Kodi Miler Mekintajer (©Star Sport)
Kodi Miler Mekintajer (©Star Sport)

Kodi Miler Mekintajer pregovara s Burgom

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.02.21. | 15:10

Američki plejmejker blizu razrešenja aktuelne situacije

Kodi Miler Mekintajer je u pregovorima sa francuskim Burgom, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Američki plejmejker je poslednjih mesec dana van tima pošto trener Sašo Filipovski ne računa na njega jer nije opravdao očekivanja, o čemu smo vas takođe izvestili prošlog meseca, a sada je blizu rešenja aktuelne situacije.

Izabrane vesti

Burg poslednjih sedmica intenzivno traga za plejmejkerom i kako se može čuti u sferi interesovanja bio je čak i Aleksej Nikolić - kasnije potpisao za Gravlin -, čak je postojao pokušaj da se dovede Toma Ertel - prešao u Asvel -, dok je Skoti Rejnolds bio najbliži dogovoru, ali su pregovori propali. Sada je meta Miler Mekintajer.

ABA LIGA: (1,17) Mornar (20,0) Krka (5,50)

Kreator igre koji je u Beograd došao iz Cedevita Olimpije odigrao je za Partizan 14 mečeva u ABA ligi, prosečno ubacujući 12 poena, dok mu je u 12 nastupa Evrokupa prosek veći za jedan poen. Ipak, najveća zamerka bila mu je upravo u kreativnom delu igre... U regionalnom takmičenju imao je tri, a u Evrokupu četiri i po završna dodavanja, što je procenjeno kao nedovoljno za bolji učinak saigrača.

Kodi Miler Mekintajer je nedavno na društvenim mrežama objavio da će uskoro izaći u javnost i reći zašto ga na parketu, te da je "predugo ćutao". U Burgu bi Miler Mekintajer za saigrače dobio dvojicu srpskih košarkaša - Danila Anđušića i Luku Ašćerića. Trener ekipe je Savo Vučević, inače stric asa Orlando Medžika Nikole Vučevića. Na centarskoj poziciji igra i nekadašnji igrač Crvene zvezde – Alen Omić.

Partizan se posle dvonedeljne pauze vraća obavezama, a sledeći meč je u Zadru u subotu, potom sledi važno gostovanje Trentu u Evrokupu. Za te mečeve Filipovski ne može da računa na kapitena Novicu Veličkovića, te Vila Mozlija i Markusa Pejdža.



tagovi

EvrokupKK PartizanKK Burg

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara