Mornar najavljuje dva top pojačanja i juriš na prvo mesto ABA lige

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.06.20. | 13:20

“Proradio je inat u nama”, poručuje prvi čovek Barana

Mornar iz Bara je imao lepu takmičarsku sezonu, ali crnogorski preddstavnik u regionalnom takmičenju doživeo je nekoliko razočaranja posle prekida sezone. Mornar je eliminisan sa spiska učesnika Evrokupa, prednost je dobila Olimpija Cedevita.

Ta odluka izazvala je veliko nezadovoljstvo u Mornaru, ali Barani su odmah počeli da pripremaju teren za novu sezonu. Ugovor je potpisao Amerikanac Tejlor Smit, saradnju su produžili Nidam, Pulen, Šehović. Ali tu nije kraj.

Izabrane vesti

Prvi čovek Barana Đorđije Pavićević najavljuje vrelo košarkaško leto u Baru.

“Biće još dva pojačanja… Proradio je inat u nama, pa ćemo naredne sezone svima pokazati da možemo da budemo prvi. A, ja ono što obećam uvek ispunim”, poručio je Pavićević za Dnevne Novine.

Mornar je oba puta savladao Cedevitu Olimpiju prethodne sezone, bio je u prednosti, držao četvrto mesto, ali je tim iz Ljubljane dobio prednost. Iako je na terenu podbacio.

“Cedevita Olimpija je neuspeh na terenu nadomestila ovakvim plasmanom. Smišljeno su glasali da se sezona ne nastavi, a kasnije je stiglo ovo. Ali dobro, na njihov obraz. Pokazali su svoje pravo lice u ovoj situaciji. Da je bilo obrnuto, Mornar sigurno ne bi igrao, već bi čekao neku specijalnu pozivnicu”, dodao je Pavićević.


tagovi

Đorđije Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara