Kevin Panter (©Starsport)
Kevin Panter (©Starsport)

Panter prvi put kao crno-beli: Trener Obradović me ubedio da verujem u njegovu viziju

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.07.21. | 11:07

“Ako se bude igralo pred navijačima, imaćemo ludu sezonu”, poručuje Amerikanac

Do zvanične promocije Kevina Pantera proći će još dosta vremena, jer sezona kreće tek za tri meseca, ali novi košarkaš Partizana se putem klupske televizije prvi put obratio navijačima otkako se obavezao na vernost crno-belim bojama.

Panter je objasnio da je ponudu Partizana prihvatio najviše zbog razgovora sa trenerom Željkom Obradovićem, sa kojim je želeo da sarađuje. Ali je dodao i koji su još bili motivi da se vrati u Beograd, samo na crno-belu stranu Topčiderskog brda.

Izabrane vesti

Novi izazov. To je nešto što me poprilično motiviše. Nov, svež početak. Trener Obradović i ja smo pričali dovoljno da me ubedi da verujem u njegov plan, u njegovu viziju. Tip sam igrača koji voli trenere koji imaju vizije sa igračima. Bio je uspešan u tome, tako da smo se dobro razumeli. To me je učinilo još uzbuđenijim i samouverenijim da potpišem za Partizan”, objasnio je Panter.

Američki bek je rekao da je uzbuđen što je postao novi igrač Partizana.

Osećaj je zaista dobar, samouveren sam i srećan, ovo je novi izazov za mene. Uzbuđen sam i samo gledam unapred”.

Kao i svi ostali igrači, Panter jedva čeka da zaigra pred navijačima Partizana.

Ako se bude igralo pred navijačima, sigurno ćemo imati ludu i odličnu sezonu. Svi smo uzbuđeni samo zbog činjenice što će ponovo biti navijača u hali. Imaćemo novi tim, na novom početku. Spreman sam i jako se radujem svemu tome”.

Iako mu je trener bio Saša Đorđević, a igrao sa Nikolom Milutinovim, Vladimirom Micovim, američki as je rekao da nije bilo potrebe da sa njima razgovara o Partizanu, jer ga je već dovoljno upoznao dok je bio u Beogradu.

Kada sam bio u Crvenoj zvezdi, saznao sam dosta i o Partizanu. Ali nikada ni sa kim od tih momaka nisam pričao o Partizanu. Poznata mi je istorija srpske košarke, samim tim i Partizana, njegovih uspeha u prošlosti, nekih igrača koji su igrali tamo. Ali, to je uglavnom to”, poručio je Kevin Panter i dodao da će stići u Beograd pred početak priprema za novu sezonu.


tagovi

KK PartizanKevin PanterABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara