Komentari na vest

Ništa od medalje za kadete Srbije, Litvanija slavila posle velike borbe u četvrtfinalu

r

rokajte

pre 9 meseci

Idemo dalje momci, i dalje postoji sansa da se kvalifikuju na svetsko. Selektor je doktor po obrazovanju a da ce doktor kosarke postati, u svetu kosarke se uveliko prica o tome. steta na porazu juce, imali su ih sve vreme, sudjenje katastrofa
B

Beznegative

pre 9 meseci

Neverovatno je kako smo skloni tome da jedva docekamo da se izgubi pa da opletemo… bravo za ove decake od 16 godina, zaista su izvukli maksimum iz sebe a bravo i za naseg mladog selektora koji je izvukao taj isti maksimum iz njih, vidi se da je napravljena hemija u ekipi.Iza svakog ovog negativnog komentara verovatno cuci neko ko nista postigao nije u zivotu i ko moze samo da zavidi na ovakvom (ne)uspehu, najlakse je sedeti u fotelji i kriti se iza tastature.Pozdrav
c

cao cao

pre 9 meseci

Mucno za gledati poslesnju cetvrtinu. Nemoguce greske. Da se covek zapita da li uopste imaju neku taktiku. Trener kriv 100%, 15 puta je trebao da trazi time out da ih sabere!
M

Molim kako

pre 9 meseci

Ni jednog kosarkasa zvijezde? Pa kako to, kada je doca covke rekao da zvijezda pravi igraca za Srbiju, za razliku od nekih? Pa gde su u ovoj reprenzitaciji? Heh, Covic i Misko unistitelji Srpske kosarke!
c

cao cao

pre 9 meseci

Pa zato i ispali tako rano. do 18 godina Topic doneo zlato. Laku noc majstore, znam da vas boli sto ste tako mali :)
T

The End

pre 9 meseci

Nazalost, kao sto se ocekivalo, Litvanija je bila favorit, i opravdala je to velikom pobedom nad nasim timom. Ostaje zal jer smo zaista imali priliku da prodjemo u 1/2, ali kratka klupa, mali broj igraca koji donosi razliku na terenu, i to je to. Mislim da nemamo sansi ni za 5 mesto, jer mi se cini da su Slovenci jaci od nase dece, a tu su i Grci koji su nas ubedljivo pobedili u grupi 22 razlike, naravno ako prodjemo Slovence. I jos nesto, Sijaric i Radovic su bas bili losi kroz celu utakmicu, gradjenje kosa jedna velika nula, Litvanci su hvatali sta su hteli, i koliko su hteli! To bi bilo to.
А

АКИ

pre 9 meseci

6 од 40 Литва за три и двоцифрен број промашених сл.бацања и добише нас офанзивним скоком чак 21 офанз.скок.Тренер се није прославио али ни међу играчима није било лидера.Јесу клинци али и ту мора да постоји лидер.Срзентић је најближи томе али вечерас је био слаб.Оба плеја личе на Петровића из у20 тима брзи али завршница катастрофа .Бјелић има свега 15 год.али то није оправдање за лош шут не само вечерас него и током цијелог првенства.Индекс му је лош на сваком мечу.Живи од тог шута у осталим сегментима га нема.
H

Hettterrriaaaaa

pre 9 meseci

Steta za ovu utakmicu, imali su klinci kontrolu ceo mec, ali su na kraju poklekli. Dva su glavna razloga. Prvi je lose sudjenje, gde su nas sudije punile faulovima do bonusa na najbanalnije kontakte i onda kad odnos u faulovima bude 4-0 za nas krenu da sude ujednacenim kriterijumom, al tad su vec Litvanci na liniji za slobodna bacanja(23 sl. za Litvance, 12 sl. za nas, tj. 23-15 odnos u faulovima). A druga, mnogo bitnija stvar jeste nas katastrofalan defanzivni skok, odnosno gradjenje kosa, gde su Litvanci imali 21 of. skok, mi samo 5 of. skokova i tu lezi kljuc poraza. Sve u svemu, sasvim zadovoljavajuce prvenstvo, s obzirom da je ova generacija najlimitiranija sa talentom od svih nasih ostalih generacija i da je postojao strah od ispadanja u nizu diviziju. Nisam siguran, ali mislim da ako osvoje 5. mesto, da ce obezbediti ucesce na u17 SP sledece godine.
s

stewie griffin

pre 9 meseci

Uzasno vodjenje utakmice naseg selektora