Komentari na vest

Nikola Jokić na leto dobija najveći ugovor u istoriji NBA lige

G

Gost 665

pre oko 2 godine

Nebitno je da li on te pare zasluzuje ili ne. Kosarka je ekipni sport, dakle mnogo je bitniji roster i uloge u njemu, nego ko koliko i da li opravdava te novce. Jokic je centralna figura cele ekipe, bez dvojice posle njega, po primanjima i statusu, vuce celu fransizu. E sada je problem druge prirode, jos 4-5 igraca zasluzuju jos bolje ugovore, nego sto realno mogu bilo gde da dobiju, licno Jokic im dize prosek i kvalitet i to je paradoks celog salary cap-a i kako se snaci u njemu i dokle ici. Plasim se da zbog finansijskih opravdanja i obaveza, sportski motivi budu skrajnuti jer bi meni bio problem, kako u celoj novonastaloj finansijskoj situaciji odrzati balans ekipe. Sigurno se 'prosecni' nece zadovoljiti niskim ugovorima, niti ce fransiza moci da sklopi sampionski sastav. Visa matematika, pogotovo za male fransize, koje kao Denver nit smrde, nit mirisu da budu sampioni. Neki komentar drugari?
V

Voždovac

pre oko 2 godine

A Mišku ide 10% i čovek je time obezbedio pokolenja.
J

Jednoruki Krstivoje

pre oko 2 godine

Neka Jokara predje u neki jaci klub pa da vidimo sta ume, i da li ista ume. Nesto kao Vlahovic.
z

zbog čega čovek da ide iz

pre oko 2 godine

mesta u kojem mu je dobro, ustvari sjajno. Što bi bilo gde išao ako je srećan?
J

Jednoruki Krstivoje

pre oko 2 godine

@zbog cega Pa i Vlahovicu je bilo dobro i bio je sjajan u Fiorentini, pa je presao u jaci klub. Ovaj cirkuzant da predje u Golden Stejt ili Bruklin, ne da ne bi pruzao partije kao u Denveru nego bi grejao klupu tamo. Jokic bi u jacem klubu automatski imao vecu platu, i samim tim bi mu tamo bilo jos lepse. I tebi da drugi poslodavac ponudi vise para, naravno da bi napustio prvog jel tako? Tako je.
k

košarka i fudbal su dve

pre oko 2 godine

različite stvari. Veći ugovor ne može nigde da dobije.
k

kokos

pre oko 2 godine

I trebaju mu ostali igrači Denvera dati na ruke po 10% minimalno.
c

czbg1

pre oko 2 godine

Sve sve, ali da neko daje onolike pare za Vestbruka, pa on covek ne vredi sto dinara. Da igrate u kraju basket tri na tri i birate ekipu, on bi na kraju ostao da bude izabran zato sto niko ne zeli da igra sa njim.
G

Gostims

pre oko 2 godine

sta ce u tom denveru koji nema sampionske ambicije uopste
R

Reci

pre oko 2 godine

241 milion razloga!