"Uručenje donacije"
"Uručenje donacije"

Kole podržao Tiršovu

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.17. | 09:57

Sportski komentator Nenad Kostić priključio se ekipi dobitnika u akciji „Humanitarni tiket u podne“, a ostvareni dobitak je namenio mališanima iz Tiršove

Uručenje donacije

Druga polovina komentatorskog dvojca Edin i Kole sa TV Arena sport, Nenad Kostić, uspešno je tipovao u aprilu, prvenstveno zahvaljujući iskustvu stečenom posle više od  1.000 urađenih košarkaških prenosa, ali i sreći koja je igrala značajnu ulogu u sastavljanju dobrotvornog  listića. Nepristrasno, kao pravi profesionalac, Kole je uspešno iskombinovao utakmice 27. kola Evrolige i tako obradovao mališane iz Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici u Beogradu.
„Akcija je zaista predivna i sa zadovoljstvom sam učestvovao. U društvenim okolnostima u kojima se trenutno nalazimo, mislim da je svaka pomoć onima kojima je najpotrebnija, za pohvalu. Veliko hvala kompaniji MOZZART i što se setila mene i što organizuje jednu ovakvu humanitarnu akciju“, rekao je Kole.

Izabrane vesti

Budućim učesnicima MOZZARTOVE humanitarne akcije „Humanitarni tiket u podne“ Kole je poželeo mnogo sreće.
„Nisam preterano dobar kladilac da bih im davao kladilačke savete u ovom trenutku, ali mislim da ne treba toliko da razmišljaju o iznosu novca i o kvotama, ovo je pre svega humanitarna stvar i mislim da je svaki iznos koji dolazi od srca dobrodošao“, dodao je Kole.

Donacija je stigla u pravom trenutku i poslužiće za nabavku igračaka i edukativnog materijala za decu.
„Zahvaljujemo kompaniji MOZZART i njihovoj plemenitoj akciji. Odlučili smo da donaciju usmerimo na nabavku didaktičkog materijala koji koriste vaspitačice za rad sa decom. U našoj ustanovi svako odeljenje ima svoju vaspitačicu čiji je zadatak da osmišljava edukativno – zabavne sadržaje kako bi korisno i zabavno skratila vreme i ulepšala dane deci koja se leče u Tiršovoj. Našim mališanima će to mnogo značiti jer će im boravak u bolnici  biti prijatniji, a sa sobom će poneti neke lepe uspomene“, rekao je Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečije klinike Tiršova.

Univerziteska dečija klinika Tiršova gotovo sto godina pruža najbolju zdrastvenu negu deci iz Srbije i regiona i edukuje nove generacije pedijatara i hirurga. Jedna je od najznačajnijih medicinskih ustanova u Srbiji gde u svakom momentu ima preko 300 smeštenih mališana. Na godišnjem nivou, na klinici se izvede oko 70.000 pregleda na pedijatriji i 55.000 na hirurgiji. Krajnji cilj za koji se ova ustanova zalaže je poboljšnje uslova lečenja za najmlađe.

Akciju „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ do sada je podržao veliki broj poznatih ličnosti iz različitih sfera društvenog života, a oni najuspešniji su zajedno sa kompanijom MOZZART obezbedili bolje uslove za rad raznih ustanova, fondacija i organizacija po svom izboru kao što su: Koš za sreću, Podrži život, Život, Singidunum, Budi human, Dom za nezbrinutu decu Spomenak iz Pančeva, udruženje Zvončica, i mnogim drugim ustanovama i organizacijama koje funkcionišu zahvaljujući donacijama. 


tagovi

humanitarni tiketHumanosttiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara