Komentari na vest

Nedović u plej-of formi

P

Pjer

pre 26 dana

“Jos samo da dodam sut na tu igru i bice pakao” Nemanja Nedovic, krajem 2023. godine…….. E moj Nemanja..
D

Don Vito Corleone'

pre 26 dana

Zvezda lagano gubi od Efesa, žao mi je nema ništa od drvenog pehara za 10to mesto u EL
S

Svakako

pre 26 dana

Fmp gubi lagano. Da je protiv Albe pa da se i ponadamo. Auu da..
i

igokeasi...

pre 26 dana

...jel moze posten dogovor,evo ovako,ako do kraja sezone ove godine vi svi sa sa juga i tribina u Areni na svim utakmicu budete skandirali: volim doktora kosarke Nebojsu Covica vise nego Z(oca) , mi ce mo onda za uzvrat da se smilujemo i pobedimo Efes,u suprotnom ako to ne budete skandirali pustamo utakmicu,jel moze tako?
D

DDF

pre 26 dana

Ne prodajemo se za"obecanu maglu"poput vas koju vam"servira"doticni svake sezone zadnjih 10 godina...sami sebe smo izbacili iz kruga za plejof,kao sto smo sami sebi ubacili prosle sezone,od vas nam ne treba milost i lazi
N

Neca Menstruacija

pre 26 dana

Ima filing
G

GosGos

pre 26 dana

Ode filing u Top 10, pobediše u Madridu ?
Ž

Žoce odlazi

pre 26 dana

I dalje je potreban reprezentaciji kao bekap Bogdanu. Svakako je bolji ograč od drvenog Marinkovića i mlohavog Gudurića. Micić,Avramović,Topić, Nedović,Bogdan, Todorović, Kalinić,Pokuševski,Jović,Tristan, Jokić, Bobi.
H

Hvhvhvhvjv

pre 26 dana

Tritan=Tristanakis, Grk/ Bobi= Isijanje 6 Hollywood
T

Topic da igra!

pre 26 dana

TOMPKINS JE ZAIGRAO,HOCEMO I TOPICA NA TERENU ZA PLEJ OF,DOSTA JE BILO LAZI O POVREDI,NIKO VISE NE VERUJE U TO.
F

Fef

pre 26 dana

Smiri se, antivakseru
R

Robert Lewandowski

pre 26 dana

Nedovic resava Efes, on obozava te utakmice bez pritiska.
i

igokea top 12

pre 26 dana

Nista od toga igokeas,Zvezda pista Efes a vi ispadate iz EL!
O

Ojsa

pre 26 dana

Glavni igraci su podigli formu,Tompkins polako ulazi u takmicarski ritam,cekamo jos Topica i da Rokas podigne formu,a u Play-offu i eventualnom finalu valjda ce iskociti jos neki igrac,ja se nadam Davidovac,a i Tobi moze da iznenadi jer mu lezu ove ABA ekipe.
1

1980

pre 26 dana

@Xao Nisam terao Brauna ne teram ni Nedovića. Kažem da je Nedović prosek i kad se lomi nema ga nigde. Ako hoćemo uspeh u Evroligi pouzdaniji šuter od Nedovića na treba.
F

Fef

pre 26 dana

TRebaju nam i normalniji navijaci
O

Okei

pre 26 dana

Steta sto ga nismo ranije potpisali..
1

1980

pre 26 dana

Da je došao ranije na f4 bi otišli. Jbg
J

Jamb

pre 26 dana

Tek sledi drugi bitan deo sezone, prvi bitan deo u Evroligi je promasaj, bas zbog te Nedoviceve nepouzdanosti u finisu meceva (ima tu jos bitnih faktora, losi transferi, povrede). Sami ste dali clanak da je Zvezda imala najvise izgubljenih neizvesnih meceva. Tako da, nepotreban clanak, sad su bile prakticno nebitne ili lake utakmice za Zvezdu. Kad bude imao ovakvu formu u plej ofu, kada bude imao dobar ucinak kad se lomi, tad ce ovaj clanak imati smisla.
s

samo sto je 8 mesta

pre 26 dana

od playoffa; koji u zivotu nije igrao.
N

NR

pre 26 dana

Da ne osvoji El Bogtemazo!
A

ABCDE

pre 26 dana

Ahahahhahahahahahaha...Nedovic,ma salite se sigurno?! Decko pogadja samo u totalno,ali bas u totalno nebitnim utakmica.
Z

Za Efes navijam

pre 26 dana

@abcde I vama je zabio onu 3-ku iz kornera u prvom ikada derbiji u EL kad ste svi plakali u Areni,stvarno "nebitan kos" nema sta🤣
7

777

pre 26 dana

Neda nikad nikad u karijeri nije igrao top8 el.
N

NOL

pre 26 dana

sampion nebitnih utakmica
M

Mk

pre 26 dana

Igrač za nebitne utakmice, bez pritiska.. Kad je gusto sut iz igre 3/14
a

abc

pre 26 dana

Protiv Partozana uvek odigra dobro, baš kao i Rokas.
D

DrSpasic1989

pre 26 dana

Ono njegovo, sezona u EL se zavrsila, odavbo obezbedjeno prvo mesto u ABA. A NEMANJA se probudio i raspucao... 😂😂😂 covek je kralj nebitnih meceva.. trpa kad gubimi 20 ili vodimo 20. U neizvesnim mecevima ga uglavnom nema nigde!!!
J

Junker

pre 26 dana

Tako ce biti i u finalu Aba lige. Bice najefikasiji u 1-2 meca koja izgubimo, ali ce zato pobede morati da izvlace Bolomboj, Teo, Rokas, Hanga i Jago, dok ce Nedovic bezati od odgovornosti.
M

Miloschichi

pre 26 dana

To ste zakljucili na osnovu igara u aba ligi gde je sve resenoni u evroligi gde gube redom sve kao na traci? Lako je jgrsti utakmice bez znacaja gospodo
1

1980

pre 26 dana

Precenjen igrač. Nigde ništa nije uradio. Nego je naše dete pa je veliki deo naših navijača emotivan na njega.
X

Xao

pre 26 dana

Meni je sasvim ok igrač, ne razumem šta više hoćete. Kad nije u formi - ne valja, kad je u formi - ne valja. A da podsetim da su ovde terali i Lorenca Brauna
A

Aasdfsdf

pre 26 dana

Uzeo je Evrokup sa Malagom 2017. i mislim da je bio MVP turnira ili finala.
T

Tormund

pre 26 dana

@Xao bas tako, zvezdaskoj javnosti ko ugodi...ima statistiku koja je za nijansu slabija od one koju ima Kevin Panter u Partizanu, bukvalno minimalna razlika. Dok navijaci Partizana svog stranca kapitena kuju uu Zvezde mi nase dete posipamo pepelom. E sad sto pojedini navijaci Zvezde lako popiju spin pa ocekuju da ima 19p, 6a, da resava utakmice sam pa kad sve to ispuni onda i da bude odlican u odbrani itd. Odlicna Nemanjina sezona u kojoj je lose jedino sto je selekcija tima katastrofalna, ali to nije njegova krivica. Pitam se sta ce pojedini da pisu kada Nemanja odigra dobro u vec vidjenom finalu, posto su ga vec oznacili kao dezurnog krivca u slucaju neuspeha.
D

Dorcolac

pre 26 dana

Moze da uradi sta hoce al on je mene kupio za sva vremena onom trojkom pred 19 hiljada grobara gde se pohvatase za glave i rasplakase od muke u prvom derbiju ikada u evropi! Tu je kupio svakog pravog Zvezdasa i Deliju za sva vremena i nista vise ne mora da se dokazuje sve mu je oprosteno