Obradović poslao novu poruku navijačima: Da ne padne nijedan novčić na teren... To bi bila naša najveća pobeda

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.06.23. | 20:52

„Daćemo sve od sebe da postanemo šampioni ABA lige protiv odličnog tima kakva je Crvena zvezda“, poručio trener crno-belih

Možda je svima muka od igara van terena, koje prate finalnu seriju ABA lige, ali je jasno da cela Srbija čeka sutrašnju majstoricu i krunisanje novog ili starog šampiona regionalnog takmičenja. Svi se nadaju da će duel u Štark Areni između Partizan Mozzart Beta i Crvene zvezde proteći bez velikih incidenata.

Trener crno-belih Željko Obradović u razgovoru za klupsku televiziju iskoristio je priliku da još jednom apeluje na navijače.

Izabrane vesti

"Peta finalna utakmica, 2-2 u seriji. Izjednačeno je. Želim naravno prvu poruku da pošaljem navijačima Partizana koji su bili fenomenalni ove godine, koji su nosili tim, koji su nam bili vetar u leđa, koji su uvek davali dodatnu motivaciju svima nama, da i u ovoj utakmici to ponovo rade. Da bodre ekipu, ali da naravno sve protekne fer i sportski. Da ne padne nijedan novčić na teren. To bi nam bilo najveća pomoć", poručio je Obradović.

Očigledno je da je trofejni stručnjak bio još pod utiskom svega viđenog u prva četiri meča.

"Molim ih i preklinjem još jednom da navijanje bude na nivou. Bez ikakvog vređanja. Ponavljam, bez ikakvih bacanja papirića ili novčića na pakret. Još jednom, to bi bila najveća moguća pomoć koju mogu da nam pruže u ovom trenutku. Naravno, daćemo sve od sebe da seriju završimo tako što ćemo da pobedimo i postanemo prvaci ABA lige, protiv jednog odličnog tima kao što je Crvena zvezda".

Utakmicu je najavio i kapiten Partizana, Kevin Panter.

"Daćemo sve od sebe. Ovo je poslednja utakmica u sezoni. Ovo je meč za titulu. Moramo da damo sve od sebe. Atmosfera u timu je jako dobra. Potrudićemo se da odbranimo domaći teren. Iza nas su teške utakmice, ali zadržali smo dobar duh, svi se osećaju dobro i svi želimo pobedu. Očekujemo veliku podršku navijača. Uživali smo sa njima cele sezone, nadam se da ćemo uživati zajedno i u ovoj poslednjoj utakmici. Bilo je zadovoljstvo igrati pred njima i nadamo se da ćemo na terenu završiti posao kako treba", rekao je Panter.


tagovi

Željko ObradovićKevin Panter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara