Komentari na vest

Osveta ili bela zastava? Zvezda bez Teodosića guši Trinkijerijev ustanak i surovog Evansa

G

G line

pre 3 meseca

au brt evo me u areni, sve je mokro nerealno, ne mogu da izbace toliku vodu, kazu grobarske suze
l

lion zion

pre 3 meseca

culo se u prenosu derbija kad je reko teo sudiji za kostolomca," ej slomice mi nogu jbt"!!!!! i nista svirana su 2 faula teu nad onim moronom.uzas.
D

Dajvak

pre 3 meseca

Ne bleji.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Doveli smo 3 pleja. Prva, druga i treća opcija. E sad Jago, 3. opcija, igra 25,30 minuta, Teo je morao da bude glavni plej i naravno da će doći do povreda u ovim godinama sa tolikom potrošnjom, a Šaban koji je doveden da bude prvi plej je odlepršao. Niko nije mogao znati šta će biti sa Nejpirom i niko ne može kritikovati njegovo dovodjenje jer je u tom trenutku izgledao kao vrhunsko pojačanje, ali eto završilo se tako kako jeste. Sad da se produže ugovori sa pojedincima i da ne napravimo iste greške sledeće godine.
@

@Djape45

pre 3 meseca

i opet posle svega toga mi lepo tri poraza manje u ABA ligi i prvo mesto ubedljivo, i jedan ili dva poraza vise od njih u EL, a toliko price koliko su oni bolji, ubise se da nam objasne kako Teo i Nedovic ne znaju a sve bi dali da ih imaju u svom timu
T

Topic na Teren

pre 3 meseca

DOKLE CE VISE TOPIC DA SEDI NA KLUPI A NIJE VISE POVREDJEN,OVO JE SRAMOTA DA IGRAMO SAMO SA JEDNIM PLEJOM!
G

Gallina

pre 3 meseca

lepo sam vam rekao prednji ukrsteni vi mi kupate minuse
P

Preža

pre 3 meseca

Kada će da proradi Džavonte Smart zna li Čovke? Tompkinsu će da istekne pre ugovor nego što će da zaigra za nas. Teo i Neda malo, malo povređeni, i ode sezona u nepovrat.
@

@Preža

pre 3 meseca

u svakom slucaju pre nego sto Ponitka da zicer.
G

Gorostas

pre 3 meseca

Ako Zvezda pobedi Žalgiris bez Teodosica neću vise da tvitujem protiv Zvezde i da blejim u kaficu.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

O čemu vi pričate. Ako Zvezda izgubi, oprašta se od plej ofa??? Zvezda se od plej ofa oprostila porazima od Asvela I Albe, pa i od Baskonie kući. Ostalo je 9 kola do kraja, Zvezda ni sa 8 pobeda od tih 9, nije sigurna da će biti u 10. A imaš Real, Monako, Efes u gostima, ako se ne varam. Daj Bože da pobedimo 4 od tih 9 utakmica
@

@Corleone

pre 3 meseca

a gde je partizan? obara rekorde
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@@Corleone. Partizan ide u EK sledeće sezone.
A

ABCDE

pre 3 meseca

Sto se Zvezde tice EL je zavrsena. Ocajana selekcija ekipe je dovela da toga da vec oko Nove godine navijaci shvate da Zvezda igra jos jednu ocajnu sezonu u EL. Sta reci za Teodosica,oporavio se pa nije. Pa igra nesto nebitno,kad god je trebalo i bilo vazno da se odigra utakmica on je nesto povredjen. Ako je vec tako,pustite ga do maja,nek se covek leci pa nek odigra to finale sa Partizanom i cao. I onako ima 100 godina koj moj su ga i dovodili kad njegovo telo ne moze da izdrzi ovakav napor.
@

@ABCDE

pre 3 meseca

a partizan sa najvecim budzetom jako ozbiljna ekipa 3 poraza vise u ABA ligi i jednu ili dve pobede vise u EL u zavisnosti sta veceras bude
@

@ abcd avioni

pre 3 meseca

...teodosic je propustio DVE utakmice u evroligi ove sezone a imao je mnogo vecu minutazu nego sto je trebalo. a da ga nisu doveli pitanje dal' bi se zvezda izborila za plej-of u aba ligi, a ne za prednost domaceg terena. i ako je nesto bilo lepo gledati ove sezone u zvezdi, to su njegove igre.
D

Drug Tito

pre 3 meseca

Gazi ovo Zalgiris veceras sa pola gasa... Teo sa svojom odbranom smesan....
K

Koji je k...c i dolazio

pre 3 meseca

Pa onda napadajte Pešića zasto ga nije zvao u reprezentaciju.Ne moze kafana i sport,ne ide brate.
P

Psi ho

pre 3 meseca

pozdravio te Ponitka
T

Tajm-aut

pre 3 meseca

Zvezda bez Tea nema šta da traži protiv bilo koje ekipe a tek protiv Žalgirisa da ne pričamo.
o

odmori malo

pre 3 meseca

bezvezan komentar, videcemo vec sta ce biti, ti ako si siguran ulozi neke pare bar da zaradis kintu ako vec sve znas
Z

Zvezda 91

pre 3 meseca

Opet se povredio ...auuuu
p

prti

pre 3 meseca

Ma Zvezda je svoje odigrala u EL to je sto je sad priprema za kup i Aba.
a

a bitno

pre 3 meseca

da je u Podgorici imao najvecu minutazu sezone bez potrebe. Uvek kada bi pobedom ☆ prishlla na jedan od partizana ne igra Teo a kada partizan pobedi Teo sutra igra
L

Luja

pre 3 meseca

Tako je to kada dovedeš penzionera da bude glavni igrač. Nadam se da mu je ovo prva i poslednja godina u Zvezdi a Čoviću svakako poslednja.
C

Covic...

pre 3 meseca

...stavio🔒na igokeu,puna podrska za njega,jos 100 god da ostane u klubu!

Bojank91

pre 3 meseca

Najbolje igra Zvezda kad niko ne očekuje. Hajde da vidimo
5

56789

pre 3 meseca

NIJE POVREDJEN CUVA SE ZA KUP! KUP JE VAZNIJI OD EVROLIGE
Б

Бск

pre 3 meseca

Синоћ је кошаркашка секција фудбалског клуба Бајерн из фудбалске и рукометне државе угасила самопрозвану "институцију". Вечерас Жалгирис ставља тачку на било какве снове о "топ" 10 у Човићевом клубу. Ви сте срамота и једни и други!
B

Bzvz

pre 3 meseca

Ekipa je očajna, nema nijednog skorera u timu, sve zavisi od Tea sa 37 godina.
T

TzT

pre 3 meseca

Rekao sam i sada kazem Teodosic nam nije trebao.Znao sam da Pola sezone neće igrati.Prebroje meceve od starta u Aba i EL koje odigrao nije.Pa one koje je na silu igrao imao je očajan učinak.Takav sa 37 nam trebao nije.To se prika vratio nisi pre 3 ili 4 godine?Hangi na igra,njegovi procenti isto užasni.Jos jedan igrač koji nije trebao da dodje,Real ga potrošio i skartirao.Kome smeta istina zao mi je,ali uvek cu je reci.
Г

Геџа - Србијанац

pre 3 meseca

Верујем да си хтео паметан да испаднеш, јер си почео тиме - рекао сам вам... Тренеру, Тео је дошао као други плеј и то би одрадио феноменално 15-20 минута, кад се погубимо, уђе и повеже редове, смири ситуацију, убрза и сл... Проблем је онај Шабан, не Тео што је дошао. Проблем је селекција тима, а не они што играју овако. У Реалу су носиоци као Тео, или старији, тако да није проблем до година, што је Тео више пута показао... Ако не добијемо вчрс, окрећемо се на КРК и АБА, па за следећу сезону нешто да се мења (или спортски сектор, или Ћоки, или све)...
@

@Gedza

pre 3 meseca

Ne treba tu nikakva pamet,niti sam ja ista želeo,nema potrebe da budes ciničan.Ja znam da ljudi ne vole istinu,u koje spadaš i ti, volite imaginarijum i neistine.Pa tako vas istina pogadja ,a sve kontra nje za vas je izvrnuto ruglu i svemu ostalom lošijem.
H

Hejl

pre 3 meseca

Verujem da ako ti misliš da Teodosic može 15 i 20 min svaki meč živiš u zabludi. Ako si hteo da se 80+mečeva na njega tako osloni onda izgleda kosarku nisi pratio.On to nije mogao da iznese sa 30 godina,a ne sa 37.Sportski pozdrav 'treneru' kome je Nejpir kriv za propast sezone.
G

Gost "

pre 3 meseca

Ako ćemo iskreno ove godine je napravljen iskorak jer smo se Evrolige odrekli u februaru , a prije smo to radili u decembru. Uglavnom neka smo svi živi i zdravi , a bice ono što biti mora..
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Samo Jago na pleju i eto uspeha...Covic i ovaj trener dovode igraca u zadnji cas , cekaju ga da se oporavi od povrede, a potpisuju ugovor na 4 nedelje ili mesec dana...Reprezentativna pauza sledi, veceras teska borba za pobedu koja mora da se ostvari...I onda kad prodje mesec dana razmisljanje da li ce da se produzi saradnja...Ovo sve je klasicno mazanje ociju nama navijacima...Bojim se da nam i ova sezona ode u nepovrat...Ako nastave ovako, bice da u ovoj sezoni cemo najmanje pobeda oatvariti u EL .
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Gilspi-Smart su ogromno pojacanje po misljenju Covkinsa i Grka...I onda Tomkins ce da bude igrac koji ce da skrene paznju zbog ove lakrdije od sezone...To sto se radi je bezobrazluk i vredjanje inteligencije nas navijaca..
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

I da igra večeras čak i pod povredom i blokadom od Valjevca nema velike vajde,jer ostali igraju slabo i jako nepredvidivo !!!S druge strane Litvancima široko,sigurno nemaju nikakav pritisak i izgubili su šanse za 10,nov trener i energija!Jedino puna hala uz žestoko navijanje može da stvori ambijent za pobedu!!!Kako god s EL je za Zvezdu završeno a od sinoć i Partizan krenuo niz stranu!!!Bacena sezona u EL

VecaBg1971

pre 3 meseca

Ako su oni izgubili sansu za top 10 onda smo i mi posto smo na istom skoru 10/15. Znaci da i nama nije bitno?

VecaBg1971

pre 3 meseca

Ma lagano, tu su Gilespi i Smart, bez brige.
К

КНД БНД

pre 3 meseca

ОСВЕТА! СВИ У АРЕНУ!
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Veliki problem je ispao sabaz nejpir,to nas je kostalo itekako jer da je on odigrao u skladu sa nasim ocekivanjima glavu dajem da bi bili u igri i za 6 mesto.Posle odlaska nastaje ogromna rupa jer zamena nije dovedena vec ubacen klinac koji se posle 2 utakmice povredio i to je tek uticalo na potrosnju nosioca pa su usledile povrede i odsustva u kljucnim mecevima.Da ne spominjemo sto su i Hanga i Lazic u isto vreme bili povredjeni mesec i po pa Nedovic isto u dva navrata pauzirao i propustao po nekoliko utakmica kao i Mitrovic nedavno.I kako da napravis rezultat?Evo i Efes i Armani isti problemi i zato kaskaju a veoma kvalitetne ekipe jace od svih u plej in zoni.
F

Fkp90

pre 3 meseca

U igti za šesto mjesto? De druže malo se trgni .... O čemu pišes ti Šta bi bilo da je Partizan od onih 7 utakmica koje je izgubio na jednu loptu dobio svih 7,sta da je Ponitka igrač od pre dve sezone,šta da je Mirotic dosao bili bi prvi ispred Reala,sta da je prosle godine Panter iskulirao Ljula,bili bi prvaci Evrope. Ajd pisemo gluposti svi ovde ...pa da vidimo dje smo
G

Gost1717

pre 3 meseca

Nejpir je promasaj sezone, nema kontinuitet inace. Prosle godine odigrao drugi deo dobro i mi odmah se upecali. Bolje da smo doveli onog Evansa, il'' cak ovog Franciska od sinoc. Oni nisu bili toliko skupi, a Evans sam vuce Zalgiris i igra svaki mec. Ne znam da li je imao povredu..a dobri suteri i imaju ulaz. Msm da je i Larpovitola bio na prodaju letos i to za 600.000 e..a top igrac!!! Dakle losa selekcija ipak..a tek doselekcija, smeh. Ali ja bih podrzao igrace, bore se bas! To sto nam je tanak roster nisu oni krivi..komsijama na klupi Smit, nama bi bio starter, sta reci..
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Fkp90@Druze kakve gluposti,jesi ti realan?Sve argumenti i cinjenice koje svi vide,ti si ostrascen previse i onda ti smetaju sve nabrojane cinjenice.A za vas si nabrojao bas nesto nerealno.Kazes da ste dobili svih 7 koje ste gubili na loptu?Koje su to,podseti me jer ne mogu vise od 3-4 da se setim.A plus sto precutis i ne kazes kako bi ste mozda mogli da budete i zadnji da niste izvukli bar 5-6 kuci na preokrete gde ste u vecini bili zreli za poraz!?O Miroticu ne bih,nije on nikakva garancija da biste bili ispred Reala,to je smesno reci.A tek da bi ste osvojili El da Panter nije napravio glupost!?Jeste ali ti ne racunas da je Real bio bez oba centra kada ste ih dobili te dve,kasnije i bez Deka i Yabuselea.Znamo da sa i bez Tavaresa ekipa nije ista.
N

NowThen

pre 3 meseca

Crveno bela Arena možda donese pobedu
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Kao što je donela protiv Barselone.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Cuva se za Kup, vise je nego jasno.
J

Junker

pre 3 meseca

I treba jer idemo sa 11 igraca kao zadnji papci. Pritom u 11 racunamo Lazarevica i Ilica, Davidovca i Lazica. Dakle u fazi napada imamo 7 igraca
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Pisao sam malopre na vesti od Partizanu, Partizan je tu mnogo javi od nas, jer mozemo mi samo da kenjamo, ali kakvi god da su, njihova baza domacih igraca, pogotovo kada je povredjen Ripic je daleko ozbiljnija, plus Panter ima pasos. Kod nas ce igrati Yago, Bolomboj i Rokas, i sad ce se birati Tobi ili Hanga, a u 12 ce biti jos Nedovic, Teodosic, Mitrovic, Lazic, Davidovac, Lazarevic i Ilic. Mislim da smo dosta tanki tu.
G

GostPa

pre 3 meseca

Nije mi nikako jasno da se Teodosić ubacuje u igru protiv Budućnosti umesto da odmara, a sad da ne igra protiv Žalgirisa. Bolje je onda reći navijačima pošteno da je evroligaška sezona gotova i da ne bi trebalo da bacaju pare na skupocene karte. Ako ima i malo pameti, ja bih za kup odmorio sve rovite igrače i ako je potrebno namerno izgubio u polufinalu. A onda da se pokuša da se uhvati poslednji vagon poslednjeg voza za plej in fazu EL.
J

Joy393

pre 3 meseca

Sroska posla... na početku, jednog od največih plejeva u ovom milenijumu, ispljuvaše za sve pare, a sada ne możemo bez njega ni na Żalgiris. P. S. Taj ko misli da Teo ne bi igrao ako je iole sposoban, nije baš...
Б

Блол

pre 3 meseca

Нисмо један меч комплетни одиграли. Да су ту Теодосић и Топић то би била потпуно другачија ,боља,игра.
p

prosto

pre 3 meseca

bez teodosica nema sanse...