Kris Pol (©AFP)
Kris Pol (©AFP)

Kris Pol definitivno ne igra protiv Denvera

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.05.23. | 12:58

Videćemo da li je završio seriju

Spekulisalo se poslednjih dana, sada je zvanično – Krisa Pola zvanično neće biti na parketu za treću utakmicu konferencijskog polufinala NBA lige protiv Denvera, u noći između petka i subote od četiri sata posle ponoći.

Kako je objavljeno, Pol nije trenirao sa ekipom u četvrtak i definitivno nije u stanju da pomogne saigračima. Njegov status upitan je i za četvrtu utakmicu koja je na programu u noći između nedelje i ponedeljka od 02.00.

Izabrane vesti

“Mnogo će nam nedostajati“, rekao je Kevin Durent i dodao:

“Ne samo njegovo prisustvo u timu, nego i sve što donosi na teren. Sada moramo da izađemo na parket i igramo svoju igru, da ne razmišljamo previše o tome i pokušamo da radimo zajedno kao tim i sebe vratimo u povoljniju poziciju“.

U izostanku Krisa Pola, veću ulogu imaće Kameron Pejn, dok Monti Vilijams na klupi ima veterane poput Terensa Rosa i Ti Džej Vorena. Naravno, igra Finiksa najviše će se oslanjati na Devina Bukera i Kevina Durenta. Buker je na proseku od 31 poena uz sedam asistencija za prosečno 42 i po minuta protiv Denvera, dok je Durent na 26,5 poena i 11 uhvaćenih lopti za 40 minuta po utakmici.

Nikola Jokić je u izjavi za američke medije poručio da će Nagetsi ići na oba brejka u Arizoni, pošto već vode sa 2-0, a to bi definitivno dalo vremena za pripremu eventualnog finala Zapada protiv Golden Stejta ili Los Anđeles Lejkersa gde je trenutni rezultat 1-1 u seriji.



tagovi

Kris PolFiniks SansDenver NagetsNBA plej-ofNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara