Nikola Mirotić (© Star Sport)
Nikola Mirotić (© Star Sport)

Mirotić ponovo preskače meč protiv Partizan Mozzart Beta?

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.03.24. | 11:56

Olimpija Milano u problemima pred duel sa crno-belima u četvrtak

Saga oko Nikole Mirotića i Partizana kao da uvek dobije neku novu stavku. Svi već znaju šta se prošlog leta dešavalo između crno-belih i Mirotića koji je bio na korak do Humske da bi se sve završilo odlaskom u Milano. Od tada Mirotić nije igrao protiv Partizana. Propustio je meč u Beogradu, a pod znakom pitanja je i za meč u četvrtak u 28. kolu Evrolige protiv ekipe Željka Obradovića.

Mediji u Italiji pišu o virusu Mirotića koji ima velikih problema. U pitanju je stomak i da je već uveliko na terapijama zbog čega je izgubio i na kilaži.

Izabrane vesti

Tu informaciju je posle pobede Armanija nad Varezeom od 94:63 potvrdio i trener ove ekipe Etore Mesina. Otkrio je trofejni trener da su osim Mirotića još neki igrači pod znakom pitanja.

Mirotić će morati da se podvrgne lečenju kako bi povratio izgubljene kilograme i energiju. Nejpir je u subotu počeo ponovo da hoda. Flakadori takođe ne može da igra. Tonut se povredio dok je bio sa reprezentacijom, ponovo mu se upalio ručni zglob”, rekao je trener Armanija, a prenosi B92.

To znači da su za meč protiv Partizana neizvesni Šabaz Nejpir, Dijego Flakadori, Stefano Tonut i Aleks Pojtres.


tagovi

Nikola MirotićOlimpija MilanoKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara