"Detalj iz Železnika..."
"Detalj iz Železnika..."

Ogromne kazne zbog tuče u Železniku: Vojvodina plaća 360.000, FMP 216.000 dinara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.05.15. | 20:27

Trener Mega Leksa Dejan Milojević dobio je kaznu od 84.000 dinara na meču protiv Tamiša...

Detalj iz Železnika...

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon imao je minulog vikenda prepune ruke posla zbog brojnih incidenata viđenih tokom utakmica 4. kola Superlige. U centru pažnje bile su ekipe FMP-a i Vojvodine zbog ogromne tuče u Železniku, nakon čega je utakmicu završilo devet igrača, ali i trener Mega Leksa Dejan Milojević...

Izabrane vesti

Pa, krenimo redom:

Košarkaš FMP-a Danilo Ostojić kažnjen je sa 120.000 dinara i zabranom igranja na dve utakmice Superlige, pa samim tim nije ni igrao protiv Crvene zvezde, zbog dosuđene diskvalifikujuće greške (izazivanje i učestvovanje u tuči). Njegov kolega Stefan Lazarević kažnjen je sa 60.000 dinara i utakmicom neigranja, zbog sličnog incidenta – učestvovanja u tuči. Trener Pantera Milan Gurović dobio je „račun“ u iznosu od 24.000 dinara zbog tehničke greške (drugi ponovljeni slučaj) i sa još 12.000 zbog tehničke greške klupi.

Na drugoj strani Aleksandar Bursać, igrač Vojvodine, kažnjen je sa 120.000 dinara i zabranom igranja na dve utakmice Superlige zbog diskvalifikujuće greške (izazivanje i učestvovanje u tuči).

Miloš Grubor, takođe igrač novosadskog kluba, kažnjen je sa 60.000 i zabranom igranja na jednoj utakmici zbog dosuđene diskvalifikujuće greške (učestvovanje u tuči).

Takođe, sa po 24.000 dinara zbog dosuđenih diskvalifikujućih grešaka u Vojvodini su kažnjeni još Stevan Vrbaski, Ljubomir Čampara, Svetozar Popović, Stefan Matić, Radoš Šešlija, Marko Branković i Marko Jeremić, dok trener novosadskog kluba Dušan Alimpijević mora da plati 12.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške.

Delegat sporne utakmice, Milan Krneta, kažnjen je sa 10.000 i jednom utakmicom u tempu delegiranja, jer "nije tačnije, preciznije i detaljnije opisao sporne događaje 55 sekundi pre kraja utakmice".

Identično su kažnjene i sudije, Uroš Obrknežević, Uroš Nikolić i Radoš Arsenijević, zbog "delimično netačne procene koje igrače treba isključiti i nedovoljno preciznog opisa dešavanja 55 sekundi pre kraja utakmice".

Kaznu je dobio i trener Mega Leksa Dejan Milojević, koji je kažnjen sa ukupno 84.000 dinara zbog dosuđene tehničke (24.000) i diskvalifikujuće (60.000) greške na utakmici protiv Tamiša. I to već u uvodnim minutima utakmice...

(FOTO: Printscreen Via Youtube.com)


tagovi

Stefan LazarevićSrbijaMega LeksLeon DeleonKošarkaška SuperligaKK VojvodinaKK TamišFMPDejan MilojevićDanilo Ostojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara