Kevin Pangos (skroz levo) sa saigračima iz Olimpije Milano (©Starsport)
Kevin Pangos (skroz levo) sa saigračima iz Olimpije Milano (©Starsport)

Nema predaha za Olimpijin lekarski tim, Pangos ponovo povređen

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.23. | 19:33

Neizvesno šta je sa Ševonom Šildsom

Taman su se Ševon Šilds i Kevin Pangos vratili u tim, Olimpija je počela da pobeđuju i činilo se da niko više ne može da zaustavi ekipu iz Milana. A onda se Šilds ponovo povredio u Palakanestru protiv Brindizija, a sada je ponovo van stroja i Pangos.

Kako je zvanično obelodanjeno na sajtu italijanskog kluba, iskusni plejmejker je istegao stomačni mišić i tek za dve sedmice će ponovo biti procenjeno njegovo stanje.

Izabrane vesti

Pangos se povredio tokom utakmice 29. kola Evrolige protiv madridskog Reala, koju je Kraljevski klub u dramatičnoj završnici rešio u svoju korist i tako prekinuo niz čete Etorea Mesine od šest vezanih pobeda.

Bivši košarkaš Barselone i Zenita je za 21 minut ubeležio devet poena, uz po tri skoka i asistencije. Podsetimo, prethodno je tri meseca bio van terena zbog delimičnog cepanja zadnjeg ukrštenog ligamenta kolena.

Olimpija je zbog serije povreda, ponajviše Pangosa i Ševona Šildsa, upala u veliku krizu krajem prošle godine i vezala čak devet poraza u Evroligi. Taman što su se vratili, obojica su pretrpeli nove povrede.

Šilds je protiv Brindizija minulog vikenda nezgodno doskočio (na nogu protivnika), pa je šepajući napustio teren uz pomoć. U ponedeljak je najavljeno iz kluba da će njegovo stanje ponovo biti procenjeno za 48 sati, ali zasada nema novih informacija o stepenu povrede.

Mesininoj ekipi je zbog povrede sprečen da pomogne i Devon Hol, a italijanski stručnjak je posle poraza od Reala istakao da se nada njihovom brzom povratku.


tagovi

Kevin PangosOlimpija MilanoŠevon Šilds

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara