Komentari na vest

Nedović: Zbog zdravlja preskačem kvalifikacije, videćemo za Tokio

i

idemo jako

pre gotovo 3 godine

Teo, Jovic, Micic, Guduric, Dobric, Avramovic (dok se ne vrati Bogi), Lucic, Kalinic, Bjelica, Petrušev, Bobinator i Milutinov (uz još neko eventualno iznenađenje) bice dovoljni da se prođu Žabari, a i da se odigra vazna uloga na šampionatu i nadam se uđe u polufinale. A ko neće da igra za Srbiju na Olimpijadi, ko želi da odmara- ne mora da dolazi, belosvetske plaže i klubovi ga željno iščekuju.
G

Gost12345

pre gotovo 3 godine

Glupaci, decko nema povredu vec upalu srcanog misica, sa tim ne sme da se zeza, ima i bitnijih stvari od kosarke, glupaci
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Aj ne kenjaj..ima upalu novcanika jedino tipa jokica
b

bd

pre gotovo 3 godine

Koliko površno razmišljanje imaju neki ljudi... Hoćemo da idu na OI najbolji igrači a ne oni koji to nisu. Kukate prvo kako su zahvaljujući sezonama u timovima zaslužili razni Avramovići, Lazići, Milosavljevići pozive za kvalifikacije a onda kukate kada ti isti posle otpadnu. Njima je šansa da zaigraju za reprezentaciju u kvalifikacijama, na OI ide najbolji tim ako žele i ako su zdravi. Ako se oporavi za OI Nedović mora da igra. Od igrača koji su se pokazali na ovim ostalim utakmicama jedino Dobrić i Petrušev zaslužuju da budu u timu za OI i to zbog otkaza boljih igrača/povreda.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

A gde pise da nedovic mora da igra? Ako neki momak, uzmi koga god hoces za primer, dodje na pripreme bez dana odmora, tu je sa ekipom sve vreme i igra dobro, pa zasto bi mi nedovic, iako je mozda kvalitetniji, isao pre njega? Glupo ti je to da su neki igraci samo za kvalifikacije. Promasio si, to su oni koji igraju one glupe prozore, oni igraci za koje vecinom nismo culi. Oni su svesni da nisu top nivo, ali da igraju jer tada nema ko drugi. Svi momci koji su trenutno tu imaju kvalitet da nose dres i u tokiju.
z

zbog toga sto

pre gotovo 3 godine

Dobric igra i ako bude igrao, grupa se nece proci.
a

arhitekt

pre gotovo 3 godine

ma da...Dobrić, Milosavljević, Jović, Lazić, Avramović, Anđušić igraju bez dana pauze ili su tek izašli iz teških povreda + bore se i ostavljaju srce na terenu da bi se Nedović, koji objektivno nije ostavio neki poseban trag u dresu Srbije, puna tri meseca odmarao od posledica korona virusa i priključio timu posle kvalifikacionog turnira gde se svi nadamo vizi za OI. E tu istu vizu će ja sam siguran obezbediti gore navedeni igrači koji bi posle toga trebalo da ustupe mesto u timu Nedoviću. U najmanju ruku nije fer.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Kakav je malerozan igrač, na prvoj utakmici bi se povredio. Bez njega može da se živi
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Onda se ti nama lepo oporavi i odmori i na Olimpijadi. Neko ce da izgara na terenu da bi ti isao na Olimpijadu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ok, ovakve stvari se desavaju, momci se povredjuju, roviti su i sve. Ali mislim da, ako vec imas zelju da ides na oi, treba da budes uz ekipu. Znaci oni treniraju, ti se oporavljas, bodris ih, prikljucujes se treninzima, tu si, sa njima, stvara se hemija. Nije pravedno sad, dacu primer samo, dobric ili neko drugi, ko je tu od pocetka priprema, pokida kvalifikacije i onda ga ostavi u beogradu jer se neda oporavio. Smatram da momci koji su izneli kvalifikacije treba da nas predstavljaju na oi jer su to oni izborili. Ma kakav sastav bio. Specificna je sezona, klupske sezone su mnogo duze trajale nego ranije pa ce i sastav biti prinudan.
d

djapetooo

pre gotovo 3 godine

Na mestu je komentar. Samo bih još dodao da samozaljubljene likove, kojima je važnija još koja kinta od svega, kojima je najvazne da se njihove žene starlete bezidejno i isprazno slikaju kojekuda, u principu ne treba zvati ni na siri spisak. Nisam fan Tea, majstor je ali malo divlji igrac, ali je oduvek bio primer Kapitena, sa velikim K :) Dođe mrtav, neobrijan i rasčupan, jedva stoji, ne igra, ali je uvek uz tim, a ne po plazama i 5* hotelima. Tata je svima u reprezentaciji :)
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Nije Igor nego je za tebe kao i za sve reprezentativce SELEKTOR.
a

asd

pre gotovo 3 godine

ucek je eskivirao reprezentaciju, satro povredjen svaki put.. najbolji izgovor
S

Sap

pre gotovo 3 godine

A onda kad ga ne pozove Sale, odmah haos nastane
g

gostino

pre gotovo 3 godine

I ovaj je na pavlovackom jezeru…
B

Bojko

pre gotovo 3 godine

Lagano Kralju spremi se i kad se oporaviš da gazimo,Živela Srbija!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

A Jokića si pljuvao verovatno. Čim vidim živela Srbija sve mi je jasno
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Samo potpuno spremni bi trebalo da idu u Japan. Polupovređeni i oni koji su preskočili pripreme ne a ti se rođače večito nešto povređen.
Ч

Чекамо те

pre gotovo 3 godine

Бани у Звезду легендо
a

asdf

pre gotovo 3 godine

Izgleda da i on ima hipodrom
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

ne vidim razlog da ides u Japan ako nisi prosao pripremni ciklus,a pritom si rovit
G

Gost9

pre gotovo 3 godine

Da li je odigrao jednu sezonu, a da nije bio povredjen?
a

arhitekt

pre gotovo 3 godine

Odgovor je prilično jednostavan : NIJE