Komentari na vest

Meloun: Trener Jokić odradio odličan posao; Nikola: To je najgori posao na svetu

f

fore

pre 12 meseci

Jokic je najbolji igrač sveta, nema tu ništa sporno, ali sam primetio da su nekako mediji, bivši igrači, treneri, jako nepravedni prema Mareju. Ovo što on radi u ovom plejofu je takođe van pameti i nerealno, stvarno mu treba čestitati. Trenutno postaje veliki igrač.
b

bruka

pre 12 meseci

Njegov problem je sto treba da shvati ko je glavni igrac ekipe, ko prenosi loptu, uzima glavne, teske sutrve itd. Sinoc je Jokic bio uzasan na sutu, videlo se da je Mareju prepustio glavnu rec i da moze raditi sa loptom sta zeli. Ali on nije preterano kreativan, ume da udavi loptu, i za razliku od Jokica, kad ne ide, sili jos vise
0

0211

pre 12 meseci

Bravo, sjajno zapaženje a i sjajna konstatacija, postaje veliki igrač.
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Dzamal je izabran kao 7 pik prve runde drafta. Dosao u ekipu gde je igra trebala da se gradi oko njega. Iskocio je Nikola i ostalo je istorija!!!Svaki sampionski tim kroz istoriju je imao udarni dvojac koji ih je doveo do titule!!!Denver to ima odavno,samo su Marejeve povrede to dovodile u pitanje!!!Covek je ubica od igraca kad je spreman i zdrav,i to zna svako ko prati NBA i Denver!!! Pa oni nipodastavaju dvostrukog ,koji je trebao da bude tristruki MVP lige,a ne Dzamala!!! Denver nije atraktivna fransiza,nema veliki broj navijaca,nema marketing,i zato se i ne prica o Nikoli i Dzamalu sa poštovanjem koje apsolutno zasluzuju!!! Da igraju za Boston ili Lejkerse, pricalo bi se o njima sa mnogo vise poštovanja . To je tako i kraj. Denver je na pragu istorije,Dzamal i Nikola na pragu vecnosti i to je jedino bitno!!!