Džejms Naneli (© Star Sport)
Džejms Naneli (© Star Sport)

Naneli: Je*e mi se šta pričaju o meni! Znam ko sam i šta mogu na terenu

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.12.22. | 16:21

"Rekao sam i pre utakmice da verujem u sebe", kaže Amerikanac u taboru Partizan Mozzart Beta

Često je Džejms Naneli bio na meti žestokih kritika zbog izdanja u porazima Partizan Mozzart Beta. Posebno protiv Asvela kada je promašio nekoliko šuteva i sve začinio lošom odbranom. Rekao je posle te utakmice da neće sebi dopustiti takve greške i to je ispunio protiv aktuelnog šampiona Evrope u 14. kolu Evrolige. Protiv Efesa, Amerikanac je pogodio ključan šut, odigrao najbolji meč sezone i što je najbitnije, pomogao klubu iz Humske da prekine niz od pet poraza.

Na parketu je proveo 32 minuta protiv Efesa, ubacio je 18 poena, ali najviše se istakao hladnokrvnom trojkom u samom finišu meča.

Izabrane vesti

Izgledalo je tada da će crno-beli ponovo da prokockaju prednost, a kada je lopta zavšila u rukama Nanelija, odmah se videlo da Amerikanac nema nameru da je doda. Krenuo je u napad i pogodio samo dno mrežice.

Posle utakmice, proslavio je veliku pobedu sa saigračima i publikom, svestan je bio velikog uspeha i pobede koja može da preokrene tok sezone.

Inače, Naneli nije neko ko previše razgovara sa medijima. Posle meča redovno zaobilazi novinare, ali sada je na kratko zastao pred klupsku kameru kako bi dao komentar.

Očigledno je svestan svih kritika čija je meta bio, ali kako sam ističe, ne zanima ga previše bilo kakve priče sa strane.

"Svaka pobeda je drugačija, ova je bila važna za tim, za moral ekipe. Nadam se da ćemo ovom pobedom povratiti energiju i samopouzdanje i da ćemo se vratiti na pravi put. Rekao sam i pre utakmice da verujem u sebe. Ljudi te napadaju ako promašuješ, ali ja ću nastaviti da šutiram. Ponavljam, košarka je zabava, tu nema pritiska. Košarka je igra. Moraš da nastaviš dalje, da imaš kratko pamćenje. Je*e mi se šta pričaju o mene. Znam ko sam i šta mogu na terenu'', poručio je Naneli.

Inače, Željko Obradović je nosiocima igre, dao subotu slobodno. Naneli, Dante Egzum, Kevin Panter, Zek Ledej i ostatak starije ekipe odmaraće do nedelje, dok mladi igrači danas redovno treniraju sa stručnim štabom. U nedelju je zakazan redovan trening gde će se spremati duel sa FMP Železnikom koji je zakazan za ponedeljak.



tagovi

KK PartizanDžejms Naneli

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara