Komentari na vest

Monako želi da kupi dugoročnu licencu Evrolige

N

NR

pre oko 1 mesec

Nikako njima. Zvezdi dajte. Oni su uvek u top16!
G

GostO

pre oko 1 mesec

Za razliku od Partizana koji je samo u 5/15 ucesca dosao do top 16.
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Pa ako ta licenca može da se kupi zašto je naši klubovi ne kupe? Umesto da bace 15 miliona na kojekakve promašaje taj novac neka daju za licencu, a onda igraju Evroligu sa našim igračima, i igračima iz regiona kao što to radi Mega. I onako rezultati ne mogu biti gori od ovih.
N

NOLEEEEEE

pre oko 1 mesec

Pa vece je bacanje para to mada zvezdi je svejedno. Bice 17. kako god da okrenes
X

Xezlgzwx

pre oko 1 mesec

Ajde ti meni kazi s kojim to igracima domacim i iz regiona da igra Partizan? Teorije nema da Bogdan dodje jos bar 2,3 godine. Pokusevski takodje, tek se zalaufao u NBA. Milutinov se sigurno nece vratiti nakon ovog sramotnog doceka. Vukcevicu su zgadili klub jer nije dovoljno stanac i nije dovoljno skup da bi igrao kod Zeljka. Drezgic puni 18 godina i nema ga ni u prici za draft, kamo li nesto drugo. Sta bi Partizan uradio sa timom Avramovic, Jaramaz, Andjusic (takodje mator), Marinkovic, Lucic, Trifunovic, Miletic, Smailagic, Koprivica? Uz odlicne i prosecne, sadasnje i bivse Zvezdine igrace (Teo, Jagodic Kuridza, Lazic, Jovic, Kuzmic, Nedovic, Kalinic, Mitrovic, Micic, Dobric, Jovanovic, Nenadic, Rebic, Guduric, Davidovac, Apic, Ristic, Lazarevic, Uskokovic, Momirov, Radanov, Simanic, uskoro i Plavsic, Petrusev, Ilic, Saranovic, Topic) , srpski kosarkasi postoje jos samo u Megi, posebno ovi mladji. Cak i mnogi iz Zvezde, kao Topic, su Miskovi. Ali Partizanu nije odgovaralo da saradjuje sa Miskom, jer Misko ne da na sebe i svoje igrace, i eto sad. A koliko sam upratio, i Petruseva je odvukao u Oli, tako da mu ni Zvezda vise nije draga, kad su bas najbolji igraci, sa vise opcija u EL, u pitanju. Sa ovim timom Partizan ne bi mogao da igra ni FIBA LS i brzo bi se vratili na 600 gledaoca na evropskoj utakmici, pa jos brze nazad na 7. mesto ABA Lige. A ako ti je kojim slucajem normalno da igraju u Partizanu Bozic, Kamenjas, Muric itd, i to ne jedan od njih, nego njih 6,7 da budu nosioci tima, onda ipak mislim da ovu ideju ne bi bas svi grobari podrzali.
@

@ iz sljivika

pre oko 1 mesec

...ne mozes kao sto radi mega, jer je minimalan budzet za evroligu 7.5 miliona(bio, sada je mozda i vise). a drugo, ti igraci dolaze u megu svesno za mnogo manje pare, da ih misko razigra i obezbedi im dobar ugovor.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Monako da nađe boljeg trenera pa će osvojiti Evroligu.