Luković i Musa bolji od Kravića i Nikolića

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.09.21. | 23:07

Slavlje Breogana na gostovanju San Pablo Burgosu

Sudeći po startu, ova sezona bi mogla da bude vrlo dobra za Breogan. U prvom kolu ovaj tim slavio je uz pomoć jako dobre partije Džanana Muse, a u drugom je uspeo da nadigra San Pablo Burgos i to u gostima - 87:62.

Za ovakvu razliku zadužena je bila poslednja četvrtina u kojoj se Burgos potpuno predao, a Breogan nije želeo da stane pa je na kraju stigao do ubedljivog trijumfa od čak 25 poena razlike.

Izabrane vesti

U pobedničkom timu dobru partiju prikazao je srpski košarkaš Marko Luković. On je za 29 munuta postigao 12 poena, gađao je 4/5 za dva poena. Svemu je dodao i pet skokova i tri asistencije. musa je dao sedam poena uz tri skoka i dve asistencije.

Vrlo dobru partiju pružio je Dejan Kravić. Srpski košarkaš je za poraženi sastav dao 16 poena za 20 minuta i dodao svemu šest skokova. U San Pablu ove sezone igra i bivši igrač Partizana, Aleksej Nikolić. On je za 28 minuta ubacio osam poena i zabeležio sedam asistencija.

Podatak za dobro raspoloženje kaže da je taj tim ubacio čak 32 poena u poslednjoj četvrtini, a Burgos sigurno neće biti zadovoljan onim što je pružio pred sopstvenim navijačima.

Treba svakako istaći da je Tenerife u zanimljivom obračunu nadigrao Unikahu iz Malage sa 87:82.

Odlučujuća je bila prva deonica koju su gosti slabo počeli i kasnije nisu uspeli da se vrate pa su potpisali prvu kapitulaciju ove sezone.

Fitipaldo je vodio domaćina do trijumfa sa 31 poenom, Šermadini je dodao 19. Kod gostiju je Fernandez ubacio 17 poena, a 14 je dodao Butej.









tagovi

ACB ligaBreoganDejan KravićMarko Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara