Nikola Mirotić (© MN Press)
Nikola Mirotić (© MN Press)

Mirotić za vikend postaje slobodan igrač, Partizan Mozzart Bet vodi u trci

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.07.23. | 16:51

Radio Katalonija ističe da će sve biti poznato naredne nedelje

Saga oko Nikole Mirotića i dalje traje, ali se kraj nazire. Ne pamti se kada je neki igrač izazvao ovoliku buru kao nekadašnji reprezentativac Španije koji bi po svemu sudeći za vikend trebalo da postane slobodan igrač. Kako prestižni Radio Katalonija tvrdi, Barselona će tokom vikenda ozvaničiti njegov odlazak i sva vrata novom angažmanu će biti otvorena.

E tu dolazimo do onog najbitnijeg. Gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru? Ako ste barem malo pratili košarku tokom prethodnih mesec dana onda znate da je pola Evrope povezivano sa sjajnim krilnim centrom. Od Olimpijakosa i Panatinaikosa, grčki mediji su nekoliko puta isticali da je posao završen, ali na kraju ništa od toga.

Izabrane vesti

Potom su Italijani preuzeli primat, pisali su da je sve dogovorio sa Olimpijom iz Milana, ali i tu je sada priča splasla.

Onda su odjednom u prvi plan izleteli Crvena zvezda i Partizan, a u poslednjih nekoliko dana posebno klub iz Humske. Brojni naptisi govore kako je Mirotić vrlo blizu dolaska u Partizan Mozzart Bet.

Istu informaciju danas plasira i RAC1 iz Španije ističu da je Partizan trenutno lider u trci. I srpski mediji su imali svoje informacije, pre svega Sport Klub koji je pisao da su crno-beli poslali ponudu nekadašnjem igraču Real Madrida.

Međutim, zvaničnih informacija za sada nema. Ono što je jasno svima je da Barselona želi da po svaku cenu raskine ugovor, a da pritom potroši što manje para. Naravno, tabor Nikole Mirotića želi potpuno suprotno, da zaradi što je više moguće od Barselone, a da potom pređe u klub koji ima visoke ambicije.

Da li će to biti Partizan ili neki drugi evroligaški klub, biće poznato naredne nedelje.


tagovi

Nikola MirotićKK BarselonaKK Partizan

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara