Navijači Partizana (@MN Press)
Navijači Partizana (@MN Press)

Partizan Mozzart Bet bez Grobara protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.12.23. | 12:10

Evroliga kaznila crno-bele

Košarkaši Partizan Mozzart Beta neće imati podršku svojih navijača u predstojećem derbiju sa Crvenom zvezdom, 4. januara u Areni. Zbog incidenata u Valensiji i tuče gostujućih pristalica sa policijom u hali, Evroliga je kaznila crno-bele sa 30.000 evra i zabranom dolaska njihovih navijača na sledeću utakmicu u gostima.

Kako je to duel sa crveno-belima, moraće izabranici Željka Obradovića da igraju bez podrške sa tribina.

Izabrane vesti

Isto je bilo i košarkašima Crvene zvezde 26. oktobra, kada njihovi navijači nisu dobili dogovoren broj ulaznica za utakmicu, te su odlučili da je bojkotuju. Partizan Mozzart Bet je prvi evroligaški derbi ove sezone dobio sa 88:86.

Sledeći je u četvrtak od 20 časova, a prethodno će i jedni i drugi odigrati po tri utakmice. Partizan Mozzart Bet večeras igra protiv Virtusa od 18.30 u Beogradu, zatim 30. decembra u ABA ligi sa Mornarom u Baru, a onda ponovo u Evroligi 2. januara sa Asvelom kod kuće. Crvena zvezda se od 20.15 u Atini sastaje sa Panatinaikosom, potom u subotu dočekuje Igokeu u regionalnom takmičenju, a u 2024. godinu ulazi 2. januara okršajem sa Fenerbahčeom u Istanbulu.



tagovi

KK PartizanEvroligaVečiti derbi

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara