Nikola Vučević i Demar Derozan (©AFP)
Nikola Vučević i Demar Derozan (©AFP)

Lejkersi bi da Čikagu ponude paket sa Vestbrukom za Vučevića i Derozana

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.12.22. | 14:16

U Los Anđelesu razmišljaju o ovom potezu...

Još jedna sezona Los Anđeles Lejkersa mogla bi lako da ode u nepovrat.

Otkako su uzeli prsten 2020. godine, Lejkersi bukvalno ne znaju gde udaraju. Bacili su jednu godinu kada su pokušali da okupe tim veterana, a ni promene koje su usledile proteklog leta nisu urodile plodom i mogle bi da se pretvore u još jedan fijasko. Posle 21 utakmice Jezerdžije imaju samo devet pobeda i ispod su granice za plej-in turnir.

Izabrane vesti

Da se i drugu godinu zaredom ne bi dogodilo da ostanu bez doigravanja, u redovima jedne od najvećih NBA franšiza spremni su da probaju da spasu što se spasiti može. Iako se pokazalo da igra mnogo bolje kao čovek sa klupe nego starter, Rasel Vestbruk je sa svojom platom od 47.000.000 dolara i dalje ogroman teret za Lejkerse i posle neuspelih pokušaja da ga se ratosiljaju letos, probaće da iskoriste njegov momentum da ga uvale – Čikago Bulsima.

Nedelja, 2.30: (1,30) Golden Stejt (15,0) Hjuston (4,00)

Poznati novinar ESPN Zek Lou tvrdi da Lejkersi intenzivno razmišljaju o tome da Bulsima ponude Rasela Vestbruka i pikove prve runde sa drafta 2027. i 2029. u zamenu za dvojicu vodećih igrača – Nikolu Vučevića i Demara Derozana.

“Tvrdim sa 100 odsto sigurniosti da Lejkersi vode interno diskusije o ovom potezu. Ali, pitanje je da li će se ikad zvanično desiti (da ponude Bulsima). Ne znam ni da li žele da to urade“, rekao je Lou.

Bulsi takođe imaju skor 9-12 na Istoku, a nije čak ni isključeno da klub pusti Derozana ili Vučevića, ako se proceni da ovo ne vodi nigde. Kako javljaju specijalizovani portali, Vučević bi bio bolji kandidat za trejd pošto će narednog leta postati slobodni agent.


tagovi

Los Anđeles LejkersČikago BulsDemar DerozanNikola VučevićRasel Vestbruk

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara