Komentari na vest

Neverovatno šta je Zvezda prosula u Istanbulu, šampion Evrope bio na kolenima do poslednje sekunde

Forzza

pre preko 2 godine

Ljudi ono što Dejan Radonjić radi u Zvezdi je za pohvalu i kapa dole tom čoveku do poda doveo je igrače koji su u padu karijere jako i to baš, svi ljubitelji košarke to znaju: Wolters igrao EC u Uniks, Holins bio 3 bek u Zenit jer pre njega igrali KC Rivers i Beron, Luka Mitrović u Budućnost jedva ubacivao i 4p, Zirbes amater gde mu je Aba Liga plafon za Euroligu nije vise, Kuzmic koji svi mi dobro znamo kroz šta je sve prošao da bi se povratio i ovde nije za veliki novac ponavljam, Lazarevic iz FmP i imao tako teške povrede, Marković Pefi niko ga nije hteo sem Zvezde i sami vidite u kakvom je stanju došao i kad je došao, da je hteo u Zvezdi došao bi u toku priprema ali hvala mu i sad na ovome što radi i želi da pomogne,Aron White bio u Panathinaikosu gde su prosle sezone bili katastrofalni i ne igra na onom nivou iz Zalgirisa vec 2-3 sezone, a od igrača koji su nešto igrali prošle godine i imali neke zapaženije role u klubovima su Nikola Kalinić i Nikola Ivanović i još jednom ponavljam kapa do poda Dejanu Radonjiću ‼️‼️‼️🔴⚪
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Vratilo se za Krku
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa njihov covek!
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Bravo Kalina, bravo Zvezda.... Ne mogu da zamerim ovakve stvari posle ovakve utakmice, svaka cast momci, morali se 3/4 da igrate protiv 8 igraca na teren,pravo je cudo kako ste dosli do kraja a da ne gubite bar 10 razlike.... Sramno oduzimanje poena, sramno sudjenje celu utakmicu, biju i udaraju a na dugoj strani svaki kontakt faul, pa da nismo imali onakve procente suta sa ovakvim sudjenjem bilo bi 15 razlike ovako.... Svaka cast momci
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Doktot Zvezdan. Za lika koji je dole ⬇️⬇️⬇️ meni odgovorio. Bravo majstore, tačno je sve te poslove na stadionu i oko stadiona je Tvorza uradio. I te iste poslove dao da odrade firme, njegovi prijatelji. Po mnogo višim cenama, a razlika u džep. Videli smo svi na šta liči OFK kada su Gospoda napustila klub, a pre toga pokupili sve što su mogli i što nisu mogli. Inače Interpol onako bez veze juri ljude, iz dosade. Inače taj tvoj Doktor je slučajno bio tri godine u bekstvu i godinu dana u zatvoru. Zvezda FK samo poslednje dve godine ima prihode oko 15 miliona evra za sezonu, a rashode 30 miliona evra za sezonu. Što znači da je klub u minusu 30 miliona evra poslednje dve sezone. A za rezultate je on najmanje zaslužan. Ok, videćemo gde smo kada ode iz kluba, koliki je PRAVI dug, a ne onaj iz KNJIGA. Zvezda Zvezdašima, stop lešinarenju.
@

@don kita corleone

pre preko 2 godine

Razumem te sto toliko kukas na Doktora fudbala Z.Terzica,ugasio ti je klub iz bunkera i stavio katanac za sva vremena,tako da i ne cudi toliko vase botovanje i sirenje propagande protiv njega,dzaba vam sve svi PRAVI Zvezdasi su uz dr.Terzica i ovu upravu svima vama dusmanima IZ INATA!
Y

Yika

pre preko 2 godine

Svi uz terzića, dobar vic
Л

Ложач

pre preko 2 godine

За овог творзановог фана: Ако ти је ок терзић и његов докторат онда ти је ок и остоја и његов бизнис и председниковање ккпартизаном. Човић јесте доктор наука а ова двојица су лоповске барабе са упитно завршеном и основном школом и знањем азбуке!
C

Cacanska dzudza

pre preko 2 godine

I da smo dobili ovu neizvesnu zavrsnicu opet bi traumaticna pobeda protiv Sljonska bila nikad veca, kud ih ne dobise da utefterisemo jos jedan od mora blamova koji ih prate kroz nikad kracu istoriju a tako plodotvornu kad su kiksevi u pitanju.
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Cacak idi malo cvaraka uzmi lose ti je
P

Piglusan

pre preko 2 godine

Hajde molim vas neko iz avangarde da mi objasni zasto su Turci nasa braca? Zivo me zanima kako ste nas povezali, ziv je neizdrz saznati tu definiciju, samo molim vas saljite sto originalnije odgovore, pobednik dobija tanjir pilava, unapred hvala.
B

Brat Turkoglu

pre preko 2 godine

Ceo balkan i Srbija znaju dobro kome su turci braca, odgovor da to pitanje je dat pre 3 godine kada je Hidajet Turkoglu dosao u posetu fuzionisanoj igokei a njihovi navijaci okacili transparent u znak dobrodoslice na kome je pisalo "dobrodosao kuci Brate hido" ima i slika na internetu tog transparenta,moze svako da pogleda ako ne veruje!
f

fmpzeleznikspor

pre preko 2 godine

Delije, kako volite sami sebe da nazivate, to je reč iz kog jezika, da nije možda iz Danskog?
Y

Yika

pre preko 2 godine

Delije su uglavnom bili hrišćanski borci, u najvećem broju Srbi. Regrutovani su iz redova islamizovanog stanovništva na teritorijama koje su bile pod vlašću Osmanlija. Beglerbegovi i sandžak-begovi često su imali svoje delije, a Gazi Husrev-beg je, po nekim izvorima, imao vojsku od 10.000 delija. Veliki veziri su imali ličnu stražu od 400 do 500 delija, a neke paše čak i do 2000 delija. Istorija je čudo!
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Hido je poreklom iz Srbije...
P

Piglusan

pre preko 2 godine

Bravo momci ceka vas pilav ostavite adrese, znao sam da nista pametno necete napisati, srpski jezik je pun turcizma po toj vasoj definiciji svi smo turci, medjutim sporna rec na koju se pozivate jeste iz turskog jezika ali nije nikako njeno znacenje na turskom vec na srpskom, a na srpskom je delija sinonim za mladog hrabrog lepog krsnog i zgodnog momka ili diku kako kazu krajisnici ili djetic kako kazu crnogorci, imate pesmu i kolo koje igraju nasa kud drustva a koja glasi igrale se delije na sred zemlje Srbije, pa da delija ima neko ruzno znacenje u nasem narodu nikada tu pesmu nebi pevali, onda sta cemo sa vasom pesmom Partizan vole samo delije iz ponosne Srbije, onda ste i vi turci jedan kroz jedan jer vi definisete taj naziv kako ga vec definisete, mene je moj deda i ovde mogu svi da posvedoce malo stariji kojima su deda i baba sa sela nazivao delijom narocito kada bi dosao na raspust u srednjoj skoli da ih obidjem, pravi delija spreman za zenidbu stalno me je zezao, zasto bi mene moj deda poredio sa nekim zlocinackim turskim vojnikom ili pripadnikom nekog odreda, odgovor je jednostavan a vi mozete da to koristite kako se vama hoce to je vase, mi kada vas prozivamo da ste hrvatski klub imamo dobranu potporu i razlog za to kao i da ste bliski albancima, ali to je sve zezanje a imama i pomalo istine, pozdrav.
X

Xaxaxaxa

pre preko 2 godine

Od braće ste izgubili
F

Familija

pre preko 2 godine

Legendarni Moca kaže partizan je bio uvek vojni jugoslovenski klub pa zato je i Tuđman bio na čelu kluba kada partizan igra u zadru u splitu on je imao tu domaćinsku publiku oni su njih smatrali bliskim ali zato CRVENA ZVEZDA koja je oduvek imala reputaciju narodnog Srpskog kluba bila najveći neprijatelj u splitu i zadru njih su smatrali neprijateljskim klubom i uvek je bila žestoka reakcija domaćeg stanovništva kada im je u goste dolazila Zvezda
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Od svega mi je najkrivlje sto mi ovakve ljude poput ovog klempavog micica,nedovica koji igra partije zivota protiv zvezde,proslavlja svaki kos kao da mu je za zivot docekujemo sa aplauzima i urucivanjem plaketa i uramljenih dresova...licno cu vredjati Micica svih 40 minuta posle ovoga veceras kad budu dosli u bg.sve ja razumem i profesionalizam i sve,ali da ti protiv svog bivseg kluba uzimas svaki napad na sebe poslednja 4 minuta,igras solo kosarku samo da nam ne dozvolis da ne pobedimo je za svako vredjanje.Ako nista imas jos 10 vrhunskih igraca pored sebe,daj njima loptu pa nek resavaju pa ako dobijete dobili ste i svaka cast ali ovaj momak mi sr ogadio za ceo zivot
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Covek igra za svoj tim, takmicar je, hoce da pobedi, koji je tvoj problem!? Veci je problem sto mi nismo uspeli da odbranimo +6 u poslednjem minutu!
T

Takoo jeee

pre preko 2 godine

Bravo veliki gospodine Atamane...To je ljudina i puno je korektan...Bili smo jako blizu , nije mala stvar pobediti prvaka Evrope...Glavu gore i bitno je da svakog mozemo dobiti, bilo ns strani ili kuci...
T

Takoo jeee

pre preko 2 godine

Bravo care za komentar...Svaka cast, delimo isto misljeje...
y

yolo simeone

pre preko 2 godine

Po toj logici 90% igraca na svetu u bilo kom sportu ne bi trebali da igraju 50% meceva ili da ih igraju sa pola snage. Momak igra za pare, to mu je posao, potpisao je ugovor u kom pise da se ocekuje da igra tako. Sta ti mislis, sta pise u ugovorima koje potpisuju, nemoj da igras ako volis protivnicki tim. To se zove profesionalizam, sto je na balkanu i dalje misaona imenica.
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Nije problem što je igrao kako je igrao koliko je kurvanski i pederski signaliziranje sudijama da je lopta za efes a iz aviona se videlo da je za Zvezdu.Meni to posebno ide na živce.Znači to nije profesionalizam već čist bezobrazluk.
K

Kipranin

pre preko 2 godine

Pa on vam je i otpevao onu cuvenu "da volim crno bele".
K

Kipranin

pre preko 2 godine

Pa on vam je i otpevao onu cuvenu "da volim crno bele".
G

Gost007

pre preko 2 godine

Iskreno mislim da smo imali kvalitetnijeg centra od Cirbesa da bi utakmica isla drugim tokom..skokovi,bar 10 p,..nije vise on za Evroligu...
Л

Ладан

pre preko 2 godine

Трудим се увек да будем реалан.. Па сходно томе, закључак је да је Калинић на нашу жалост само обична сис.ца тј нема међу ногама оно што би требало да има, његове грешке у последњих 90 секунди га чине главним и јединим кривцем изгубљеног меча, ако не рачунамо Мицића. А што се њега тиче, желим му да што скорије оде у НБА па нека тамо и пропадне или шта год, што се мене тиче заболе ме, јер пун ми је више к..ац потурица које су безброј пута покидале и извлачиле стране клубове против наших, искључиво они.. Неко ће рећи професионализам и слажем се са тиме, али ми се повраћа када видим толико неописиву мотивацију код њих као да играју против крвних непријатеља.. Према томе, посе.ем вам се у уста жвалава, на ваше масне бонусе и паре, иностране..
a

abc

pre preko 2 godine

Idi gledaj Igokeu.
B

Bravo baki

pre preko 2 godine

Svaka cast istina zivi batooo
2

291048829

pre preko 2 godine

Kako nema kad je cela Srbija imala prilike da ga vidi na onom snimku?
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Opusti se, Vasilije je grobarcina. Igrao covek za svoju dusu.
Ć

Ćihu ćihu ćihuhu

pre preko 2 godine

Nije to Srbija batice, napravili bi od njega ćeten alvu da su samo namirisali neki namernan promasaj, a treba biti posten i reci da u prvom nije ni ulazio u igru.
g

gunners

pre preko 2 godine

Canan iz Uniksa koji je mnogo bolji suter od Kaline omasi 2 od 3 bacanja koja je imao za izjednacenje protiv Barse veceras. Pritisak je to veliki i tu se pravi razlika izmedju sampiona i ostalih. Zato je Nole najbolji ikada, jer je najjaci u glavi.
S

Samo istina

pre preko 2 godine

Kalini se zamorila desanka 😂..
S

Samo istina

pre preko 2 godine

Zlatno pravilo je da igrac nad kojim je napravljen faul ne izvodi slobodna bacanja.
N

Nesto mi govori

pre preko 2 godine

Da smo sa ovom pobedom mogli da upisemo osmi trijumf ove sezone u evroligi.
Ć

Ćihu ćihu

pre preko 2 godine

Voleo bih da nam institucionalni poznavaoci kosarke objasne kako to ide jedno sa drugim da izgubis od Lokomotive a drzis predavanja kako se pobedjuje aktuelni prvak evrope.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Neke stvari se vama jednostavno ne mogu objasniti. Mada je Vasa Micic pokušao.
Ć

Ćihu ćihu

pre preko 2 godine

Kontraudar@ haha.. to ti kazem i molim te ne blamiraj se..ali plusic za pokusaj i izmamljen osmeh
S

Samo da podsetim..

pre preko 2 godine

NEKO IGRA EGAL SA SAMPIONOM EVROPE,A NEKOG TAMO NEKI AMATERI IZ LOKOMOTIVE UNISTE LAGANO!
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Mi smo tog sampiona pobedili pre par meseci :)
K

Kipranin

pre preko 2 godine

Nisi ti dobro.
D

Drvo

pre preko 2 godine

More Turci iz Beograda ne gazite oranja!
D

Drvo

pre preko 2 godine

More Turci iz Beograda ne gazite oranja!
b

bambur

pre preko 2 godine

Postavite Evroligi zvanicno pitanje koja trojka je pretvorena u dvojku i zbog cega, posto sam vratio celu cetvrtinu i svaka je bila cista kao suza! Proradio turkiš erlajns izgleda...i samo se vi prepucavajte ovako ce i vas da kradu ako ikad vise zaigrate ovo takmicenje...
f

figueroa

pre preko 2 godine

Ponosan na svoju Zvezdu...i svakoga dana sve vise volim teeee...
G

Gost Pera Niš

pre preko 2 godine

Vasi svaka čast ne igra za sentimentalnost već za pare ali mi je jedno žao zašto nekorektno traži loptu za njih kada je stvarno bila naša ipak treba da budeš čovek samo mi je tu žao što je nekorektno
E

Eskalator

pre preko 2 godine

Uvek ću da pljunem na tu vrstu profesionalizma. Igraš protiv "svog" kluba, "svoje" zemlje, imaš milione koje ko zna kad ćeš da potrošiš i ti baš protiv svojih zapaneš. E to nikad neću da cenim. Iskreno mu želim da mu se "ovaj" profesionalizam "vrati" u nastavku sezone.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Kakva je Lazić igračina. Evropa nema takvog šutera!
B

Borky

pre preko 2 godine

Nisam siguran da li si cinican al stvarno je nevjerovatno koliko je uspio popraviti sut. Sigurno se radi o velikom radu i na tome mu se treba skinuti kapa.
Č

Čovek je

pre preko 2 godine

proglašen za najgoreg igrača Eurolige, šta reći... Cirkusant najobičniji...

Kontraudar

pre preko 2 godine

@Borky kako nisi siguran šta znači konstazacija da Evropa NEMA takvog putera. Može biti samo za je banci ja.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Proglasen u tvojoj glavi za najgoreg igraca. Samo je u jednom trenutku u toku sezone imao najgori index i to negde u Novembru, pa Tegi iskoristio da napravi vest. Kasnije je inace tu sezonu razbio. Kod Lazica inace indeks potpuno nebitan, ono sto on radi obicno ne ulazi u indeksne poene, ali eto sad je resio i da dodatno reseta.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Što bi rekao Tvorza, ovo će UNIVERZITETI izučavati. Ovo je da se obesiš. Imaš 6 razlike minut do kraja, imaš dva bacanja za pobedu, promašiš, i to niko drugi nego naš najbolji igrač. Odigrali smo vrhunsku utakmicu, i to bez par igrača. Kokiko bi nam ova pobeda značila, i što se tiče tabele, i što se tiče samopouzdanja. Neda neka sila. Neverovatna šteta.
D

Doktor Zvezdan

pre preko 2 godine

Covek koji za samo 6.god u klubu donese cak 5 titula,DVE LS I TO ZA REDOM,4 LE,renovira Marakanu nacisto,izgradi 5 pomocnih terena za podmladak,nabavi nov semafor,zameni reflektore,zameni travu 3 puta,izgradi skolu fudbala za klince pored Marakane,uvede Zvezdu medju 35 Najboljih klubova Evrope..itd itd i ti takvog coveka nazivas "tvorza",nisi ti ni Z od Zvezdasa, treba da te je Sramota,idi navijaj za veljin klub,nista od njih bolji nisi,tamo ces biti svoj sa svojima!
D

Doktor Zvezdan

pre preko 2 godine

Covek koji za samo 6.god u klubu donese cak 5 titula,DVE LS I TO ZA REDOM,4 LE,renovira Marakanu nacisto,izgradi 5 pomocnih terena za podmladak,nabavi nov semafor,zameni reflektore,zameni travu 3 puta,izgradi skolu fudbala za klince pored Marakane,uvede Zvezdu medju 35 Najboljih klubova Evrope..itd itd i ti takvog coveka nazivas "tvorza",nisi ti ni Z od Zvezdasa, treba da te je Sramota,idi navijaj za veljin klub,nista od njih bolji nisi,tamo ces biti svoj sa svojima!
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Karma se to zove a i onaj odozgore ne voli muljatore, prevarante, secikese, koordinatore....
G

GostDjole

pre preko 2 godine

poraz se nema sta slaviti,nego neka radonjic poradi na tome da se u zadnjim minutima ocuva hladna glava,inace lupam samo,mec je namestacina od starta do kraja bio..glupo sada bistriti..
i

istina

pre preko 2 godine

glavu gore, jeste neverovatna steta, nadigrali smo najbolji tim u Evropi, drzale ih sudije u igri izmisljanjem auta, gazenjem linija i na kraju su uspeli da ukradu pobedu, ali bar nismo doziveli da najskuplji trener u istoriji kosarke dobije stotku od nekih amatera. Hvala dragom Bogu pa nismo isti
P

Peter Keler

pre preko 2 godine

al dobar ovaj Vasa Micic. Svaka cast momce ..ulepsa mi vece.
b

bije dareglo

pre preko 2 godine

i meni je Lokomotiva ulepsala vece,nemas pojma koliko,unistila je igokeu za sve pare!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Konacno i za vas Turke malo radosti hehe
H

Huan pedros dela se naguzis

pre preko 2 godine

Izgoreo si zbog Lokomotive pa jos hoces u vozic.
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Mogu ja Vasoj gdji da ulepsam veče...
B

Bizon

pre preko 2 godine

Legenda kaze da Vasa jos peva:''Da volim crno bele..."!
9

951357

pre preko 2 godine

Steta, velika steta. Svejedno, bravo momci jos jednom! Nikom nije lako protiv nas! Samo napred, samo jako, isto ovako do kraja sezone! Kapa dole za sve uradjeno do sada!
R

Reset

pre preko 2 godine

Alo brojcanik, isplaci se i bensedin. Bice ti lakse.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Reset. Purgo, plakao si ti posle derbija. Neko igra u Istanbulu do zadnje sekunde egal utakmicu sa Efesom, čak bude i mnogo bliži pobedi, a neko igra trećerazredno takmičenje.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Тачно смо на половини сезоне. Са оваквом игром можемо да надокнадимо оно што смо пропустили на почетку са празном клупом. Имамо чему да се надамо
@

@Reset

pre preko 2 godine

Ima još dosta derbija, plakaćeš ti ponovo. Ali ima i jedna dobra stvar za vas, dobićete opet pozivnicu za to EK.
E

Eh

pre preko 2 godine

Tako nam i treba, kad Radonja dovodi Holinsa umesto Jake Blažič ili Frimena
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Pobedili nas slobodnim bacanjima,imaju samo dve ukradene lopte vise i dve blokade,u svemu ostalom Zvezda bolja i izgubila.Neverovatno.
g

gost ipo

pre preko 2 godine

Zadrhtala mu milionska rucica. Karma.
G

Gost#

pre preko 2 godine

Slađa je ovakva pobeda 😀
д

д.г.

pre preko 2 godine

Слаба ти је то утеха. Спремај се за Шљонск илу како се већ зове.
B

Borky

pre preko 2 godine

Kakve ti imas veze sa ovom pobedom Efesa? Kako vas nije sramota pisati da uopste gledate utakmice Zvezde a ne da jos slavite pobede nekih stranih ekipa sa kojima nemate ama bas nikakve veze. Ej Partizan izgubio a oni veseli i slave jer je neki Efes pobedio i onda kad im kazes da nisu oni nikakvi navijaci Partizana vec obicni mrzitelji Zvezde nesto se ljute.
S

Sarajlija

pre preko 2 godine

Ma sta vam znaci treba da bude ponosna. Pa izgubili smo par utakmica tako, stalno nam se desava. Gubitnici mogu biti ponosni, sampioni ne smiju biti ponosni, jer smo izgubili. A mi smo sampioni, a ne gubitnici.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Два њихова играча вреде ко наших 12, прваци су Европе, и кући су нас добили пола коша уз обилату помоћ судија, наравно да су сви прави Звездаши поносни.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Eno ga UNIKS dere Barsu. Kakve pare?
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Prosao Uniks gore nego Zvezda,a inace Uniks bas nema para,kao ni ekipu.
M

Mauro

pre preko 2 godine

Ovo je utakmica gdje se ginulo i manjak srece pred kraj. Bravo za borbu momci, zaslužili ste postovanje.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Свака част момци! Ово је Ефес изгурао на искуство, али кроз овакве утакмице расте и наша екипа која сада зна да може свакога да добије. Биће чупаво за топ8, али није немогуће. Делује да су се гробари више стресирали него ми због ове утакмице, што је такође добар показатељ :)
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Bravo, to sam i ja zaključio, jasbo je da je strah u njima davno izmakao kontroli i da ih samo pobeda 3.Aprila i abolacija Buda mogu spasiti sunovrata koji im se piše
X

Xyxy

pre preko 2 godine

Nismo se mi sresirali već vi jer ste se ponadali da možete da pobedite
P

PartizanPFK

pre preko 2 godine

Ima Boga! Smejali su se Partizanu jedinoj pravoj instituciji košarke u ovom delu Evrope, ismevali su prvaka Evrope, a onda im se momentalno vratilo. Smejali su se Vasiliju Miciću govorili da je ovakav i onakav i on im je danas presudio. A na proleće stiže ih karma za svih ovih 7 godina trojkom Kevina Pantera sa 10m za pobedu, povratak Partizana u Evroligu i povratak mutanta tamo gde pripada, u zamrzivač!
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

A kada se probudis....ruka u.....
д

д.г.

pre preko 2 godine

А по чему сте ви једина институција у овом делу Европе?

el_azar_91@yahoo.com

pre preko 2 godine

@PartizanPFK Оно кад више има ботова комшинице на нашим вестима да коментаришу и лупају плусеве и минусеве након што смо изгубили од актуелног шампиона Европе, ваљда се ни њима не гледа како Руски Воз јуриша кроз Београдске периферије. Да сте нам живи и здрави, без вас би досадно било, свега ми.
@

@glodarizan ispuvak

pre preko 2 godine

Lokomotivaaaaaa🚂🚂🚂🚂🚂
R

RWA

pre preko 2 godine

🚂🚂🚂🚂🚂 Lokomotivaaaaaaaaa

Forzza

pre preko 2 godine

A druže baš si realan kometar ostavio nije te sramota, pa kako mislis da uzme Partizan titulu sa ovom sramnom ekipom koju imate trenutno, Zvezda je za 2-3 koplja ispred svih u Aba Ligi tako da budite realni malo nemoj da pišete ovakve gluposti..Svaka čast na prikazanoj igri Zvezde ali realno mora se dovesti Centar hitno jer Zirbes nije za Euroligu realno a po mogucnosti ako imamo sredstva i beka šutera ali opet kažem centar hitno
S

Samo istina

pre preko 2 godine

Ruku u vatru stavljam da se desi vama ovakva situacija da je vas bivsi igrac bio na bacanjima ako nebi promasio makar jedno, nebi smeo vise kuci da se vrati mislim da biste ga pojeli, to je ta razlika, vasi bivsi igraci imaju motivaciju samo protiv Zvezde ali su umireni na proslom mecu u Pioniru.
@

@PartizanFK

pre preko 2 godine

Карма је већ седам година присутна и биће ту бар још шест, да вратимо за оних 13 најцрњих година у историји српске кошарке! Веселите се Звездаши, весели се српски роде
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre preko 2 godine

Nolane Smite
E

Eh

pre preko 2 godine

1. Pa i jeste djubre. Kad je igrao za Zvezdu i kad udje na teren, molili smo se da izadje napolje. U reprezentaciji ništa. Al' za turke igra k'o navijen. 2. Vi ste izgubili od Lokoa, koji jeste dobra ekipa, al' ne bolja od Efesa. To što ste vi igrali prijateljsku, da ne kažem revijalnu za Novicu, to nije sad problem. Ali da se hvališ revijalnom utakmicom? Pa vi niste normalni
J

Jovan 84

pre preko 2 godine

Glavni igrac vam je obican fizikalac! Sve vam se vratilo za Krku.Ovo je vas maksimum,top 8 i ove godine samo san.
B

Borky

pre preko 2 godine

Sa prvakom evrope na jedan poen i to je maximum? Pa nije lose za razliku od vas koji ste na -15 od prvaka aba lige(i to zahvalite milosrdnom Radonjicu). Ovo za top8 bi kao trebalo biti nesto ponizavajucu a ustvarnosti moras biti bolji od 9 ekipa u 30+ utakmica koji imaju juniore skuplje nego celi tvoj tim. Samo se vi tesite al vi ste par klasa ispod Zvezde!
M

Mayer

pre preko 2 godine

@Borky Taj prvak Evrope ne može ove sezone da se sastavi u Evroligi. Sa ovom pobedom je na 9-8 i drži 8. poziciju. Gubio je od Asvela, Zenita, Bajerna. To su sve timovi koje je Zvezda dobijala. Jeste prvak Evrope, ali očigledno da još nije dostigao potrebnu formu.
B

Borky

pre preko 2 godine

@mayer Taj prvak evrope je startovao sa 0-5 jer im je trebalo vremena da se igraci vrate iz povreda i uhvate formu. Pogledaj zadnjih 5-6 utakmica kako ljudi igraju i kako dizu formu. Najbolja ekipa u europi zadnje dvije godine ne vidim zasto pokusavas da omalovazavas takvu jednu ekipu? Boli te sto Zvezda sa najboljim ekipama europe igra egal i toga si svestan al opet pokusavas da se utesis da je neki Sljonsk ili Teletabis vrhunac kosarke. Jadno brate.
M

Mayer

pre preko 2 godine

@Borky Jadno je kakve ti komentare ostavljaš po sajtu. Inače, ništa se ja ne tešim. Partizan je takav kakav je i on ima svoje probleme, ali ovde pričamo o Zvezdi. To da li je ovo najjača ekipa u Evropi ikad kako ti pokušavaš da opravdaš poraz je vrlo diskutabilno. Opet kažem, ovo jeste odlična ekipa, ali činjenica je da nisu u ovoj sezoni na nivou prethodne dve. Meni lično je žao što Zvezda nije iskoristila momenat, a mogla je. Toliko od mene.
F

Familija

pre preko 2 godine

Šteta je imali smo utakmicu i dobro smo kontrolisali ritam utakmice ali idemo dalje majstori u nove pohode i pobede napred lavovi
V

Voli svoje

pre preko 2 godine

Kalinoglu igrao za bracu iz Turske! Uskoro top 17 familijoooo! Hehehe
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Kalina prosuo zadnja dva napada,prvo onaj posle ofanzivnog skoka,zaleće se bezveze i gubi loptu,potom faulira Micića bespotrebno... I onda ta dva bacanja... Mnogo,mnogo naivno smo ovo izgubili! Mnogo bi značila ova pobeda,ali jbg
F

Familija

pre preko 2 godine

Jeste Kalina promašio bacanja ali je jedini pogodio u završnici i to u važnom momentu mislim da smo trebali mnogo više u napadu u završnici protok lopte da napadnemo ne da trošimo vreme do zadnje sekunde a lopta da promeni dva ili tri igrača ili da ostane u posedu samo jednog igrača nekako logično je pokušati da realizuješ napade da trošiš vreme naravno ali da probaš igrom da dođeš i do poena šteta je bila isto praviti faul na manje od sekunde do kraja a Radonjić je pre toga iskoristio tajm aut bolje da su odmah pravili faul ali sada je lako biti pametan uzbudljiva utakmica sa svima smo egal ovom timu malo treba da uđe u ritam NEPOBEDIVOSTI odličan tim sa odličnim igračima i to ako nadogradimo još samo malo mislim da možemo biti ubitačni i u evroligi šteta za utakmicu bili smo dobri malo više koncentracije i to bi bilo drugačije
K

KBC

pre preko 2 godine

Navijačima komšija bih poručio da odu i da komentarišu vest njihovog kluba i razmišljaju malo o "velikom" Kubanu i 100 primljenih poena. Boli malo ovaj poraz, pre utakmice je malo ko očekivao išta, ovako, ja sam iskreno sad na kraju ponosan na sve njih. Bole i 2 promašena bacanja Kaline, i faul na 0.9s, a ne pre toga (ukoliko je bilo uopšte u planu da se pravi faul). Idemo dalje, još jedna utakmica koju gubimo u triler završnici, kao u onoj utakmici u Moskvi, bio bi ovo lep brejk pred predstojeće utakmice na našem terenu, ovako...
D

Da znate...

pre preko 2 godine

Znas da su navijaci jsd-a moralno propali i da se hvataju za slamku u frustracijama kada vidis kako se trude da provociraju a ne vide koliko je Zvezda na vecem nivou timski od njihovog raspalog tima... To sto smo mi izgubili od Efesa nista apsolutno ne menja, samo po vas jos losije...
i

idi klinac uzmi knjigu

pre preko 2 godine

Jsd????? Sta to znaci? Sta ste vi?
C

Cyxx

pre preko 2 godine

Nećete da shvatite koliko ste slani jer sve ekipe vas dobijaju sa onoliko snage koliko im treba
P

Pes13

pre preko 2 godine

Imamo kompleks male ekipe. Čim se pobeda vidi na vidiku, samo gledamo da ućarimo vreme umesto da gazimo do kraja kao što to rade velike ekipe. Nismo pogledali koš pri kraju, 2 air balla..neshvatljiva nervoza.. To je ono što Piksi pokušava da promeni u fudbalu, umesto da razmišljamo o gubljenju vremena, povlačenju... treba da "namirišemo" krv protivnika i dokrajčimo ga!
I

Imate vi

pre preko 2 godine

Kompleks od kada ste ugaseni! Zato nikad nista necete uraditi u Evropskim takmicenjima,domaca je lako kad vam je budzet uvek 2 do 3 puta veci od konkurenata! Hehehe
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Prokletstvo Surdlice jos traje!
L

Ljubitelj košarke

pre preko 2 godine

Jeste Kalinić promašio dva bacanja i napravio nepotreban faul i pre toga se zaleteo malo ali Radonjić nikako nije smeo da brani Micića jedan na jedan 5 puta zaredom. Ok četiri puta ali valjda onda shvatiš da se dečko razigrao i da je nemoguće ga zaustaviti 1 na 1, niko u Evropi a ne u Zvezdi. Morao se duplirati pa neka izbaci na stranu, treba se pogoditi u takvim trenucima. Opet lako je reći kada gledate sa strane, ali iznosim samo moje mišljenje. U svakom slučaju čestitke našim momcima hrabro su se borili protiv ove legije stranaca.
N

Ne vredi motivacija

pre preko 2 godine

Znači ovo vam je Radonjizam čovek gubi dobijenu utakmicu po 168 put
S

Sima1

pre preko 2 godine

Da,zbog trenera je Kalina promašio 2 bacanja!😉
V

Voip

pre preko 2 godine

Bravo momci bravo Zvezdo! Svi smo videli vecerasnji kriterijum i koliko Zvezda zaista moze. Ozbiljna ekipa, samo da nas bolesti i povrede zaobidju, ekipa za top 8. M.da do poda. Ozbiljno ce nas sad mnogi uzeti u obzir, makar da imamo jednak sudijski tretman. A sto se tice Vase, neka, jedan je Piksi pa neka narod uporedi vaznost utakmice i odnos prema timu za koji se deklarises kao navijac i bivsi igrac. Puste pare.
s

samo pazi kolko vuces

pre preko 2 godine

druze ti dobijas prvu klasu, tebi ne mesaju nista
B

Bosphorus

pre preko 2 godine

Druže, o kakvom Top 8 pričaš. Imaš masu timova u Evroligi koji još nisu dostigli punu formu i koji mogu u slučaju potrebe lagano da posegnu za pojačanjem. Teško će Zvezda u Top 8. S druge strane, nema se šta prebaciti Miciću. Dečko je profesionalac i radi svoj posao kako treba. Pare za pare, a emocije za emocije.
V

Voip

pre preko 2 godine

I bre kamo puste srece, daj reci mi samo cega prve klase i gde to ima i tebi cu dati malo da (me) povuces.
Ш

Шпе

pre preko 2 godine

Васа показао разлог због којег је омашио песму ономад
i

iskreno....

pre preko 2 godine

meni je navijaca jsd bas zao....
1

13 je maler

pre preko 2 godine

sto , pa i dalje delimo prvo mesto
K

KK Kalinizam

pre preko 2 godine

U jeeeeeeeeeeeeee.......
K

Kostas Mitroglu

pre preko 2 godine

Ovo je vec poraz na neiskustvo...morali smo na 81:74 da resimo utakmicu znalo se da ce ih sudije pogurati...ali bas kalina da promasi oba bacanja. Glavu sam smeo da stavim da on ne bi oba promasio nikad, zaje*ao bih se...
д

д.г.

pre preko 2 godine

По мени нису проблем промашена слободна бацања. На минут до краја и плус пет после скока Кузмића Калинић без потребе губи лопту и у трећем секунду напада Ефеса прави фаул. Дупла глупост. Калина није дете већ искусан играч.
G

Gost 1234

pre preko 2 godine

Gde je moj komentar. Zar je vređanje istina. Najskuplji igrač sa ovih prostora poklonio pobedu Efesu.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Jest vala panter prošle godine u armaniju kiksnuo protiv efesa! Slažem se s vapim mišljenjem napredni gospodine
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Fali Vam Bobi Marjanovic i Jokic
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Bez obzira na nesretan poraz ekipi treba dati svu moguću podršku. Ako dođe još jedna 5ica to će biti to.
R

RUMENIge

pre preko 2 godine

Pustite komentare posle Bozica, nema veze....
G

Gostgost

pre preko 2 godine

Je bo te !
G

Gost 357

pre preko 2 godine

U životu, kao i u sportu potrebna je sreća. Zvezda je nije imala večeras. Imponuju partije protiv Barselone kod kuće i Efesa u gostima. Zvezdi su potrebna dva vrhunska pojačanja za prvih osam u EL. Ali, za to je potreban i veći budzet.
u

uzicanin

pre preko 2 godine

Potrebna sreca na1 min do kraja +7,ajde ne zajebavaj
I

Idi begaj

pre preko 2 godine

Pa nije dosta 18milki
Л

Ложач

pre preko 2 godine

П О Н О С !!! Браво бре хероји, војници, м***ње!!! Наравно да је присутна и доза разочарења јер смо после Барсе имали и други најскупљи и најбољи тим Европе. Искрено мислио сам да ће нам се вратити, али скраћена ротација, умор и судијски критеријум су одлучили, да смо бики комплетни и да имамо третман као тим владе републике Србије ово би добили двоцифреном разликом и били у топ 8 Евролиге! Сада момци глава горе и у истом ритму даље, па докле догурамо! И наравно, срећан Калемегдан у Јуну свима који славе!
М

Мајор

pre preko 2 godine

Свака част за коментар.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

al je tebi lepo.
j

jel si ti vredjao ibru

pre preko 2 godine

bas si lozac...ono kad slupas auto a nisi imao osiguranje , pa se tesis kao ma nije problem a pred spavanje oci ko sarme
G

Gostdjole

pre preko 2 godine

posle Barse,kad ste imali Barsu,6:0 serija Barse u pobedama,igrate koliko vam dozvole..
X

Xyxy

pre preko 2 godine

Srećan zamrzivač svima koji slave
G

Gost e

pre preko 2 godine

A da pustite komentare posle Nove godine.
Z

Zeleni

pre preko 2 godine

Krka Evrolige = red star, drhto efes epilepsiju dobio
V

Vasa Micić

pre preko 2 godine

Da volim Crno Beleee....
V

Vasin brat

pre preko 2 godine

Uteram ti cele..
V

Vasin brat

pre preko 2 godine

Uteram ti cele..
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

Kalinicu covece previse si nervozan!
М

Мики

pre preko 2 godine

Једно велико јебига.
b

blizanaccc

pre preko 2 godine

Kalinić izgubio utakmicu na minut i po do kraja kada je prodao loptu Miciću a onda ga povukao rukom i poklonio mu 2 bacanja i zaustavio vreme.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Не лупетај да није Калинића не би ни били у егал завршници. Што рече неко морало се на 81:74 завршавати јер се видело да се увелико примењује жоцефекат критеријума суђења!

Forzza

pre preko 2 godine

Čoviću daj dovodi više centra sramota više da igramo sa ovog amatera Zirbesa
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Prosto pitanje, kohi poen je oduzet na 3+1 kalinicu,... Kad iz prvog poluvremena nesto, sramno sudjenje, bruka.... Moras da budes da 1001% da bibdobio turke, sramota
T

TurcinBula

pre preko 2 godine

Uf dobro je.Vec sam mislio da necu ziveti narednih godinu dana od delija. Hvala Vaso majstore!
B

Borky

pre preko 2 godine

Auu od ovog moze da se rikne. Velika steta. Kalina iscrpljen nije ni cudo da je promasio al evo ni sad nisam siguran koga bi izabrao da primi loptu za bacanja u ovoj ekipi. Nemamo sigurnog igraca za ove penal zavrsnice kao sto su bili Lojd ili Beron. Na kraju stvarno mi nije jasan ovaj sudiski mozak kad navlaci za Efes,Barcelonu,Real ili Cska... sramota da se navlaci ekipi cija je samo klupa 5x skuplja od celog tima Zvezde! Nadam se da igraci nece biti previse razocarani i da ce ovo shavtiti kao pokazatelj da mogu igrati sa svima apsolutno ravnopravno.
M

Menadjer

pre preko 2 godine

Ko da izvede kad su u postavi Markovic, Lazic, Lazarevic ??
д

д.г.

pre preko 2 godine

Калинић или евентуално Лазић.
g

gostinjo

pre preko 2 godine

ovako su grizli rebraca i zvezdan cvetkovic pod sankcijama. ne zvati u reprezentaciju micica.
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Polovinom zadnje četvrtine sudije nas osakatile.Četiri napada slucajno ili namerno sviraju 100%pogrešne odluke u korist domaćina.Da nije bilo toga verovatno bi završnica bila manje neizvesna a .Naravno i mi smo sami sebi u neku ruku krivi jer zadnjih par napada nismo ni pokušali napasti koš već se sve svodilo na trošenje vremena.Kalinić usra sa dva promasena bacanja a i zadnji napad je trebalo odmah praviti faul a ne braniti ali jbg.Šta bi bilo kad bi bilo.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Апсолутно тачно! Данстон да је играо за Шљонск против ккПластикаСНС добио би 5 личних за 3 минута
j

jel kalina sudio

pre preko 2 godine

citam jedno 20 komentara i nema, nema al evo ga .....sudijaaaaa bre ma da ko drugi
@

@lozana

pre preko 2 godine

Lozac, to samo pokazuje koliko smo cenjeniji od vas u Evropi. To se stice i zasluzuje a ne kao sto vi mislite, kupio vam Coki.
d

debilizam

pre preko 2 godine

toliko o treneru i akcijama, kojem igrači postignu 4 poena u 6 napada u 4 minuta igre. totalno neznanje da 8 poena 3 mimuta do kraja prospeš. to samo radonjić zna i niko drugi..
D

Dexiii

pre preko 2 godine

Hvala Vaso,necemo zaboravimo,nema veze......

Decoooo

pre preko 2 godine

Izgubi Zvezda i donese mi veliku radost ! Igrate dobro i radujem se svakom vašem porazu ! Iskreno . 😂🤔🤧
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Ćihu ćihu ćihuhu Ćihu ćihu ćihuhu
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

I ja vasem isto tako.. Kada sam vidio da ste fasovali stotku lakse mi je bilo.. Nije lako primiti sto poena, iskreno se valja za to i potruditi.. Malo me cudi za ekipu projektovanu za osvajanje cipiripi kupa, ali sta je tu je. Bice jos pojacanja Zoc ce to posloziti kako treba uz par miliona za do selekciju..
a

auuuu

pre preko 2 godine

kakva steta, ...tako blizu. Mnogo bi nam znacila ova pobeda da smo uspeli..steta.Da nijedan napad od zadnjih milion ne iskorisitmo katastrofa
C

Cukili

pre preko 2 godine

Cuj drhtali, curelo im niz nogu...
Y

Yox

pre preko 2 godine

Što bi reko Vasa "da vooolim crno belee"...
b

blagoje jovovic

pre preko 2 godine

Desava se zato se ovo i naziva sportom! Sa druge strane da ova ekipa dobija lagano trebaju joj brze izmene umesto Kuzmica, Lazica, Markovica Holinsa i Simonovica. Igramo sa sest igraca.
E

Eh

pre preko 2 godine

Zašto Lazić i Kuzmić? Zadnje vreme igraju dobro i ne zaslužuju kritike
M

Micko faker

pre preko 2 godine

Da volim crno-bele...zapevao Vasa
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Cestitke na igri, i na zalaganju, tekmu nisam gledao, ali bolje sto nisam, nadao sam se da smo prevazisli sindrome malog kluba, znaci i kad igras dobro, imas sve u svoje ruke, ti gubis, naravno, to je odlika samo malih klubova, a ja sam bio uveren da smo prevazisli taj deo, izgleda da prvo Radonja pa onda i nekoliko igraca kad je najbitnije mi gubimo, to pricam samo za evroligu! A tako se nadao, a tako pratio na internet razvoj, otvaram a tamo naslov Zvezda igra vanserijski, Zvezda se odlepila za pobedu, aman bre novinari postali ste vise dosadni, i kunem se zbog nekih od vas koji uvelicavate stvari, i dajete nadu navijacina koji prate tekstuano meć. Sram vas bilo, a ti moja voljena Zvezdo sjebala si mi ovu noć, ali neka, boli poraz uh, idemo dalje! Pozdrav!
V

Voip

pre preko 2 godine

A da pogledas neku utakmicu pa da vidis da su momci apsolutno bili bolji i zasluzili pobedu umesto ovakvog poraza. Tri cetvrtine je Zvezda realno billa bolja. Izbrojao sam makar 6 spornih situacija koje su trebale biti u nasu korist a isle su njima. A Vasa, patriotizam sta to bese? Puste lire.
P

Pfc

pre preko 2 godine

Dobijena utakmica izgubljena kalina masina
K

Kalu222

pre preko 2 godine

Bravo momci! Vratice se, samo ovako igrajte!
A

Alooo

pre preko 2 godine

Vraca se vec
L

Lorax

pre preko 2 godine

Radonjin poraz
O

Odmah sada odmah

pre preko 2 godine

MARKOVIĆ ODLAZZZIIIIII
G

GostIQ22

pre preko 2 godine

Budzet 20mil za mesto broj 15 Raspali Efes gubi kuci od Bajerna i Uniksa
J

Jbg

pre preko 2 godine

Zamalo!
A

Ataše

pre preko 2 godine

Taj Efes kao ex šampion Evrope imao je do večeras osam poraza,znači nije bauk kao prošle sezone. Radonjićev i samo njegov poraz jer mu je to još jedan u nizu za koje je lično odgovoran. Red je da to napokon i kaže,a ne samo da kuka na roster.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Jesu na osmom mestu ali ih je i tukao ko je stigao. Zenit, Panatinaikos, Milano, CSKA, Asvel.
I

Iggx

pre preko 2 godine

Znači nije Radonjina zasluga što smo uopšte u prilici da sa šampionom Evrope igramo egal u gostima, ali ćemo sad da pljujemo što je tu neizvesnu završnicu izgubio. Verovatno bi bilo bolje da smo izgubili 30 razlike, onda se niko ne bi bunio. Kakav smo narod, neverovatno.
Z

Zeleni

pre preko 2 godine

Drhtali dobili epilepsiju, igro covke i kalinic 1 na 76-81, sta ste mislili Efes krka da je, naka sramota se u abu moze vidjet a vidite ima boga DrhtoEfes ahahahagahahaga Krka Evrolige =red star
H

Hahahahaha

pre preko 2 godine

POZDRAVILA VAS KRKA…… Hahahahahahahah
E

Evrokup

pre preko 2 godine

Jel to ona Krka što putuje Lokomotivom?
G

Glavu gore

pre preko 2 godine

Ovo su one utakmice kada izgubiš nisi razočaran . Jednostavno igralo se na poslednju loptu Kalinić je promašio a Vasa Micić je pogodio i sve je bilo gotovo . Ipak je bolji pobedio. Realno . 🤔
N

Neko nekad, neko nikad prvak Evrope i sveta

pre preko 2 godine

Šteta, ali nema veze. Bravo momci, idemo dalje
n

nikad zaboraviti necemo

pre preko 2 godine

bas tako sezona 91-92 godina ...
P

Pfc

pre preko 2 godine

Odavno lepsu utakmicu nisam gledao ahahhhhhahahahahahahah, veceras kuca castiiii
K

Kostas Mitroglu

pre preko 2 godine

101 poen od lokomotive kuban....STO POENA druze moj...nisi svestan da ako fmp bude nastavio ovako da igra necete biti u top 4 aba lige...i buducnost i cedevita su jaci od vas...a kad se sastavitr zajedno ne mozete zvezdu na 3 pobede da dobijete. Uzivaj dok mozes, brzo sledi otreznjenje.
Ć

Ćihu ćihu ćihuhu

pre preko 2 godine

Stvarno je bila dobra utakmica za razliku od vase.

Forzza

pre preko 2 godine

MOMCI SVAKA ČAST GLAVA GORE NIJE NAM SE DALO, VASO PIČKO PRODANA
M

Micas

pre preko 2 godine

Dobar ovaj kalina a??? Pohvalite ga josss..

gemathegreat

pre preko 2 godine

Najbolji ikada, a frastično bolji i jeftiniji od Pantera.
i

ioioio

pre preko 2 godine

Bacanja je trebao da šutira Džoni Ivanović.
X

XXyy

pre preko 2 godine

Što mi je milo em drago , Vaso ruke ti se pozlatile
L

Lesak Kosovo

pre preko 2 godine

Da li ima jedan sport da Zvezdini bivsi igraci ne odigraju najbolje utakmice sezone bas protiv Zvezde? Gledam Micica kao da mu je poslednja utakmica, na kraju kao zadnji klosar trazi namernu licnu!! Kad ga Zvezda dizala iz mrtvih kleo se u nju!! Neosporno da si profesionalac ali Vaso sluzis Atamanu najvecem smeću od trenera!
p

podesen

pre preko 2 godine

Igra on za onoga ko ga placa 3miliona dolara za godinu,kakav Ataman.
I

Istine radi

pre preko 2 godine

Bolje da smo izgubili 30 razlike nego ovako!!!!Svaki put kad trebamo da napravimo iskorak mi use..mo.Ko da smo ukleti
M

Markonis

pre preko 2 godine

Bas steta, ovo bi bila prekretnica u ovoj sezoni. Jedina zamjerka mi je sto Ivanovic nije odigrao zadnjih dva minuta umjesto Markovica. Cisto sumljam da ce se vise desiti ovako sutersko vece. Inace, bravo za Kuzmica, covjek se vratio konacno, bas znaci na skoku u oba pravca.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Ovaj dobijeni mec, i mec sa Albom koja je jedna od losijih ekipa ove godine, mogu skupo da nas kostaju❗❗❗ Velika steta, ali ne mogu da zamerim igracima nista, poginuli su na terenu, protiv najbolje ekipe u evropi i morali da pobede mec koji su po svemu zasluzili da pobede❗❗❗
F

Fost

pre preko 2 godine

Šta si mislio pod ovim "ovaj poraz može skupo da nas košta"
F

Fost @

pre preko 2 godine

Pa mislio je da smo mogli da zaradimo 35 hiljada eura koliko se placa za pobedu u evroligi 😂💰💸💸🍔🌭🌮🍟🍉🍺🍺🚾
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

E baš zbog ovoga Kalinić nikad neće biti veliki igrač, bar u evropskim okvirima.
X

X

pre preko 2 godine

Radonjizam...
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Ni Partizan ni Zvezda izgleda nisu bas toliko jaki.
D

Drndaj

pre preko 2 godine

pobosni na sta? što nemaju jednu krštenu akciju na utakmici, što nemaju trenera. što gube i sa +8 i +14 Radonjić prosuo dobijenu utakmicu po ko zna koji put.
G

Glupan & tupan

pre preko 2 godine

Toliko o treneru i akcijama, kojem igrači postignu 4 poena u 6 napada u 4 minuta igre. totalno neznanje da 8 poena 3 mimuta do kraja prospeš. to samo radonjić zna i niko drugi.
R

Rendolf

pre preko 2 godine

Steta...Kakvo sutersko vece Zvezde za tri poena
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Zasto nije bilo Ivsnovica,poslednja dva minuta,Markovic neupotrebljiv, a Volters na izmaku snage.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ako protivnik ne zna kako da pobedi naći će već Zvezda način kako da izgubi. Čak i kada to izgleda nemoguće.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Volters i Kalinic su morali da odmore koji napad u poslednjoj cetvrtini, vidi se da su bili preoptereceni. Radonjic se zaneo kao navijac, zaboravio da vodi utakmicu. Nedopustivo je na ovaj nacin da poklonis pobedu.
m

mad4red87

pre preko 2 godine

Dolke vise ovakvo sudjenje.. dokle...stvarno pocinje da nervira i boli...
m

mad4red87

pre preko 2 godine

Dolke vise ovakvo sudjenje.. dokle...stvarno pocinje da nervira i boli...

Kontraudar

pre preko 2 godine

Barselona drhtala, Efes drhtao, ko je sledeći za dthtanje? Š'a je bilo bre?
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Velika šteta, bili su zreli da izgube. Idemo dalje majstori i svaka čast na borbenosti i prikazanoj igri.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Ode top 8.Sta ti je profesionalac,coveku nijednom nije zadrhtala ruka,najgore kada te neko tvoj ukanali.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Velika šteta, bili su zreli da izgube. Idemo dalje majstori i svaka čast na borbenosti i prikazanoj igri.
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Najbolja utakmica zvezde od kada igra evroligu,svi su dali max.Kalina na kraju preforsiran nije mogao ono da ubaci,previse igra s loptom..licem..mnogo je jaci ledjima na niskom postu...ali ovo je top nivo kosarke....sve se kazni.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ako protivnik ne zna kako da pobedi naći će već Zvezda način kako da izgubi. Čak i kada to izgleda nemoguće.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Mislim jeste Kalinic sam dobijao neke utakmice i dobijace ih jos, najbolji je igrac ekipe, ali brate kad si toliko placen moras u zavrsnici dati bar jedno bacanje. Nazalost vidi se razlika kad si Micic i kad si Kalinic.
G

Gost241

pre preko 2 godine

Jeste sve je tako, samo sto taj isti Micic kad je igrao kod nas nije mogao od pritiska da se sastavi, kao ni u reprezentaciji. Kad god se lomilo a lopta kod njega umre g.... u njemu. A u Efesu ga libo, nema pritiska.
G

Gost 1212

pre preko 2 godine

Najskuplji igrač svih vremena na ovim prostorima promašio dva slobodna bacanja 10 sekundi pre kraja i gubi se utakmica.
M

Micas

pre preko 2 godine

Dobar ovaj kalina a??? Pohvalite ga jos malo..
r

realno85

pre preko 2 godine

sta smo uspeli izgubiti. kalina svaka cast majstore al ne smeju se dva bacanja fulati u ovakvom momentu
C

Crno beli šampioniii

pre preko 2 godine

Sramota ko sve igra Evroligu bre
z

zolaaaaapfc

pre preko 2 godine

Micic pogadja oba..Kalinic promasuje oba, prosto! p.s. ova dvojica komentatora na zvezdinim utakmicama najveci kriminal ikada..kakvo kukanje na svaki detalj i sitnicu
D

Drvo

pre preko 2 godine

Bog sve vidi...amin
2

222

pre preko 2 godine

Vise je Volters zadnjim faulom prodao utakmicu.... Kalinic takodje.. Ali to je tako kada nemamo centra...
S

Samo

pre preko 2 godine

da pitam zvezdine gladijatore, a vi kako te?
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Nena opravdanja, ovo se nije smelo izgubiti
N

No comment

pre preko 2 godine

Ne kontam na +10 sekundi imas pola kosa razlike i ti umesto da drzis loptu i cekas faul, +2 slobodna on ide na prodor i promasuje. Nemam reci.
M

Micas

pre preko 2 godine

Dobar ovaj kalina a??? Pohvalite ga jos malo..
2

222

pre preko 2 godine

Vise je Volters zadnjim faulom prodao utakmicu.... Kalinic takodje.. Ali to je tako kada nemamo centra...
U

Uhhh

pre preko 2 godine

Verujem da ipak nećemo biti 17 na kraju sezone . 🤧
N

No comment

pre preko 2 godine

Ne kontam na +10 sekundi imas pola kosa razlike i ti umesto da drzis loptu i cekas faul, +2 slobodna on ide na prodor i promasuje. Nemam reci.
P

Paja glavonja

pre preko 2 godine

Jako burgijanje.. E jbg nemate vi Ke mana hahaha
2

222

pre preko 2 godine

Vise je Volters zadnjim faulom prodao utakmicu.... Kalinic takodje.. Ali to je tako kada nemamo centra...
Z

Zvezdas.....

pre preko 2 godine

Vise je Volters zadnjim faulom prodao utakmicu.... Kalinic takodje.. Ali to je tako kada nemamo centra...
Ћ

Ћа

pre preko 2 godine

Каквс партија Звезде.Једна од утакмица где би сломио тв, жену и дете с после и себе. Ко није гледао,нека је врати на тв,јер је утакмица била сјајна.
G

Gedza666

pre preko 2 godine

Sta su sudije svirale od pola trece cetvrtine, sramota! Micicu sto ovako za reprezentaciju nisi igrao?? Nulo jedna
G

Gost241

pre preko 2 godine

Ovo je bas maler, da Kalina promasi oba, ali umor cini svoje. Ne krivim nikog, borili su se ko lavovi bez Dobrica i Davidovca. Efes imao vise srece i to je to, to je i Ataman rekao. Ali, samo mi nije jasna minutaza 4/4 Markovica.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Kakvo ponasanje Micica, ovo je stvarno strasno. Micoglu
P

Pregovarač

pre preko 2 godine

Trebaće mi vremena da ponovo gledam basket nakon ovoga.
G

Gost1980

pre preko 2 godine

Bravo efesuuuuuuu bravooo majstoriiiiiiiiiiiiiii
P

Pregovarač

pre preko 2 godine

Trebaće mi vremena da ponovo gledam basket nakon ovoga.
S

Sd

pre preko 2 godine

Jbg...nije nas 'telo
G

Gost19800000

pre preko 2 godine

Bravo efesuuuuuuu bravooo majstoriiiiiiiiiiiiiii
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Mislim jeste Kalinic sam dobijao neke utakmice i dobijace ih jos, najbolji je igrac ekipe, ali brate kad si toliko placen moras u zavrsnici dati bar jedno bacanje. Nazalost vidi se razlika kad si Micic i kad si Kalinic.
Z

Zvezdas...

pre preko 2 godine

Vise je Volters zadnjim faulom prodao utakmicu.... Kalinic takodje.. Ali to je tako kada nemamo centra...
P

Pa 1

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo! Jedan od poraza na koje treba biti ponosan! Samo gazi!!
G

Gost1980

pre preko 2 godine

Bravo efesuuuuuuu bravooo majstoriiiiiiiiiiiiiii
M

Micas

pre preko 2 godine

Dobar ovaj kalina a??? Pohvalite ga jos malo..

DaDaDa

pre preko 2 godine

Neverovatno,kakva steta,kakva bi ovo pobeda bila nad prvak Evrope i to jos u gostima.Idemo dalje,BRAVO MOMCI!!!
G

GVOZDEN

pre preko 2 godine

Kako boli.. Ovako je nasladje.. Hahaha... Hahahahaha Asa
A

Aba Baba

pre preko 2 godine

Tek će te boleti! Ona prva razvaljotka nije ništa prema onome što vas čeka.
r

realno85

pre preko 2 godine

sta smo uspeli izgubiti. kalina svaka cast majstore al ne smeju se dva bacanja fulati u ovakvom momentu
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Ako I treba non stop imamo problema da Tim slobodnim bacanjima sta radite na treninzima...
2

222

pre preko 2 godine

Vise je Volters zadnjim faulom prodao utakmicu.... Kalinic takodje.. Ali to je tako kada nemamo centra...
S

Sv. Vasilije

pre preko 2 godine

Ja to tako . Žao mi je ali ja igram za onoga ko me plaća ... 🖕
D

Drvo

pre preko 2 godine

Nikad slabiji sampion Evrope i nikad jaci proizvodjaci vozova iz ruskih stepa.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Steta, bas velika. Ali desava se i to, Kalina koji igra ludacki od starta da promasi oba bacanja na kraju (?), neki faulovi u njihovu korist bas nelogicni (Singlton napravio poluku Lazicu i ono Kalinicevo nad Vasom pred kraj). Ali nisu oni bez razloga sampioni Evrope. Sve u svemu, iznad ocekivanja odigrano u ovako skracenom rosteru. Najvise mi krivo jer smo izgubili od atamana (namerno malo slovo), njega ne mogu smisliti. Jos kad se prica o njemu kao "ozbiljnom" treneru.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Steta, bas velika. Ali desava se i to, Kalina koji igra ludacki od starta da promasi oba bacanja na kraju (?), neki faulovi u njihovu korist bas nelogicni (Singlton napravio poluku Lazicu i ono Kalinicevo nad Vasom pred kraj). Ali nisu oni bez razloga sampioni Evrope. Sve u svemu, iznad ocekivanja odigrano u ovako skracenom rosteru. Najvise mi krivo jer smo izgubili od atamana (namerno malo slovo), njega ne mogu smisliti. Jos kad se prica o njemu kao "ozbiljnom" treneru.
V

VasaMicic

pre preko 2 godine

Da volim crno bele...
P

Pa1

pre preko 2 godine

Bravo momci! Jedan od poraza na koje treba biti ponosan! Samo gazite!
L

Lepi Fika

pre preko 2 godine

Tragedija epskih razmera. Marković nema grama mozga, ni grama.
z

zolaaaaapfc

pre preko 2 godine

Micic pogadja oba..Kalinic promasuje oba, prosto! p.s. ova dvojica komentatora na zvezdinim utakmicama najveci kriminal ikada..kakvo kukanje na svaki detalj i sitnicu
I

Institucija

pre preko 2 godine

Kako je ovo slatkoooo 😊😊😊
P

Pa1

pre preko 2 godine

Bravo momci! Jedan od poraza na koje treba biti ponosan! Samo gazite!
P

Pa 1

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo! Jedan od poraza na koje treba biti ponosan! Samo gazi!!
S

Santi

pre preko 2 godine

Pobeda Efesa na najlepsi moguci nacin.
K

Koš

pre preko 2 godine

Ono kad se rugaš Partizanu pa ti se sve vrati duplo bolnije
G

Gost1980

pre preko 2 godine

Bravo efesuuuuuuu bravooo majstoriiiiiiiiiiiiiii

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Lokoss 100 poena the cipiripi
P

Pregovarač

pre preko 2 godine

Trebaće mi vremena da ponovo gledam basket nakon ovoga.
J

Jutko

pre preko 2 godine

Da volim crno belee,Vaso Grobare kam tu Partizan broo

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Steta...Imali smo prvaka evrope u gostima...Tako blizu...Ponosni smo !!!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Ako I treba non stop imamo problema da Tim slobodnim bacanjima sta radite na treninzima...
S

SI0ba

pre preko 2 godine

Pa da li je moguće? PAA DA LI JE MOGUĆE BREEE???
V

VasaMicic

pre preko 2 godine

Da volim crno bele...
I

Institucija

pre preko 2 godine

Kako je ovo slatkoooo 😊😊😊
I

Institucija

pre preko 2 godine

Kako je ovo slatkoooo 😊😊😊
I

Institucija

pre preko 2 godine

Kako je ovo slatkoooo 😊😊😊
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Strašno, brt, ali opušteno, Kalemegdan u junu. Hehehe
G

Gostujj

pre preko 2 godine

a meni neverovatno da su oni mislili da ce dobiti,a ono obrni okreni 14 mjesto Hahahahahhahahahaha
O

Orao

pre preko 2 godine

Tuga brate