Komentari na vest

Maljkovićeva upozorava: Sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv Mađarica

Nenad Jovanov

pre 11 meseci

Sram te bilo Maljkovic, da kreneš na EP sa jednim klasičnim centrom... Nznm kada igramo gore sa, ili bez Krajišnik... Ovo je veća bruka nego dva primljena gola od Jordana, ovo je nedopustivo, toliki promašeni ziceri kod Stanković i ranije kod Krajišnik, jbg ih menadžer koji ih gura u reprezentaciju!!! Nema ništa od medalje!!! U 1/8 finala će nas oduvati svaka ozbiljnija reprezentacija... Užas užasa i glavni krivac Marina Maljković koja ne traži time out na početku treće četvrtini kada devojke ne znaju gde biju, 0a ne može Anderson da igra celu utakmicu na svim pozicijama, sramota je ko je sve u reprezentacije, Topuzović, Jovanović, Đorđević, Janković i Raca!!!
š

šta bi ste rekli

pre 11 meseci

Da dva crnca igraju vaterpolo za Srbiju.Da dva crnca u košarkaškoj reprezentaciji.Da jedna crnkinja igra odbojku za Srbiju. Isto je u košarci.Ne treba nam stranac.Pejdz je bila odličan igrač i Ivon je al nisu Srpkinje.One su iz Amerike.Onda u svakoj reprezentaciji da uzmemo crnce i budemo jači.Jedino ženska kosarka to radi a bez potrebe.Kad mogu svi drugi mogu i one bez stranca.Nema opravdanja .Eto kao zna jezik.Vidi nema pojma i ne zanima je Srpski.I zašto bi.Pejdž je naučila himnu i ćao.Zivi u Americi ima penziju iz Srbije.Tako ce i Ivon.Los primer za decu koja su u košarci.
S

SRB_Fenomen

pre 11 meseci

Bojkotuju reprezentaciju zbog jednog stranca, ali zato ne spavaju da bi gledali NBA finale u kome igra samo jedan Srbin.
k

koga zanima

pre 11 meseci

Ženska kosarka.Jokića ceo svet zna sa druge strane koga zanimaju košarkašice.Da udjes u sve i jednu školu u Srbiji nijedno dete ne zna ni jednu košarkašicu al 100 / Isto je sa fudbalom Mesija sva deca znaju a ko zna za jednu fudbalerku iz Engleske, Nemačke Italije itd.Iz Srbije ne znaju.ni jednu al 100/ Naravno da se ustaje zbog Jokića Novaka zbog odbojkasica itd.Neuporedivo je to.Vidis halu nema 200 gledalaca kao školsko takmičenje. Od ženakog sporta jedino vredi gledati žensku odbojku. Ženska.kosarka fudbal ,vaterpolo i rukomet to je komedija od sporta!
r

romario

pre 11 meseci

Kakvih ovde debila ima, neverovatno. Sve taster patriote. Špancima i Nemcima ne smeta naturalizacija sportista, samo mi glumimo lažne patriote. A u državu nam se doseljava svakim danom ko zna koliko stranaca, da žive ovde. Što protiv njih ne dignete glas, gospodo velike patriote? Selektivno razmišljanje, a? Manite se gluposti, ako će da igraju za nas, ja nemam ništa protiv.
E

Eskobar

pre 11 meseci

zene i kosarka Latvija spanija 1 kvota 11 juce Grka Latvija 1 kvota 8 haha
M

Mica D

pre 11 meseci

Jel igra Dabovič M il je u Zadruzi?
a

a sta na to kaže

pre 11 meseci

IVON ANDERSON. Jel zna koju reč Srpskog...
R

Rasputin

pre 11 meseci

Zna da otpeva himnu… Nego kazi nam da li ti to znas?
p

perhano

pre 11 meseci

Možda je ona dobra devojka, ali to što si dobar nije ulaznica za srpski nacionalni tim, već to što si Srbin. Kraj priče.
š

šta na to kaže

pre 11 meseci

Daleko joj lepa kuća.... Ne treba da peva našu himnu. Jedina crnkinja u dresu Srbije ikada. Ostaće upamćena po tome. Kao primer kako nešto nije prirodno .
W

Wartburg

pre 11 meseci

Zna ceo spisak da ti ispriča na srpskom.
P

Petar88

pre 11 meseci

@perhano To nije srpski nacionalni tim, nego reprezentativni tim Srbije. Znači mogu da igraju i Madjari, Rumuni, Slovaci, Bosnjaci... koji su gradjani Srbije. Srbi nikad nisu bili rasisti, čak je Srbija Sretenjskim ustavom pozvala robove iz drugih država da dodju u Srbiju jer bi postali slobodni ljudi. Sram da vas bude većinu vas što komentarišete. Ne morate ni navijati za reprezentaciju, ima ko hoće.
Н

Нсјсннд

pre 11 meseci

Ви нисте свесни да људе брига за вас докле год је странаца и сад да их избаците то ће оставити далекосежне последице по ту женску репрезентацијју
p

perhano

pre 11 meseci

Zna to Marina, ali njoj je patriotizam poslednja stvar u životu. To bre samo gleda ličnu promociju. Da može, svih 12 bi pozvala strankinje.
p

perhano

pre 11 meseci

Ne boj se Marina, ionako cela Srbija navija da ispadnete. Sve dok je stranaca u reprezentaciji, svaki normalan čovek će navijati protiv nje. Dovidjenja prijatno.

Nenad Jovanov

pre 11 meseci

Perhane, uzmi ćurku i dop, za drugo nisi!!!
H

Hdhsbsbs

pre 11 meseci

Vi niste reprezentacija Srbije. Bojkot! Ne trebaju nam stranci

Nenad Jovanov

pre 11 meseci

Ovakve kao ti treba u okove i pod ključ, ili eutanazija i ćao... Takvi kao što si ti su nas doveli ovde gde smo sada moralni patuljku!!!