""
""

Lučić: U Beogradu je nemoguće bilo organizovati neki ozbiljan rad...

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.13. | 15:17

"... ali mislim da će već u Kranjskoj Gori situacija biti bolja", rekao je reprezentativac Srbije

Posle izuzetno iscrpljujuče sezone u dresu Partizana, Vladimir Lučić nije imao puno vremena za odmor. Odmah po završetku sezone 24-godišnji krilni košarkaš je postao novi član Valensije, a odmah nakon toga usledio je i poziv u reprezentaciju, koja već punom parom radi na pripremi ekipe za Evrobasket u Sloveniji. Lučić je bio izuzetno raspoložen posle veoma jakog treninga koji je odradio, a na pitanje kakav je osećaj vratiti se treninzima posle teške sezone i kraćeg odmora, uzdanica Dušana Ivkovića je rekla:
"Još teže. a-ha-ha. Normalno je da je posle 20-ak dana odmora uvek ovaj novi početak težak. Prolazimo kroz te neke prve upale i spremamo se za težak radi koji nas očekuje na Kranjskoj Gori".

Lučić je tokom priprema sa reprezentacijom prošle godine doživeo nezgodnu povredu (rupturu kvadricepsa), ali se nada da se ništa slično neće desiti sada.
"Imao sam taj peh sa povredom, nadam se da će cela ekipa ove godine ostati zdrava. Pogotovu ove sezone, gde je dosta igrača otkazalo učešće baš zbog tih povreda. Imamo mnogo problema na tom planu. Ipak, ja se nadam da ću se dobrim igrama nametnuti selektoru i da ću pomoći ekipi da igra što bolje".

Izabrane vesti

Činjenica da je samo 11 igrača trenutno u trenažnom procesu dodatno otežava posao selektoru Ivkoviću.
"Zaista nas je jako malo i ovih pet dana u Beogradu je nemoguće bilo organizovati neki ozbiljniji rad. Međutim, smatram da će već na Kranjskoj Gori situacija biti bolja. Igrači koji su nastupali za mlađe selekcije će se priključiti pripremama i sigurno je da će poboljšati rad na treninzima. Što se tiče igrača koji nisu došli, verujem da svako ima svoje neke razloge. Duge su sezone, i povrede su sastavni deo ovoga čime se bavimo", podvukao je Lučić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Evrobasket 2013košarkaška reprezentacija SrbijeSrbijaVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara