Komentari na vest

Partizan ima primedbe na ulazak Arapa: Zbog nas ABA dobila više para od Dubaija

G

Gosygosy

pre 2 meseca

Lepo sam rekao, namerno su bili uzdrzani da bi mogli da kukaju i spinuju
8

8

pre 2 meseca

Ne smeta njima ulazak arapa u ABA liigu nego se boje da ne izgube mesto u Evroligi zbog njih . Jasno ko dan
Z

Zeleznik

pre 2 meseca

Kakav crni Dubai. Pa ovde nema ni D od Dubai, ni E od Emirata. Ovo vam je copy Beograd na vodi, paste KK Dubai. Nikakvih ovde Arapa nema, pa pogledajte ko su im direktori i potpresednici. Sve Srbi. Igraće i utakmice u Beogradu. Verovatno će naći nekog "šeika" da bude korisna budala, kao i onaj za Beograda na vodi. Nisam baš upućen (ko tamo živi/radi nek me demantuje) ali u Dubaiu i Emiratima niko ni ne piše niti govori o ovome.
K

Khgkl

pre 2 meseca

Nisi upućen ali znaš da niko ni o čemu nigde ne govori...E moj ti...
J

Jtd

pre 2 meseca

Onda ste trebali da trazite da se glasa a nacinu glasanja :-D a kad se glasa za ili protiv nema potreba da bilo sta pojasnjavate osim ako lazete :-D
И

Искрено...

pre 2 meseca

... највише бих волео да АБА више не постоји. Више личи на ријалити него на спортско такмичење. Надам се да се бар зна кад се игра плеј оф.
P

Papirnica

pre 2 meseca

To polako gubi sve neko ko ima pare može sve a mene zanima ako su tako bogati pa što ne naprave ekupu i neka ide u nba evroliga evropskim klubovima aba liga bivša juga a baš me zanima da srbski klubov izađu iz aba lige dali bi oni igrali u aba ligu.
r

reb8888

pre 2 meseca

...nesto ovako besmisleno odavno nisam procitao...postoji razlika izmedju "nismo bili protiv" i "bili smo za", ali ako ste vi ti koji ste trazili vise para, onda ste bili "ZA", samo uz skuplju ulaznicu...nisu za povecan broj utakmica ali su srecni zbog veceg broja nasih klubova... saopstenje kao da je pisala politicka organizacija a ne sportski klub - mi bi da udjemo u kolo ali unapred skidamo odgovornost sa sebe, na to se svodi. ako nekada izgubimo mesto u evroligi, da mogu da kazu: "mi nismo glasali za". a u sustini, igrao dubai aba ligu ili ne, nece odlucivati o nasem mestu, jer oni u svakom slucaju igraju evroligu...

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

🤔😳🤢🤮

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Apsurdno!? Pa onda glasaš protiv.
B

BicuSlobodan

pre 2 meseca

Jesam muzičar, mislim nisam muzičar, ovaj jesam muzičar......
K

Koliko se razumemo

pre 2 meseca

Partizan je bio i za i protiv? Jer cim si neutralan to znaci i da jesi i da nisi. Znaci jesi! Ostojina baljezganja da kosarka donosi vise para od fudbala niti drzi niti ce drzati vodu. Nego on to malo na svoju vodenicu. Da,oni idu u EK a ne u EL,znaci ne gubimo mesto u takmicenju ali to je sada za pocetak. Kako ce biti kasnije,ne znam,ali da prostite,ovo "femkanje" da ne kazem tezu rec,doce glave i partizanu jer je GLASAO i bio neutralan !
g

gluposti

pre 2 meseca

da je bilo vise od pola neutralnih predlog ne bi prosao..
H

Haha

pre 2 meseca

Zbog njih ABA dobila vise para,ovi umislili da se sve vrti oko njih i da samo oni postoje,e da nije bilo drzave ovi bi se i dalje borili za Play-off ali samo u ABA Ligi.
D

Danilo911

pre 2 meseca

Isto vazi i za fmp, jel vi imate gram mozga da mozete da shvatite da je Zvezda=Partizan za sve prozivke.Da nije drzave ne bi bilo ni Zvezde ni Partizana, u stvari bilo bi ih ali bi bili na nivou Borca i Vojvodine.Konstantno kmecanje ko je dobio vise a i jedna i druga ekipa na sisi drzave.
1

12345678u

pre 2 meseca

Sve hoće samo neće srpsku ligu iz koje beže 2 godine bez posledica
@

@12345678u

pre 2 meseca

srpska liga uplacuje godinama unazad Zvezdi pare,sto bi igrali mi to privatno takmičenje N Čovića?
s

sme Jur ija

pre 2 meseca

da niko drugi nije zeleo vise para ali vi ste jedini hteli vise para... ludilo mozga
c

cirkus

pre 2 meseca

ahahahhahahah ijaooo
D

Djape45||

pre 2 meseca

Bitno da su tastatura navijači odmah krenuli da prozivaju Zvezdu, a ni oni nisu bili protiv ulaska arapa.