Komentari na vest

Đordi Bertomeu: Strah nekih klubova u Evroligi može da dovede do kolapsa

G

GO

pre preko 1 godinu

Grobar evropske kosarke.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Svi sportovi unisteni,sve lige unistene i svuda se muti,mulja...Nigde postenja nema,da kazes da nema nikakvih malverzacija,namestanja itd. U evroligi smo dosli dotle da ljudi kupuju nekakve pozivnice i mesto u istoj. To nije sport niti takmicenje,to je kao na vasaru.Ne bi me iznenadilo da se pehar evrolige uskoro nadje na ebay-u na aukiciji pa ko da vise osvojio je evroligu. Djubrad obicna
S

Srbobratele

pre preko 1 godinu

Ne postoji odredjen plan u buducnosti? Zato si i oteran.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

E ovaj je gori od Terze madjije a mislio sam da je to nemoguce.Pa na sta je isao budzet od 100.000.000,00 € ako osvajac dobija ni 2 miliona?!98.000.000,00 € za sudije i delegate?!Turkis Erlajns placao 10 godisnje za sponzorstvo a Arapi bi placali 40-50.000.000,00?!Krao si pa se nisi krstio.Da je platio mogao je i Šljonsk da igra EL.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Шљонск или Партизан Моцарт Бет, ко плати он игра.
N

Nije nego

pre preko 1 godinu

Mešetar sad pametuje. Penzija i šetnja. Pusti mlađe i poštenije, at daleko ti lepa kuća.

ZetaReticuli

pre preko 1 godinu

Bukvalno. Zašto nije rekao da timovi prosečno prihoduju oko 10% u odnosu na rashode? Što sponzori, što fudbalski klubovi sipaju novac u košarkaške kao u protočni bojler, nema kraja višemilionskim gubicima svake godine. A taj njegov hvaljeni sistem uništio reprezentativnu košarku, samo da bi on strpao koju kintu u džep za tu penziju u koju nije ni hteo da ide.