Marko Pešić (© MN Press)
Marko Pešić (© MN Press)

Marko Pešić još tri godine direktor Bajerna

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.02.22. | 11:15

Nastavlja se plodonosna saradnja

Nastavlja se ljubavna priča Marka Pešića i Bajerna. Počela je još 2011. kad je sin aktuelnog selektora Srbije promovisan u sportskog direktora, a trajaće najmanje do 2025.

Pešić junior je u četvrtak potpisao novi ugovor koji će ga na funkciji generalnog direktora košarkaške sekcije kluba iz Minhena (koju je preuzeo 2013) ostaviti još tri godine. Prethodna saradnja bila je oročena do kraja aktuelne sezone, međutim, u Bavarskoj su zadovoljni napretkom ekipe Andree Trtinkijerija, pa su nekadašnjem reprezentativcu Nemačke produžili ugovor.

Izabrane vesti

Sve u nadi da će nastaviti da niže uspehe, jer je Pešić na rukovodećoj poziciji omogućio Bajernu da osvoji tri titule, dva kupa, jedan Superkup, ali i kao vlasnik A licence postane stalni učesnik Evrolige.

Hvala predsedniku Herbertu Hajneru na poverenju. Nije tajna da mi je razvoj košarke u Bajernu prirastao za srce. Dobro je znati da smo i dalje povezani, a ja sam i dalje lojalan i motivisan da gradim ovaj projekat. Sve to ne bi bilo moguće bez zaposlenih u Audi domu. Ispred nas je je dosta ciljeva i jedva čekam da ih zajedno ostvarimo“, rekao je Marko Pešić posle produžetka ugovora.

Bajern je trenutno deseti na tabeli Evrolige – u 25. kolu ovog četvrtka je domaćin Makabiju iz Tel Aviva – dok u prvenstvu Nemačke vodi na tabeli, iako ima isti broj bodova kao Bon, ali i utakmicu manje u odnosu na glavnog konkurenta.


tagovi

KK Bajern MinhenMarko PešićEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara