Mihailo Pavićević (Foto: MN Press)
Mihailo Pavićević (Foto: MN Press)

Mornar menja kurs, Pavićević obećava: Ekipa promenjena u svakom smislu, niko neće voleti da igra protiv nas

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.08.21. | 17:21

Ekipa iz Bara je krenula sa pripremama za novu sezonu

Uzdigao se Mornar prethodnih godina i postao jedan od najboljih klubova Jadranske lige. Ipak, ovog leta je rešio da promeni smer. Trener Mihailo Pavićević ističe i da će nova ekipa igrati drugačiju košarku od prethodnih, kao i da nikome neće biti prijatno da izađe na crtu Baranima.

Počeli su sa pripremama za novu sezonu košarkaši Mornara, a na prozivci nije bilo novajlija iz Amerike Korija Dejvisa i Treja Luisa, kao ni njihovog zemljaka Tejlora Smita. Na pripremama reprezentacije su i Vladimir Mihajlović i Milija Miković. Kompletiranje se očekuje krajem nedelje.

Izabrane vesti

Današnjoj prozivci je prisustvovao i Nemanja Vranješ, ali njega neće biti u pogonu još par meseci, s obzirom da se oporavlja od operacije zbog teške povrede tetive.

Pavićević je istakao da će nova ekipa morati maksimalno da igra u oba smera.

"Ekipa je promenjena, formacijski i u svakom smislu. Ova će igrati drugačiju košarku od prethodnih, svi ćemo morati da igramo u oba pravca, neće biti zatvaranja očiju na neke situacije pa da neko igra maksimalno samo u napadu. Tako smo koncipirali ovaj tim, ušli u jedan novi projekat i mislim da ćemo uživati u takvoj igri", prenose Vijesti.

Od igrača će tražiti da daju svoj maksimum. Želi da bude u poziciji da im posle treninga ili utakmice čestita na tome što su dali sve od sebe.

"To je najveća pohvala koju možete da dobijete. Hoćemo li nekad odigrati dobro ili slabo... Biće toga, i dobrih i loših trenutaka, i dobrih i loših utakmica, ali da znate da loš meč ne možete da odigrate ako date sve od sebe. Kad prepoznam da ste tako prišli utakmici, nikad vam neću reći da ste odigrali loše".

Na prvom mestu će biti atmosfera, a Pavićević obećava da niko neće voleti da se susretne sa njegovom ekipom.

"Oni koji su već igrali u ovom klubu znaju to, da gradimo familijarnu atmosferu, da nam je cilj da izgaramo na terenu i pomažemo jedan drugom. Tako kad se igra i izgubi se utakmica, nikom nije žao. To će nas krasiti ove godine. I za kraj, jedno vam mogu obećati - niko neće voleti da igra protiv nas! Videćete kako će to izgledati. Upamtite – niko neće voleti da igra protiv nas!", izjavio je Mihailo Pavićević.



tagovi

Mornar BarMihailo PavićevićNemanja Vranješ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara