Košarkaši Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)
Košarkaši Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet povukao i četvrtog reprezentativca pre kraja termina za kvalifikacije

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.02.24. | 21:52

Sve je, naravno, urađeno u prethodnom dogovoru, jer se ekipa sprema za najvažniji deo sezone

Partizan Mozzart Bet može da se pohvali kako je u ovom reprezentativnom terminu među onima koji su dali najviše reprezentativaca na različite krajeve planete, s tim da neće svi odraditi ceo takozvani 'prozor'.

Posle najave Mozzart Sporta da su akciju sa svojim nacionalnim selekcijama ranije završili Zek Ledej (Azerbejdžan), Mateuš Ponitka (Poljska) i Bruno Kaboklo (Brazil), trener Željko Obradović povukao je i četvrtog svog košarkaša ranije. Pomenutom trilingu pridružio se i Džejlin Smit koji je igrao samo u porazu od Francuske, dok će preskočiti duel sa Kiprom u Rijeci prvog dana sedmice pred nama. Sve je naravno urađeno u dogovoru sa selektorom Hrvatske Josipom Sesarom, kao i u slučaju pomenute trojke. Dogovor je bio da se vrate do 25. februara.

Izabrane vesti

Razlog je jednostavan - Željko Obradović želi da ima veći deo tima na raspolaganju kako bi se intenzivno radilo na pripremi za završnicu klupske sezone u kojoj Partizan Mozzart Bet ima veliki ulog jer igra za plasman u četvrtfinale ili bar plej-in Evrolige, te da obezbedi što bolju poziciju uoči doigravanja Jadranske lige. Prvi meč Partizan Mozzart Bet igra već u četvrtak sa Efesom u Beogradu, potom u nedelju od 18.45 stiže i Cedevita Olimpija.

U klub se takođe vratio i Uroš Trifunović, s tim da je njegova situacija drugačija pošto je on blago istegao zadnju ložu i nije mogao da se stavi na raspolaganje Svetislavu Pešiću iako je prekaljeni stručnjak ozbiljno računao na njega.

To znači da su sada samo srpski reprezentativci i dalje u akciji, odnosno Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz koje čeka gostovanje Gruziji u ponedeljak od 18 časova.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetŽeljko ObradovićDžejlin Smit

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara