Detalj sa prošlog večitog derbija (©Starsport)
Detalj sa prošlog večitog derbija (©Starsport)

Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda najisplativije opcije u Mozzartu - kvota 2,30!

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 10:59

Nigde nećete da nađete veće, baš kao ni na pobedu Fjorentine nad Lečeom

Petak je tradicionalno uvod u buran i fudbalom bogat vikend širom Evrope, ali sada je on dodatno začinjen košarkaškom Evroligom. Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

U fokusu su košarkaši Crvene zvezde i Partizan Mozzart Beta, kao i fudbaler Fjorentine (susrete šampionata Italije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju). Kvote na njihove pobede nigde neće da budu tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Pravi rolerkoster emocija svojim navijačima je pružila ove sezone Crvena zvezda. Taman kada su se ponadali da mogu do plej-ofa Evrolige, došli su porazi od Baskonije (90:91) i Albe (80:89). I onda, kada je splasla euforija došle su pobede nad Partizanom (88:86) u ABA ligi i Valensijom (82:64) u Evroligi. Taman dovoljno da se podgreje nada navijačima da crveno-beli mogu nešto i protiv Barselone. Katalonci se mnogo muče na gostovanjima ove sezone, imaju samo četiri pobede sa 11 mečeva u Evroligi. Na poslednja tri su izgubili od Monaka (71:91), Anadolu Efesa (74:98) i Armanija u Milanu (70:74). Barselona je druga na tabeli najviše zahvaljujući dobrim rezultatima kod kuće, gde ima samo jedan poraz. Zvezdu je savladala uz mnogo problema, sa 86:81.

VIRTUS - PARTIZAN MOZZART BET (PETAK, 20.30), DVOJKA 2,30

Uticao je na crno-bele negativno onaj poraz u večitom derbiju, videlo se to pre tri dana u Monaku. Partizan je odigrao jednu od slabijih utakmica ove sezone i poražen je sa 85:70. Bilo je to 13. gostovanje šampiona ABA lige u elitnom takmičenju i čak 10. poraz. Peti uastopni. Crnu seriju će probati da prekine u Bolonji, ujedno da se osveti Virtusu za poraz u Beogradu (75:77) krajem minule godine. Partizan je na poslednja dva susreta u Bolonji, 2020. i prošle godine, beležio pobede. Sa 84:82 i 88:79.

LEČE - FJORENTINA (PETAK, 20.45), DVOJKA 2,30

Fjorentina je upala u malu rezultatsku krizu, nije pobedila u poslednja tri kola zbog čega je malo izgubila korak za rivalima u borbi za plasman u Ligu šampiona, Atalantom i Romom. Izgubila je od Sasuola (0:1) i Intera (0:1), a između toga remizirala sa Udinezeom (2:2). Fjorentina je sada šesta na tabeli Serije A, sa bodom manje od Vučice i dva od Boginje, crni niz prosto mora da prekine protiv Lečea, jednog od glavnih kandidata za ispadanje u Seriju B. Leče je bez pobede od sredine decembra, u poslednjih šest kola je osvojio samo jedan bod. U prvoj polusezoni Fjorentina i Leče su u Firenci odigrali 2:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara