Foto: MN Press
Foto: MN Press

Obradović: Jedan od osnovnih razloga za visoku pobedu je odsustvo Filipa Čovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.12.20. | 16:32

"Bez njega FMP nije ista ekipa"

Fantastčno je odigrala Crvena zvezda na gostovanju FMP-u, slavila sa 111:75 i sigurno je Saša Obradović bio zadovoljan posle meča.

Crveno-beli su bili u seriji od jedne pobede na poslednjih šest utakmica, tako da će im ovih 111 poena dobro doći da podignu samopouzdanje pred naredne izazove.

Izabrane vesti

Saša Obradović kaže da je rezultatska razlika možda bila viša od onog što se dešavalo na parketu. I dodaje da je dosta uticalo na to što FMP nije računao na Filipa Čovića.

"Razlika je možda malo nerealna. Jedan od osnovnih razloga za našu ovako visoku pobedu je i odsustvo Filipa Čovića, glavnog igrača FMP-a. Bez njega ovo nije ista ekipa. Nama se otvorilo, pogodili smo dosta stvari. Igrači koji inače imaju manju minutažu, sada su bili stvarno fenomenalni. Pogotovo Uskoković koji je željan igre. Dobro je povezivao redove, asistirao i na kraju poentirao. Uz doprinos cele ekipe i sjajan šut za tri poena to nam je donelo pobedu. Ipak, ponavlja, razlika mi je nerealna u odnosu na situaciju”, rekao je Obradović, a navodi se na zvaničnom sajtu ABA lige.

Vladimir Jovanović, trener FMP-a, istakao je šut Crvene zvezde za tri poena kao glavni faktor meča.

"Čestitam rivalu na zaluženoj pobedi. Crvena zvezda je fenomenalno šutirala. Za tri je imala 20 od 29, što je skoro 70 odsto, a to se ne viđa tako često. Pored naše skraćene rotacije, rival je bio šuterski raspoložen i više nego zasluženo pobedio. Okrećemo se narednom protivniku”, rekao je Jovanović.


tagovi

Saša Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara