Parižani merkaju Kaminskog

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.24. | 20:54

Navodno KK Pariz želi naredne sezone da dovede Frenka Kaminskog u svoje redove

Došlo je ono vreme godine kada svakodnevno kreću spekulacije oko košarkaških transfera. Danas je ime Frenka Kaminskog došlo u opticaj. Sada već bivši centar Partizan Mozzart Beta je navodno na meti Pariza.

Naime, kako navodi Total basket, novi član Evrolige i osvajač Evrokupa želi u svojim redovima Kaminskog koji je posle jedne sezone u crno-belom dresu završio svoju epizodu u Srbiji.

Izabrane vesti

Amerikanac se posle dugogodišnjeg NBA iskustva preselio u Beograd gde se očekivalo da bude najveće pojačanje Partizana. Međutim, ništa od toga nije uspeo da uradi. Iako je imao nekoliko dobrih napadačkih izdanja, nikada istinski nije uspeo da se uklopi u tim i navikne na zahteve Željka Obradovića.

Čak je i propuštao nekoliko mečeva jer ga je Obradović ostavljao na klupi. Kada se podvuče crta za 17 minuta na parketu u Evroligi prosečno je beležio 8,9 poena. Najbolju partiju pružio je protiv Efesa kada je ubacio 24 poena.

Kaminski je napustio Partizan odmah po porazu u finalu ABA lige. On je već u Americi gde prema našim informacijama želi da pronađe NBA angažman koji je apsolutni prioritet.

Ostaje da se vidi koja je naredna stanica Kaminskog, ako je uopšte i bude.

Što se Pariza tiče, oni su novi članovi Evrolige na osnovu osvajanja Evrokupa. Iako postoje nagoveštaji da i dalje nisu sigurni da žele da naprave iskorak ka eliti, vesti da žele igrače poput Kaminskog idu u prilog tome da sebe vide u Evroligi.


tagovi

Frenk Kaminski JuniorKK ParizKK Partizan

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara