Komentari na vest

Nema Janisa, ali nema ni problema: Milvoki žestoko uzvratio Majamiju (VIDEO)

D

Dzi

pre oko 1 godinu

Ocekivan ishod, mnogo bi bilo Majamiju dva brejka ali i dalje imaju jedan u dzepu, plus imali su nesrecu da za bakse nije igrao Janis koji im mnogo mnogo kvari igru ...bice ovo duga serija...isto smo sinoc imali sa Lejkersima, brejk iz prve, neigranje Moranta koji kvari igru Memfisa...pa videcemo...
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Najjača fora da je Bruks uspeo da uđe u glavu LeBronu. Ko je gledao meč, mogao je videti kako je čovek najmanje 50 puta rekao LeBronu kako je mator i da nema više šta da traži u NBA. Otišlo je toliko daleko da je LeBron šutirao trojke 1/8, kad mu je jednom prilikom Bruks rekao kako ne može ni da dobaci do koša. Hahaha... Memfis, klasični smećari, još jednom se pokazalo da su daleko bolji bez Dža pozera.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Dza je nba cirkus, kao i drvo janis...prodaju dresove...
G

Gost7378

pre oko 1 godinu

Memphis klasika jači bez Moranta nego sa njim. Mnogo ljudi pisalo posle prve utakmice da Lakersi lagano prolaze ovde al' meni se čini da oni ovde mogu da izvuku još maksimalno jednu pobedu, možda dve na neko ludilo LeBrona i to je to od njih. U prvoj utakmici Reaves i Hachimura odigrali utakmice karijere i tako su jedva dobili a ovo je sada realno stanje.
K

Kobe

pre oko 1 godinu

Volio bih da vidim da li denver moze dobiti ikog u plejofu bez Jokica. A Golden Stejt, Filadelfija, Boston, Lejkersi, mogu dobiti bilo koga u plejofu bez nosilaca igre.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Da se nadamo da nećemo morati gledati Denver bez Jokića.