Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Nedoviću srpski derbi u Atini, Lučić ponovo odličan, ali PAO ima svoju superzvezdu

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.11.20. | 22:12

Odličan meč u OAKA Areni

Panatinaikos je posle više od mesec dana, ponovo na pobedničkom koloseku u Evropi. Bajern je pretrpeo drugi poraz uzastopno (83:76), što je prvi put ove sezone.

Posebnu boju ovom meču dali su srpski reprezentativci. Nemanja Nedović (17 poena, 6 asistencija, 3 ukradene lopte) i Vladimir Lučić (20 poena, 6 skokova, 2 ukradene lopte) nisu samo gledano u statističkim kolonama bili najbolji akteri.

Izabrane vesti

Lučić koji od starta sezone igra odlično, sve vreme je čuvao minhenski tim da ne padne. Pogodio je trojku, pa asisitrao Rejnoldsu, za činilo se možda konačan priključak (72:70). 

Ali, onda je usledio žestok odgovor Nedovića. Pogodio je trojku, da bi pošto je uhvatio loptu pod svojim košem isprintao do reketa rivala i šutem iz gotovo nemoguće situacije odmakao Panatinaikos na nedostižnih 77:70.

Uz Nedovića dovocifreni kod Panatinaikosa bili su još Papajanis (12 poena), Papapetru (12 poena) i Sent Ros (14 poena), a u ekipi Bajerna, pored Lučića, više od ostalih su se izdvojili Boldvin (12 poena), Rejnolds (12 poena) i Cipser (11 poena).


tagovi

KK Bajern MinhenKK PanatinaikosNemanja NedovićVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara