Kazis Maksvitis (©MN Press)
Kazis Maksvitis (©MN Press)

Maksvitis pred otkazom u Žalgirisu, već je spremna zamena

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.23. | 23:14

To je Trinkijeri, kome se nije ostvarilo da preuzme Fenerbahče

Nije još ništa zvanično, ali vrlo lako bi poraz od Partizan Mozzart Beta moglo da bude i poslednje što će Kazis Maksvitis uraditi kao trener Žalgirisa.

Kako javlja dobro obavešteni BasketNews, velika je verovatnoća da će Maksvitis biti smenjen uskoro, a da će na njegovo mesto stići Andrea Trinkijeri. Selektor Litvanije je pod pritiskom javnosti još od druge polovine novembra, a kako se rezultati nisu poboljšali sve je bliži rastanku.

Izabrane vesti

Žalgiris je imao ambiciju da u klub vrati Šarunasa Jasikevičijusa, ali je on odbio ponudu i okrenuo se poslu u Fenerbahčeu, pa je vrlo izvesno da će uskoro prazno mesto na klupi litvanskog giganta uzeti Andrea Trinkijeri. Podsetimo, Italijan je bio nadomak prelaska u Fener, ali je intervencijom prvog čoveka kluba Alija Kodža izvršen jači pritisak na Jasikevičijusa koji je na kraju ipak pristao da se preseli u Istanbul.

BasketNews tvrdi da će klub dobiti potvrdu da dovede Trinkijerija u najskorije vreme. Maksvitisov balon pukao je posle poraza od Albe u Berlinu.

Trinkijeri je bez angažmana od letos kada se razišao sa minhenskim Bajernom.



tagovi

Kazis MaksvitisŽalgirisEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara