Komentari na vest

Mijailović odgovorio Trinkijeriju: Da li su tetovaže na srcu izbledele kada se odvodio Jaramaz?

Y

Yika

pre oko 2 godine

Ko o čemu zvezda o poštenju, 12 godina igrate euro liku pa? Jeste li otišli na fajnal for ili je osvojili. Mi smo je igrali 14 god, sin mi napunio 18 kad dok ste vi uzeli titulu, i išli smo na fajnal for, a vi ni top 16 ne možete da prodjete. Ajde bre više, koliko vas plaćaju da veličate poštenjačine tipa čovića, terzića, vazure, ilijeva itd...
_

_001360.e40e40e6bdd341449440abc55b7bf790.2122

pre oko 2 godine

Kada tako dobro pamtis, da li se secas kakosu bas u to vreme dovodjeni igraci u partizan i kako je gasena zvezda, ili da li se secas da partizan i pored tog final 4 ima veci broj poraza i manji broj pobeda u odnosu na zvezdu, ili je demencija selektivna.

Sas

pre oko 2 godine

Ja se secam na f4 se otislo sa Mekejlebom ,tinejdzerom Veselim ,Vranesom ,Maricem ,Kecmanom,Robertsom... inace bravo imate odlicnu statistiku od toliko odigranih utakmica u sta je uracunata i sezona koja je prekinuta.
M

Mop

pre oko 2 godine

Udjes na google i kucas: prtizan fuzija igokea,procitas prvi link koji ti izbaci i shvatis da pokojni kkp vise ne postojo jos od 2008,zatim odes na YT i kucas: tadic peva sa grbarima, pogledas prvi klip koji ti izbaci i bude ti jasni kako je fuzionisana igokea osvajala sve titule za vreme bivse vlasti,internet pamti sve,tu ne moze nista da se sakrije!
I

Izadjes...

pre oko 2 godine

iz ludnice, vidis normalan svet i shvatis zasto si tamo.
d

dr.Nebojsa

pre oko 2 godine

@Izadjes... pitaj dedu kad ti je klub iz laktasa zadnji put osvojio titulu i igrao EL ako i on moze toga da se seti koliko je davno bilo,proslo 12 i kusur godina ili ti preko jedne cele decenije,cisto da vas podsetim!
M

Mop

pre oko 2 godine

Marš bre lopino nikova. Pustite mi komentar. Ovaj lik je težak ološ.
x

x8 Fejnord

pre oko 2 godine

DRZAVA IM DALA 50.MIL BUDZET I 4.MIL ZA PUNTERA,I PORED SVEGA TOGA ONI OPET KUKAJU,PA OVO NEMA NIGDE!
k

kllozer 2

pre oko 2 godine

stvarno ovi poslednji crni dresovi partizana u kosarci su provokacija.kako im je to drzava dozvolila ? sramota!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Kaze Ostoja da Trinkijeri nije partizanovac jer je vrbovao Jaramaza za vreme vaznog takmicenja. To znaci da on i Savic nisu Srbi jer su vrbovali Kalinica, Bjelicu, Jovica i Avramovica za vreme vaznog takmicenja reprezentacije. Sam sebe efikasno ukopa.
b

bije dareglo

pre oko 2 godine

Tako je, pravo u centar!👍
e

edij ovnag

pre oko 2 godine

ickop ganskaci, u centar ti eniz.
l

linoleum

pre oko 2 godine

decko je sam hteo nije ga trinki terao pistoljem,hteo decko da oseti evroligu jer partizai to neigra preko decenje,,a on vec ima blizu 30g pola karijere povrede a ko zna kad ce zelimir u evroligu nije hteo da rizikuje jaramaz,mozda i nikad vise evroliga,kakva imaginacija i mahinacija ostoje m kao dacemo vam kes kad udjete u evroligu hahha i te bajke
A

Aljoša Vučković

pre oko 2 godine

Ove izjave su sramotne i vredjaju inteligenciju! Stavi na papir maksimslan broj utakmica puta maks.broj gledalaca,puta prosecna cena karte i dobije se cifra od oko 2,5 miliona evra!
O

Ostoja...

pre oko 2 godine

Nisu to bili najtezi trenutci partizana koji je vec ispadao u drugu ligu 1971. kk drugoligas
S

Superhik

pre oko 2 godine

Svašta nam čovjek napriča, ali njegove excel tabele I DALJE vidjeti nećemo!
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Sve cisto, najbolji privrednici u UO, a od izvestaja ni traga ni glasa. Da je sve cisto, ne bi krili isti ko zmija noge.
M

Miki 761

pre oko 2 godine

Opet casovi ljubavi..
G

Grobar limar

pre oko 2 godine

Samo jedno znam, Franjo je moj predsednik !
D

Drvo

pre oko 2 godine

On je idejni tvorac i dizajner dresova. Predsednici su im napredni. Uvek i bez izuzetka. U Zvezdi toga nema.
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Da znas bar malo vise od deteta od 5 godina, znao bi da je tvoj tvorac i kum Enver Hodza, a rodna zemlja, Albanija.
D

Dečki

pre oko 2 godine

Dečki ebo te Franjo.
A

Aha...

pre oko 2 godine

...reče dečki Prosinečki.
D

Dečki Prosinečki

pre oko 2 godine

A za kaj nije moj predsednik?
R

Real

pre oko 2 godine

Samo objasni kako prošle godine u sred sezone odlazili nosioci igre jer nije bilo novca. A sad se dovode igrači sa fajnal fora najskuplji trener igrači iz Nba. Odakle sad odjednom toliko novca.

KK Partizan

pre oko 2 godine

To je misterija odakle Zvezdi 2011. vratili 16 miliona duga odakle se pojacala Pesicem odakle se sve do sada za 11 godina svake godine dobro pojacavala koliko je igrace Evroligaskog i NBA kalibra dovodjeno pa jos i vracano bar po jednom a neki u vise navrata kao onaj Dzenkins ili Cirbes ko je to placao imali ste godinama 3 do 5 puta veci budzet nego sto smo mi ikada imali u eri Duleta i Evrolige sada se to malo okrenulo u korist Partizana.

Kontraudar

pre oko 2 godine

To je za vas urađeno, da mozgate dok Fabrika metalnih proizvoda radi punom parom.
@

@kkpartizan

pre oko 2 godine

Niko nije otpisao ni 1 evro duga, ne lupaj gluposti. Napravljen je UPPR i dugovi su otplacivani parcijalno, niko ih nije otpisao.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

Jaramaz je MORAOOOOO da ostane to je velika greska kluba
I

I vi ste

pre oko 2 godine

I vi ste vrbovali, samo jos gore nesto... Od reprezentacije
S

Sf

pre oko 2 godine

To ste vi glodari. Ne zna se ko od ove dvojice laze vise. Ostoja sekac kradenih automobila i ponavljac 7 razreda osnovne napada prevaranta Tintoreta k9ji ga je oladio za 800 000 evra po sezoni. Cirkus.
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Ovo si ti cigane. Klanjas se jednom belosvetskom hohstapleru, koji je na MEDJUNARODNOJ POTERNICI i jos vecem hohstapleru, koji je ojadio kosovske Srbe za teske milione evra. Za bolje i ne znas, jer ne postoji. Ono sto je stvoreno po zelji Envera Hodze i u reziji OZN-a, kasnije vodjeno od UDB-e, SDB....je najvece zlo u istoriji svetskog sporta. Kao sto rekoh, kada bi znao nesto vise u zivotu i imao bar jedan gram ljudske casti, ti bi se stideo ovog zla. Ali....nemas.
L

Lazar233

pre oko 2 godine

Sto si ga dovodio kad nemas da platis. Sad cuti i pokrij se po usima
P

Pentraksil

pre oko 2 godine

`Mi se ne sluzimo Excel tabelama` hahahaha ovaj deo je najjaci. Ne podrzavam Ostoju jer je politicar i znamo iz koje `kuhinje` dolazi, ali bravo za ovo sto je izjavio. Posebno taj deo gde pominje Excel tabele.
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Vi bi podrzali i samog djavola samo da upumpava lovu od penzionera u Partizan iz Laktasa.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Slican se slicnom raduje! 🥪 Ne koristi eksel tabele jer ne zna da ih koristi!
N

NoName1

pre oko 2 godine

Naravno da se ne služi. Za Excel je potrebno određeno znanje MS Ofisa, koje ovaj naravno ne poseduje. Kao ni Savić ni Todorić. Zato su im i vraćali tri puta završni račun na doradu. Oni ljudi napisali na masnom papiru od bureka, hemijskom olovkom...
0

0211

pre oko 2 godine

Dok ima para totalno je nebitno ko je na čelu kluba, mogu i ja da budem. Nego, ostaje pitanje, odakle para?! I kada će izaći na videlo ugovori i troškovi KK Partizana?! Ta "tajna" jako dugo traje a uspesi nikakvi, što u FK što u KK. Guraju se i jednim i drugima ali jedni imaju rezultate i ćute, drugi ne i laju na sve strane.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Evo malo matematike za početnike (tj. ove koji veruju da se Partizan finansira od Arene). Dakle, neka bude da vas je 12000 na svakoj utakmici. Maksimalno u ABA ligi možete da odigrate 18 utakmica ko kuće, a u EC 15. Neka je cena karte za ABA ligu 700 dinara, a za EC 1000 dinara. Dakle, od EC možete maksimalno da zaradite 12k*1k*15 = 180 miliona dinara, što je oko 1,5 miliona evra. Dakle, Panterovu platu. Od ABA lige možete da zaradite 12k*700*18 = 150 miliona dinara, tj. 1,25 miliona evra. Dakle, od toga ste pokrili Smailagića i Mura. Dakle, od para od ulaznica, pod pretpostavkom da vas ima 12 hiljada na svakoj utakmici i da ćete da odigrate maksimalan broj utakmica, vi možete da pokrijete plate cela TRI igrača Partizana. A šta je sa ostalih 15 igrača? Sa mlađim kategorijama? Sa trenerima mlađih kategorija? Sa stručnim štabom prvog tima? Sa zaposlenima? Sa upravom? Sa troškovima organizacije utakmica? Sa troškovima putovanja? Sa troškovima opreme? Opet, napominjem max broj utakmica sa 12000 gledalaca koji svi kupe kartu. Realno, nećete odigrati maksimalni broj, odigraćete recimo 16 u ABA ligi i 12 u EC. Poseta neće biti veća od 5k. Sa tim brojkama, u ABA ligi ćete imati relativno realan a opet optimističan prihod od 500k evra, a i u EC isto toliko. Dakle, optimistična i umereno realna prognoza je 1 milion evra od gledalaca. Dakle, vi od prihoda od gledalaca ne možete ni Pantera da platite. Da ne nabrajam ponovo šta sve ne možete da platite. Toliko o tome. I onda se čovek zapita, a odakle dolaze te pare? Znamo svi, samo neki nećete da priznate.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

I jos ovo - mozete da udarate dislajkove koliko hocete, brojke ne lazu. Ostoja je vec druga prica.
S

Sve za ljubav

pre oko 2 godine

Bravo za komentar.
D

Dalo ti se

pre oko 2 godine

Hehehe
M

Miloš 1970

pre oko 2 godine

Nas ne finansira cela država, od vlade Srbije, predsedništva, sve kompanije i korporacije, Državne bezbednosti, svaki penzioner daje od penzije za vaš klub, mi imamo sponzora, Under Armour koji je rešio da preko Partizana udje u Evroligu, jel smatraju da je Partizan najveći brend u košarci u ovom delu Evrope, pare su uložene i od nekih biznismena, koji su uložili u klub, dobili smo pare od države ali ne u meri kakvu vi dobijate preko Čovića i bate, možda za nijansu više nego predhodnih godina, vaš tim je skuplji dva do tri puta, tako da smanji priču iz Železnika, vi ste izmišljeni klub u DB 2011 godine i biće sve tako dok se politički stvari ne okrenu, sportski pozdrav!!!
M

Majkrosoft bato

pre oko 2 godine

Te cifre si prepisao iz Excela pretpostavljam? A tekst iz Worda verovatno.
l

lolol

pre oko 2 godine

Cuj under armor resio da vas finansira ahahahha
S

Sf

pre oko 2 godine

Kojih 12000. Imali jednom 10 000 a posle sve manje. Zvezda je one godine kada je u Areni imala prosek 17 18 hiljada u EL zaradila ok 1.2 mili9na evra. Ajde bre nema sanse da zarade toliko.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

A da, zaboravih i ovo - i na tih milion, realno 80% gledalaca vec ima sezonsku ili ulaze organizovano bez karte, tako da cete da imate celih 200 hiljada evra prihoda!!! Pa toliko Panter zaradi za manje od 2 meseca u Partizanu! Dakle, od realnih prihoda, imate za nepune 2/15 (dve petnaestine) Panterove GODISNJE plate. I opet, odakle dolazi resto?
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@Milos1970 - Jeste, baš je tako. Sve je tako. Samo ti veruj Tegiju i Ostoji, i ne brini. Nego, je l' ti navijaš za Partizan Igokeu ili Igokeu Partizan? @Majkrosoft bato - ne, to je osnovna matematika, sabiranje i množenje. Ali razumem te ako to nisi skapirao, ipak se množenje uči u drugom osnovne. @sf - ma znam, ali upravo to je i poenta, i da na svakoj imaju toliko, smešne su to pare u odnosu na to koliko troše.
@

@gost

pre oko 2 godine

Sta vas briga odakle nam pare, mi smo Partizan , prvaci Evrope. Mi smo sto neko rece brend, evropski kosarkaski velikan.
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Prvo rekao je da je od ukaznica 30% budzet.drugo kako ti znas da je panter toliko placen a kaljina nije a isti izvor objavio cifre.?

B. Grobar

pre oko 2 godine

Alo jadni e, uradi istu matematiku za tvoj FK i KK, od kada su Terzic i Covic na celu istih. Samo da te podsetim, citiram: zvanicni izvestaj iz tvog FK mart 2015 god. 2014 god. smo zavrsili sa gubitkom od 7.400.000 evra. Za dobijanje licence potrebno je 3.500.000 evra prema UEFA. I vi to sve podmirili bez problema, a mogli ste da racunate na prihode od prodaje, jedino ako uspete da prodate, dve (pokvarene) kosilice za travu i nesto pecurki, koje ste uzgajali na livadi, koju ste vi pompezno zvali fudbalski teren.
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Miloš 1970 Brate, nama je pare dao Nordeus, ne Under Armour. Bar sam ja tako čuo, možda imam pogrešnu informaciju.
P

Polivač

pre oko 2 godine

U čemu je problem redakcijo?? Samo sam rekao da postoji jedan klub kome drugi klubovi tepaju *hudfakarju". Šta je tu sporno?
@

@ispolivani

pre oko 2 godine

I onda budu ispolivani kao i ti
P

Polivač

pre oko 2 godine

Vuke ti ispolivam
@

@Polivač

pre oko 2 godine

truses ti ispolivam
X

Xyz

pre oko 2 godine

Ovom vecito neko kriv, koja bruka
7

777

pre oko 2 godine

Ostoja prica o finansijama, drzavi pomici i td... Ok druze, Covic je pre malo vise od mesec dana izjavio da je on za to da se u javnosti iznesu svi ugovori dva kluba, a mali Ostoja na to kaze mi necemo to je politika i tajna kluba. Pa onda covece prestani vise da s... Pricas o trinkijeriju i pola teksta citam Zvezda, Zvezda, gradski rival, Zvezda, Zvezda, gradski rival... Covic je izvadio onu stvar i zavrsio sa tobom tim predlogom cim si to odbio i mentlol zna da lazes, manipulises i izmisljas...
1

12323

pre oko 2 godine

o cemu bre pricas alo mislis na iznosenje ugovora po kom kao vas kalinic ima 400000e platu alo bre gde ovaj svet ide covek odbio barsinih 850000 i potpisao zvanicno dvogodisnji ugovor kod vas za 1250000 po sezoni zvanicni podatak eurohups i o cemu pricamo pojavi se vas mag i mase papirom gde kalinic ima 400000e po sezoni jer na takvun transparentnost ste vi cigani navikli
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Oooo....brojcanik, promenio si brojeve jel da? Menjaj brojcanik, menjaces jos mnogo puta.
P

Password

pre oko 2 godine

Ovo vise govori o limaru i Covicu, nego o talijanu i Obradovicu....

_001966.76e7510d281b4d84a3523dd56ecf442a.2132

pre oko 2 godine

Tako je Ostoja,samo jako,Partizan raste velikom brzinom za par godina vracamo se na tron evrope gde i pripadamo !!VOLIM PARTIZAN !!!!!!!
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Troubles in "paradise"! 😄 Bore se oko zaostavstine. Ogromne pare su u igri!
F

Franjo Glazer

pre oko 2 godine

Klub se borio za opstanak 😆😆😆😆😆😆 Čekaj malo, a institucija? Sprdačina.
L

Leo Lerinc

pre oko 2 godine

Taj klub je institucija koji god bio na tabeli, za razliku od onog reinkarniranog klubica iz Zeleznika koji ni sirotu Albu ne moze da pobedi. Citiracu tebe: `sprdacina`, e jedino si to lepo rekao.
s

smesan SNSovac liamar

pre oko 2 godine

Ana,znači vi ste bili na rubu propasti zbog odlaska Jaramaza a onda dovedeš Žoca,Pantera,baba Risku(Ledeja),Mura,Madara....Tu priču prodaj tvojim sendvičarima koji u funkciji imaju samo jednu hemisferu mozga.
Z

Za razliku...

pre oko 2 godine

od vas cigana, kojima mozak uopste ne radi. Dokazano na hiljade i hiljade puta.
H

Hislop

pre oko 2 godine

To su ti casovi ljubavi

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ovo su događaji kada čovek pokaže da je nedostojan kluba. Sve i da je tako, klub treba da ostane gospodstven a ne da se u maniru Čovića preko novina prepucava sa bivšim trenerom.
P

Pitanje

pre oko 2 godine

Da li zaista postoji osoba koja veruje u ovu pricu? Da li zaista postoji osoba koja ce da proguta ove budalastine? Nebitno za koga navijate, jel moguce da verujete u ove bajke o privrednicima koji su (iz partizana ce reci) svojom voljom usli u klub sa desetak miliona duga i dali svoje pare? Naravno, ukoliko postoje ti isti privrednici. Da li stvarno neko misli da je moguce finansirati trecinu budzeta prodajom karata kada se zna da su 70-80 posto gledalaca na svakoj utakmici sezonci? Kao sto je drzava usla u Crvenu Zvezdu pre deset godina i intervenisala pri smanjivanju, neki ce reci brisanju duga, tako je sada usla u Partizan. Jedina razlika je sto je u Zvezdi postavljen Covic sa vec postojecim sistemom iz FMP-a koji je odrziv na duze staze, dok je u Partizan instaliran stranacki poslusnik koji se vremenom osilio do te mere da vredja inteligenciju pre svega navijaca svog kluba ovakvim izjavama. U tom smislu je Zvezda povlascena i to je jedina istina sto se tice ,,aparthejda’’. Sto se tice novca, logicno je valjda da ce ga vise dobijati standardni evroligas, kao sto rece i sam predsednik Partizana.
M

Mop

pre oko 2 godine

Svaka priča ima dve strane. U zavisnosti za koga navijaš. Recimo meni je nepojmljivo da FMP Zvezdi 8 miliona prosledi što je Čović sam rekao, da za 5 godine vrati 17 miliona i ima više nego konkurentu ekipu. Eto recimo moje pitanje za tebe.
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Kada si ti progutao pricu Zvezdana Terzica, da je stavio pod hipoteku stan njegovih roditelja, da bi podigao kredit za zvezdanu i slavio ga kao spasioca kluba, onda je izjava Mijailovica, prava decja prica u odnosu na sve ono sto dolazi iz zvezdane.
O

Odgovor

pre oko 2 godine

Kao sto je drzava u Partizanu, tako je i u Zvezdi. Terzic je samo postavljen da u ime kluba daje takve izjave, logicno da nikakve stanove nije stavljao pod hipoteku, naravno da ce kao i Ostoja da smislja price kako bi opravdao ogroman novac koji drzava upumpava u klubove. Nigde nisam rekao da je u Zvezdi cista sportska prica, ni kosarka ni fudbal, jednostavno su namazaniji ljudi postavljeni u odnosu na partizan, obrnuta situacija je bila tokom prosle vlasti samo sto je u fudbalu mnogo veci napredak ostvaren tokom vladavine ,,sposobnijih'' uprava, pre svega zbog evrope. Jednostavno, bolje ulozen novac. Kosarka je generalno neprofitabilan sport i svaka naredna sezona je prica za sebe jer se menja odnos snaga preko noci, kao sto je sada prica posle dolaska Zeljka Obradovica.
S

Stubovi sever

pre oko 2 godine

Ne mi verujemo nasoj legendi,koji nikad nista nije slagao….navijaci ilrradnickogfmpczvezde

Kontraudar

pre oko 2 godine

Nije to sposobnija uprava, to je direktna podrška i infrastruktura države. Pa nama je Čović registrovao Pantera kao Srbina.
M

Mop

pre oko 2 godine

@Odgovor Pa šta je tu odgovor tvoj? Namazaniji pa se može?
J

Jova1245

pre oko 2 godine

Ovaj covek bolestan majke mi! Izjave koje daje su veoma opasne i zlonamerne! Ne doprinosi nicemu dobrom. Partizanovce treba da je stid ovog coveka. Ovo kazem kao neko ko ne voli ni zvezdu niti partizan. Smatram da je interes Srbije i nase kosarke iznad klubastva da nije bitno ni najmanje ko za koga igra vec kako igra! Nece biti smak sveta ako partizan ispadne u nizi rang kao sto nije bio smak sveta kada se zvezda ugasila!
G

Gooxy

pre oko 2 godine

A sta reci za covica tek???taj siri mrznju i netrpeljivos sve zbog svog privatnog klubica.
j

jOVANe...

pre oko 2 godine

gde si do sada bio sa tvojom realnoscu, a nikada se nisi oglasio da objasnis odakle dolazi novac, koji Covic nemilice trosi za svoj PRIVATNI klub?

07.08.16

pre oko 2 godine

Na replici Tinkijeriju on pominje Zvezdu,smehotresno.I jos laze.Dezavuise.Izvrce cinjenice.Zvezda vise utakmica igra,u za klasu jacem takmicenju,plus placa koriscenje hale Pionir.A avangardni igraju mnogo manje utakmica,u za klasu slabijem takmicenju, plus su dobili Arenu na koriscenje.Kako su krenuli,pozelece da otmu Arenu,kao sto su i Vojni stadion.I jos nesto.Ko zna koje pare rumeni Zoc dobija,na crno,bez poreza,jer prica on sam da i nema ugovor.Kolike pare uzima Savic,a da ne pominjem Pantera i Ledeja.I opet malo.Prosto,navikli su da imaju,otimaju,da gase druge.E,vise ne moze.I ove sezone Dr.Radonjic i Prof.Covic stavljaju tacku,a onda ce sekac da kuka i moli za mesto u EL.koje nece dobiti.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ma nemoj, a ti sada i stadione uvlačiš u priču kao da ste vi "vašu Marakanu" sami izgradili i platili. Najbolje floskule su ti odrednice "ko zna koliko para" i "koliko para" i tako možeš do sutra.
j

jkdđdđkgđdđs

pre oko 2 godine

Zvezda ima više utakmica od Partizana😂😂😂😂😂 Znali se jel dr. Čović vratio pare sa Kosova?
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ma voli debeli Partizan, videlo se to, samo mu se ogadilo rukovodstvo. Samo navijači Partizan imaju obraz i stomak da to trpe.

Sliks17

pre oko 2 godine

Lazni moralisto i lazni covece
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

DRZAVA IM DALA 50.MIL BUDZET I 4.MIL ZA PUNTERA,I PORED SVEGA TOGA ONI OPET KUKAJU,PA OVO NEMA NIGDE!
A

Aebre

pre oko 2 godine

Pa nama je onda Panter najjeftiniji hahah kakvi ste vi mozgovi
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Da vam olakšamo odmah, Panter je 7 milona, a budžet je...pa tu negde oko 250. Da predahnete sa inflacijom u svojim glavama gde Panter beše 1 - 1.5 - 2 - 3 - i sada 3.5 miliona evra. To je to, a vi kako te?
V

Volim fucu

pre oko 2 godine

Sponzori sve uspesni privrednici koji su u dilu sa drzavom, kradu i drpaju na sve strane i peru pare i okajavaju grehe kroz Partizan.
d

disk dalfkg

pre oko 2 godine

Pa. videli su od Čovića da otima sa Kosmeta pa što ne bi i oni malo
K

Kostakurta

pre oko 2 godine

Znate reci cu vam nesto vezano za trinkijerija, ali kad ste vec ovde, daj da kazem nesto i o zvezdi. Bolest je to...
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Klavire prevozi Ostoja.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ovaj čovek je legitimni naslednik Miodraga Petrovića Čkalje.
A

Aha ha ha ha

pre oko 2 godine

Ahahaha ahahahaha jel ovo namenjeno da čitaju deca od 1.-4.razreda osnovne skole ahahahahaha ahaha
L

Ludiloo

pre oko 2 godine

Ahahahaha placamo milionske ugovore od ulaznica ahahaha ahahahaha
Š

Šveljo

pre oko 2 godine

Počelo se od toga da klub finansira SNS! Pa se onda gurala priča za Nordeus!Pa sad valja priču da se finansira od ulaznica! A na kraju ce biti kako je igrače i trenera i njihove milionske ugovore placao od limarske radionice!Neverovatan lik!
Z

Zvek

pre oko 2 godine

Ostoja idi zakasnićeš na utakmicu,Ostojaaa
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ovi su svi od reda oboleli u svim sportovima!!! Vise razmisljaju i pricaju o Zvezdi nego o svom klubu.....
M

Marcano

pre oko 2 godine

Veseo bio Zvezda je odigrala duplo vise meceva u EL nego Partizan u EK, prodala 100 000 karata a Partizan nema sanse da je prodao toliko za 8 u EK. Dakle Zvezda ima veci prihod od prodaje karata jer igra vise meceva. Ono sto Partizan ima je veci profit jer je manje utakmica igrao pa je manje placao za organizaciju utakmica. Ne mogu da vjerujem da jedan covjek koji vodi KKP ne zna razliku izmedju prihoda i profita. I onda se pitamo zasto smo tu gdje jesmo...
E

Enzo

pre oko 2 godine

Dovedu Pantera i Ledeja (F4 te sezone sa Armanijem, nosioci ekipe), dovede Madara (potencijal veliki kako kažu, htelo ga pola EL), dovede Kuruca direktno iz Nba, dovede Lesora iz EL, dovede Koprivicu i Smajlagića iz razvojne lige Nba, dovede Vukčevića direktno iz Reala, letos vrbovao Kalinu i Bjelicu. Uz sve to dođe Žoc iz "ljubavi". I kaže Zvezda ima veću pomoć države i ostade živ :D
h

hahahaahah

pre oko 2 godine

pa realno xD koliki je onda nas budzet jedno 40 miliona,samo ne znamo xD
@

@hahaha

pre oko 2 godine

Pa nije 40, ali oko 20 miliona jeste. Kad ste sa Trinkijem imali skoro 10, sad imate makar duplo...
G

Guza

pre oko 2 godine

Talijan se sprdao sa prostitucijom...
S

Sale Obrd

pre oko 2 godine

Niko kao Sale Obradovic hihihihiihi
I

IGOKEJAC

pre oko 2 godine

ZA SVE VAS STO VICU DA JE MNOGO ZA PANTERA 3.6 MILKI,DA LIDEJ NE VREDI MILIONCE,DA ZOC KAO NAJBOLJI TRENER U EVROPI IMA SAMO 4 MILKE,LESOR I MUR SVOJA 2 MILIONA POSTENO I VREDNO ZARADJENA
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Ako su Zvezdine Exel tabele lazne, iznesi ti "prave" Partizanove.
e

exe

pre oko 2 godine

a pun upravni odbor članovi stranke vladajuće koji po komandi daju pare u jsd
G

Gost667

pre oko 2 godine

Zive od naprednih ulaznica
D

Dragan P

pre oko 2 godine

Prvo da kazem da je vas presednik u pravu za halu A. Nilolić to jeste za vas gubitak jer mora da se plati a vi arenu ste dobili džabe . Drugo za Jaramaza bas nije istina njega je vas sportski direktor namerno puetio jer je Miskov igrac a jos kada je dosao Obradović tek se vidi koliko oni se ne mirisu i mrze , pa vidite da je Dangubić nestao ostao je jos samo Zagorac a ni on bas se nije nesto naigrao tako da g. Ostoja nema potrebe da lazete bolje kazite koliko ste žabaru morali para da date .
E

Egedusevic

pre oko 2 godine

Nije se placala Arena,a Pionir se sad placa!Tu je razlika u zaradi!
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@samopartizan - Vi ste Parahovskog placali 500-600 hiljada! Tuzio vas je, pa je izasla cifra na videlo! Imate para sve vreme, ali ste ocajni u izboru igraca. A ako si ti ponosan na ovaj Partizan koji se prodao onome kom ste skandirali na utakmici sa Megom (kad smo kod toga, nakon te utakmice i upliva desetina miliona u vas klub nisam cuo da to opet skandirate), onda si slika i prilika svakog navijaca Partizana. Znam da bih se ja, a verujem i 90% drugih navijaca Zvezde stideli da znamo da smo drzavno mezimce broj 1 ovakvih "uspeha". Ali vi se ponosite time, i u tome je razlika izmedju nas i vas. I hvala Bogu na tome.
P

Pfcmoca1

pre oko 2 godine

Ti treba da se stidis sto nemas klub koji je DULE ugasio pa navijas za covicev fmp.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@pfcmoca - Jedini nacin da Partizan bude "veliki" je da se Zvezda ugasi. I pokusali ste to da uradite uz podrsku tadasnje vlasti u svim sportovima, ali niste uspeli. Zato se sada bojite osvete. Ali osvete nece biti, nemojte da brinete. Jer Zvezda ce uvek biti velika, sa ili bez Partizana. I zasto onda da se spustamo na vas nivo? Nego, je l' ste vi Partizan Igokea ili Igokea Partizan?
P

Pfc Imotski

pre oko 2 godine

Problem je nastal kad smo se preselil u Pionir gdje se moral plaćat,a Arenu smo dobival dzaba,pa skupo organizirat utakmice u Pionir! Vecina karata su nam sezonske tak da rijetko ko moze povirovat da su nam prihodi od tog!
8

8776

pre oko 2 godine

ULAZNICE PLACAJU IGRACE AHAHAHA
G

Gost434

pre oko 2 godine

sa 7 mesta do dva f4 igraca preko noći, oce to... ulaznice nego sta ,napredno
O

Otao

pre oko 2 godine

Mapet show
F

Fuštar

pre oko 2 godine

Ovo da se klub finansira od ulaznica sa prosekom poseta izmedju 4-5 000 gledalaca,vecina sa sezonskim kartama je isto kao da si rekao da finansiraš klub od auto-limarske radnje! Alo!
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Nr moze Ostoja da se ne uhvati Zvezde, i to je. Ali dobro, to je u DNK Partizana, razumemo vas. Da nema Zvezde i vi biste se ugasili, jer ne biste imali koga da mrzite. Dobra stvar je to sto je priznao da dobijaju pare od drzave, da su to vece pare i da su zahvalni zbog toga. Mogao je malo recitiji da bude sa tom zahvalnoscu, ipak su to velike pare, pa bi i zahvalnost trebalo da bude velika. Koliko Zvezda dobija, i da li ima vise ili manje, to je razresio ULEB koji je objavio svoje podatke, pa je recimo u sezoni kad je Trinkijeri bio u Partizanu, Partizan u EC imao veci budzet od Zvezde koja je bila u EL. A koliko li je sada veci budzet Partizana nakon dovodjenja najskupljeg trenera, 2 F4 igraca, nekoliko NBA igraca, nekoliko reprezentativaca razlicitih zemalja ukljucujuci i nasu, igraca Real Madrida, placanja obestecenja, raskidanja ugovora na svoju stetu i placanja BATova, to samo mogu da zamislim. Ali manje od 20 miliona nema teorije da bude. Tako da, Ostoja, zeznuo te ULEB, objavio podatke, i mi sad imamo dokaz da lazes. Ali razumem ga zasto je pokusao da laze. Posto je vec pricao o Trinkijeriju, resio je da primeni njegovu metodu, posto je video da pali. A i ono, mi smo veverice i poverovacemo da novac dolazi od ulaznica i da je on tek eto tako zahvalan na znacajnoj pomoci drzave. A sto se eksel tabelica tice, bile one lazne ili prave, one su objavljene, i ne videh da je bilo ko bilo sta demantovao iz njih. Objavi i ti eksel tabelice Ostoja, objavi neku cifru iz ugovora nekog igraca ili trenera, naravno, ako su potpisali ugovore. Posto valjda znas da je rad na crno kaznjiv. Znacemo da ces da nastelujes te tabelice da brojevi budu manji od Zvezdinih, ali makar nesto objavi. Mada, trebace ti dosta stelovanja, kad je kod vas Parahovski, igrac od 5 minuta po utakmici imao preko pola miliona (hvala BATu na informaciji), mozemo misliti kolike su plate onima koji su nosioci ekipe. Tako da, nasteluj ti to dobro, razumemo ako ti je potrebno vremena za to. I za kraj, Andrea! Bravo majstore! Covek je provalio da oni vole da budu lagani i da veruju u bajke, da su lozane. I lozio ih je do besvesti. I dan danas ih lozi. Procitao ih je samo tako. Sto je najgore, oni mu i dan danas veruju! A sve vreme smo im pricali da ih pali, ali dzaba, oni misle da ih lazemo i da smo ljubomorni. Znate vec ono, strah u nama izmice kontroli...
S

Snowbross

pre oko 2 godine

Da li si svestan Ostoja da zbog tebe neko dete jutros nije jelo,da je neki beskucnik ostao gladan!? Zasto ne kazes Ostoja da veliki deo sredstava namenjen za Narodnu kuhinju završi na računu Partizana!? Zašto ne kažeš Ostoja da Arenu dobijaš bez pare i dinara,pa prelazak u Pionir ti je skuplji jer moras da platiš!? Zasto Ostoja!?
G

Gego

pre oko 2 godine

Upravo tako! Sredstva namenjena za izgradnju jeftinih stanova za mlade naucnike,mlade parove...sve to ide na racun Partizana!Da ne nabrajam još.A stanovi ni kamen temeljac nije udaren,osim za snage bezbednosti!
m

milaneze

pre oko 2 godine

Ne znam u kom univerzumu ove limenke egzistiraju, sta vam nije jasno, nase karte su maltene duplo skuplje, a prosecno nas gleda 7000 ljudi po tekmi, govorim za oba takmicenja, da smo u Areni celu sezonu to bi islo preko 10000.. A mozda kod vas 2000 na aba i 5000 el, dakle duplo i troduplo manje. A tek cete videti u nakaut fazi EC gde smo domacini do polufinala bez obzira na ime protivnika, bice puna Arena. E to je razlika, ne znam sta se uvek busate a do informacija je labo doci, tri klikica...
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

Decko ti zivis u nekom imaginarijumu. Cijena karte za mec Partizan-Huventud je bila 1500 dinara, cijena za mec Zvezda-Real 1300. Koje duplo skuplje ulaznice? Vasa najeftinija sezonska je 9000 a Zvezdina 12 000, za djecu 6000. Zvezda u EL ima preko 6000 prosek plus duplo vise meceva od vas u EK pa da bi imali veci prihod morali bi imati preko 10 000 prosek a vi to nemate. Zato malo upali taj mozak, previse slusas Vucica i njegove pajtose.
a

arroyo

pre oko 2 godine

u kom svetu ti mali zivis ako verujes u te bajke
J

Ja cirkusa

pre oko 2 godine

Ahahahahaha zivimo od ulaznica ahahahahaha
B

Blio

pre oko 2 godine

Laka je racunica.Arena prosek ni 5000 ljudi.Od toga 90% sezonci.Zakup Arene 20 000 po mecu.Racunajte koliko partizan mora da proda karata,cistih, da bi u plusu bio.Da dodam i kazne od EK koje konstantno dobijaju kao Zvezda.Znaci sve dolaze ljudi sa sezonskim ulaznicama.I gde je zarada?Nema je, minus zesci!
Z

Zasto lazete sebe

pre oko 2 godine

Hahahahaha niti je prosek 5 soma niti je jedna utakmica 20 000 hahaha, pa da je 20 hiljada jedna utakmica, Partizan bi igrao u Pioniru sve utakmice. Nego boli to sto Partizan igra u Areni a vi u polu praznom Pioniru.
P

Pizzi

pre oko 2 godine

Druze partizan ima dogovor sa arenom i ne radi se o 20 000 po utakmici vec arena uzima procenat od karata
t

terza magico

pre oko 2 godine

a kamo finansijski izveštaj??? nećete vi u euroligu nikada, tamo mora sve transparentno, što vam nije najjača strana
M

MightyAlba

pre oko 2 godine

Pazi stavis nik terza i onda napises "transparentno" a pritom mislis na klub koji je u privatnom vlasnistvu transparetnog kradljivca novca sa KiM. IQ ti je blizi nuli nego 50 :D
G

Gost1204

pre oko 2 godine

Samo kazi ko su sponzori i nista vise, a ekipa koja prosle godine po rezultatima ni celendz kup ne bi igrala, odjednom dovede 7-8 igraca,a navijaca imate koliki hocete, u koliko samo frakcija, jer ste po tome poznati
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Nije njega ni zanimao Trinki već da opet spomene Zvezdu. Ko da ih je sve isti ..... pravio.
B

Balo

pre oko 2 godine

Kad si ga dovodio bio si preponosan naprednjačiću! A sad ga pljuješ!
s

smf

pre oko 2 godine

Jos kad bi Partizan i u kosarci i u fudbalu pokazao papire kao sto to Zvezda radi, pa da vidimo dugove, kolike su plate igraca, koliki su prihodi, pa da im neko i poveruje, ali naravno to nikad nece uraditi jer znaju i sami koliko lazu.
A

Ajd se

pre oko 2 godine

sad sklonite...
S

SamoPartizan

pre oko 2 godine

Sta kazu razmazena deca gojazna iz Zeleznika bilo je lepo kad su igrali protiv centarske linije u sastavu Bozo Djumica,Obrada Tomica i Djoko Salic?Sram vas bilo
b

bezmozgovici

pre oko 2 godine

to za gohaznu decu iz Zeleznika jel si to sam smislio ili ti je neko rekao?
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Jel te nije sramota?
D

Dr. Mr.

pre oko 2 godine

Dobro kad Partizan svojevremeno nije igrao protiv Zvezdine dece... Znaš situaciju kad samo 4 igrača bilo pod ugovorom a ostalo deca? Tad vam bilo lepo... Pa ona čuvena "kurva umire, kurva gasi se"? Pevate svi u ekstazi kao sekta neka. A kakva je razlika Zvezdi da li će da igra protiv te trojice centara ili protiv ovih sadašnjih? Nikakva! Rezultat je isti. Zvezda ih bije 15-ak razlike i tada i sada. Samo što ovi sada mnooogo više koštaju!
G

Gost13

pre oko 2 godine

I mi smo godinama igrali sa Ivanom Marinkovićem, Drčom, i dovodili "pojačanja" tipa Filip Videnov pa ništa.
S

Sta reci

pre oko 2 godine

Zanimljivo gledanje na stvari naprednog spinera... Svi znaju da su drzavni projekat ali oni otvoreno lazu cim zinu i upiru prstom u nas....
N

Napredno

pre oko 2 godine

Kažeš bili ste pred gašenjem,pa odjednom Panter,Ledej...milionski ugovori itd.
S

SamoZvezda

pre oko 2 godine

Ostoja znas i sam da nasa 2 brata sa severne tribine vode ovu drzavnu.Vama 10% nama 90% i titula i para ne znam sta vam nije jasno.
D

Dule i Trinki

pre oko 2 godine

Tradizione di famiglia... Uzmeš gomilu para, a pričaš kako ih drugi dobijaju. I naravno, oba trenera su vam radila za džabe...
D

Duh koji hoda

pre oko 2 godine

Čovek priča o svom treneru, o njihovom odnosu....ali kako da ne pomene Zvezdu :-))))
M

MarePFC

pre oko 2 godine

Braco dok je nas Ostoja blizakvlasti mi cemo osvajati i sve i biti apsolutno privilegovani a delije i mogu samo da gledaju
a

ajde da se ne lazemo

pre oko 2 godine

Jedina istina je da 99% vasih prihoda je direktno iz drzavne kase
c

cirkussss

pre oko 2 godine

Imaju najskuplje igrace, Najskupljeg trenera , I otvoreno laze da 4000 ljudi u proseku moze da napuni budzet....
T

TzT

pre oko 2 godine

Sreca pa postoji statistika EK, gde ste imali prosek i u EK i Aba, 4000, 5000, znaci oko 4500 hiljade prosek gledalaca.Zakup Arene je 20 000€.U sezoni gde je Trinkijeri bio, 7 hipjada je bio prosek u Areni, sto je takodje katastrofa,i to je izvucen prosek posle meca sa Virtusom, gde je hala i bila puna.Ove price, gde drugi se prozivaju za lazne ekseel tabele i prica kako partizan "od karata zivi", vise su nego komicne.Vise puta sam rekao partizanu je svaki mec minus sa publikom.Sve sezonci i to je to.Karte obicne se ne kupuju uopste.
J

Jedno pitanje

pre oko 2 godine

Kako je klub koji se borio za opstanak i bio u najvecem problemu od nastanka obezbedio treneru i igračima preko noci multi milionske ugovore!? Samo to odgovori,nista vise.
G

Gostjdjdj

pre oko 2 godine

Pa dala je država i to je jedina istina. Isto kao sto se i Zvezdi daje evo sad i za Partizan od nasih para. Zvezdi su 2011. god sanirani dugovi od oko 16m kad je bila pred bankrotom isto od nasih para i ne znam sta se sad zvezdasi bune kad se sipa i jednima i drugima kad treba. Da paradoks bude jos veci, Zvezda te god nije ni izborila icesce u ABA ligi vec su zauzeli mesto FMP-a i to sto je Partizan bio na sredini tabele prosle godine ocigledno ne igra nikakvu ulogu pri davanju para.
O

Ostoja Kralj Limara

pre oko 2 godine

Najveci budzet u istoriji srpske kosarke je vec desetu godinu za redom nase Igokeje kome niko ne moze da zabrani da bude osnovan pa i u zagorju Ako izgubimo to ce biti sramota zbog bacenih 20 mil drzavnih eura! Mi smo sramota za kosarkaski klub ali barem se predsednik ponosi nama nasao nam je i centra, posteni smo kao nas Ostoja
R

RARITET

pre oko 2 godine

Top12 navijači su brzo preboleli poraz i vratili se onome što najbolje znaju.
T

Ticu

pre oko 2 godine

Polivaj po junaku narodnih para za kuhinje i njegovim iznajmljenim navijacima.
7

7777

pre oko 2 godine

Predsednik drzavnog projekta otvoreno laze kako zvezda dobija vise para od drzave.... Pa ovo je komedija.
K

Kojaaass22

pre oko 2 godine

Ahahhaha ladno lik govori da poseta na utakmicama puni Budzet ahahahhahaa pa koju posetu ste vi imali pre nego sto ste doveli dva skupa F4 igraca??? 2000 Ljudi? Komedija sa vama....
П

Пијан јаче навијам

pre oko 2 godine

Партизан годинама има највећу посету у АБА лиги, а и у Еврокупу. Није тешко да се то провери.
G

Gost 23

pre oko 2 godine

ti dečko imaš epilepsiju.
S

SamoPartizan

pre oko 2 godine

Svi vidimo da je fmp nesposoban za bilo kakav ozbiljan rezultat.A jos se bune razmazena deca sto Partizan konacno dovodi profesionalne kosarkase a ne vrabce,djumice,djoku salica,obrada tomica, karahodzica
O

Ostoja car

pre oko 2 godine

Samo napredno Partizane!!!
B

Bljak...

pre oko 2 godine

Ahahhah ovaj laze cim zine, Imaju daleko veci budzet od Zvezde a laze da je to zbog ulaznica... Znamo ko vas finansira a nisu to Ulaznice.
I

Idemoooooooooo

pre oko 2 godine

Sreca imamo jos 14 skupocenih Evroligaskih pojacanja iPantera naseg od 3,6 mil eura! A Srbijaje kriva za rat rekao nas Dule. Bravo Ostoja Predsednik se ponosi sa tobom  Samo jako momci imamo najskuplji tim i nema brige! Napred Napredni partizan kome niko ne moze da zabrani da bude osnovan uzagrebu
A

Aebre

pre oko 2 godine

Realno po Apr-u i zvezda i njena filijala dobijaju vecu pomoc novcanu od drzave nego Partizan sa tim da fmp odmah prebaci te pare zvezdi.To je skandal koji prolazi samo ovde u ozbiljnim drzavama bi ih izbacili dozivotno iz svih takmicenja
@

@Aebre

pre oko 2 godine

Znaci Zvezda i FMP imaju vise od Partizana kazes? Znaci da samo Zvezda ima manje? A po tvome, FMP ne placa igrace, igraju mu za dzabe, ne placa putovanja na utakmice, to je sve gratis? Posto kazes da sve daju Zvezdi, mora da nemaju nikakvih troskova? Da mi je da sam navijac Partizana, pa da odmorim mozak malo...
A

Aebre

pre oko 2 godine

Druze po Apr-u su i zvezda i fmp dobili vise pojedinacno od Partizana
N

Napred Ostoja

pre oko 2 godine

Za Partizan je najvaznije da 4 Aprilla glasamo za Ostojine da bi nas klub nastavio da raste.
B

Bruka

pre oko 2 godine

Tako je Ostoja ,nece jedan Italijan koji nam je uzeo 700.000 tj od naroda Srpskog da nam prica o Ljubavi .Sramota ziva.
6

668800

pre oko 2 godine

Ne znam kojih 700 000, Trinkijerije ispod milion evra nece da bude trener?.
P

Perinco

pre oko 2 godine

Znam nekog ko je uzeo 600 hiljada eura za pola godine!Sad trenira Monako!