarkaške kuće slavnih, Džerija Kolanđela, koji je istakao da će ga uvrstiti u Kuću slavnih kao prvog iz klase 2020.
Očekuje se da ovo bude najčuvenija klasa sa Kobijem, Timom Dankanom i Kevinom Garnetom“, rekao je Kolanđelo i dodao da Kobi treba da bude nagrađen na način na koji to zaslužuje.

Izabrane vesti

Za ulazak u Kuću slavnih 2020. godine nominovani su Magzi Bogz, Tim Dankan, Kevin Garnet i Tim Hardavej. Zbog smrti Kobija Brajanta, Košarkaška kuća slavnih napraviće izuzetak, preskočiti proceduru i nominovati ga odmah kao prvog člana u klasi 2020.

Ostali članovi Košarkaške kuće slavnih biće objavljeni početkom aprila.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara