Komentari na vest

MVP na kvadrat: Niko kao Nikola 50 godina unazad, ovako ludu statistiku NBA nije video (VIDEO)

G

Gostivar

pre 3 meseca

Gledao sam tekmu sinoc iako sam bio mrtav umoran. Otisao sam na spavanje kad je ispunio tripl-dabl. Covek igra sa pola gasa celu tekmu. Nema tu naprezanja, silovanja, nabijanja statistike kao sto rade Embid i Janis. Covek bukvalno igra basket na terencetu. Jokic ispisuje istoriju i stvarno nema mesta za hejterske komentare. Kakav je, takav je...nas je. Treba da se ponosimo njim bez obzira da li igra za reprezentaciju ili ne. I druga stvar, crnci misle da su oni izmisljeni za kosarku...u fazonu "White man can't jump". Zato ovo sto ih Nikola rastavlja i sastavla je jos lepse i sladje.
d

deki kg

pre 3 meseca

AVP
M

MVP MVP MVP

pre 3 meseca

Bravo Srbine!
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Jokic profi i odrađuje vrhunski veliki ugovor koji ima s planom da ev još jednim ubere do milijarde $ i to je sva enigma!!!Ove sezone ostaje još Dončić ako nastavi s top učinkom,Embid povreda i vrv pauza tako da je Jokic u najužem krugu da opet uzme MVP!!! Ipak a to svi znaju je NBA druga dimenzija,sam Denver ima budžet godišnje od 1,8 milijarde $ duplo vise od cele EL i EC !!!!To je svetlosne godine daleko i nedostižno !!!
p

prvi put

pre 3 meseca

u novijoj istoriji ili ?
a

allbatros

pre 3 meseca

Uvek cu pratiti Jokica,jer je nas. Nikad kod mene nece biti velicina,kao sto je bio Divac,Vanja Grbic, DJOKOVIC
O

Oleolee

pre 3 meseca

Koliko tripple double ima za reprezentaciju? Pitam ovako
m

mrki vuk

pre 3 meseca

Da nebi Njega u baražu kad igrasmo sa Grcima otišli bi na Svetsko prv. u kurc....nu!pozzz
m

mrki vuk

pre 3 meseca

Da nebi Njega u baražu kad igrasmo sa Grcima otišli bi na Svetsko prv. u kurc....nu!pozzz
D

Dorcolac

pre 3 meseca

Drago mi je samo zato sto igra pod nasom zastavom al dok ne zaigra za reprezentaciju ja nemam neki preteran osecaj prema njemu.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Jel to iz Pariza izveštaj sa igara? A nije? Pa kako?
n

nasamja

pre 3 meseca

Ih, nestvarna partija... Kad sam video naslov mislio sam da je da o 70 poena, kao Dončić onomad. Kad ono "nestvarnih" 27.
A

Aruna Dindane

pre 3 meseca

Zavisi kako gledaš,Jokic je od Denvera kojem je uspeh pre njega bio plasman u plej of napravio NBA sampiona,a Dalas ti je u eri Novickog bio redovan učesnik plej ofa,a sa Doncicem nije baš tako...Doncic će nažalost biti samo jedan od mnogih statisticara u NBA i nista vise od toga
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre 3 meseca

MVP.MVP..MVP
t

taj sam

pre 3 meseca

Nemoj da komentarises stvari u koje se ne razumes.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

nasamja-Ta jedna partija Dončića je imala više stete nego koristi.Pre te utakmice imao je 3 utakmice zaredom gde je postigao 33,34,33 poena i sve tri su izgubili,potom je postigao 73 u utakmici koji su još mogli da izgube a sledeću je postigao 28 poena sa šutem 9/26 i naravno izgubili su.Ako si već pročitao naslov nisi mogao a da ne vidiš da to niko nije uradio preko 50 godina.Ovo je brutalna partija jednog igrača,to će ti reći svaki iole poznavalac košarke,nije bitno samo postizati poene već i pobedjivati.Šta vredi kada neki igrač postigne 30,40,50 poena kada njegova ekipa izgubi.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

Ma da, 27… Sprdnjica, ti bi to uradio sa pola gasa, al te mrzi… Video bi nba sta je talenat, ali koleno…
R

Razum i osećajnost

pre 3 meseca

Igraće Nidžo olimpijadu i sve će biti dobro. Kako mu se olako zaboraviše partije protiv Grčke i Turske zahvaljujući kojima smo se i plasirali na evropsko prvenstvo.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

ajmo Nikola ...... Srbija je uz tebe
s

sd

pre 3 meseca

Nisu svi, nije mu oprosteno sto nije igrao za Srbiju u vise navrata!
v

vskdgvbjdb

pre 3 meseca

Nije, cim je usnici i sekti dao podrsku