Željko Obradović (©Starsport)
Željko Obradović (©Starsport)

Partizan, osim igračkog, sklapa i mozaik u stručnom štabu

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.07.21. | 08:31

Sve glasnije se pominje Vlade Androić, pa Đozep Marija Iskerido Ibanjez, kondicioni trener Predrag Zimonjić, te Bogdan Karaičić, zadužen za skauting

Dolazak sportskog direktora Zorana Savića i povratak Željka Obradovića posle 28 godina doneo je veliki zaokret u Partizanu. Crno-beli su krenuli u kompletno renoviranje tima. Postigli su dogovor o prekidu saradnje sa Rašonom Tomasom, dok su Ognjenu Jaramazu (potpisao za Bajern), Džošu Perkinsu, Nikoli Jankoviću i Eriku Miki istekli ugovori. Već su stigla četiri pojačanja u Humsku - Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović i Rodions Kuruks - dok je direktorsko-trenerski tandem uveliko u potrazi za plejmejkerom i centrom sa kvalitetima, snagom i moći da iznesu predstojeću sezonu u kojoj Partizan ima najviše ambicije na sva četiri fronta.

Ujedno, crno-beli rade i na ojačavanju stručnog štaba. Kao najbliži saradnik Obradovića sve glasnije se pominje Vlade Androić koji je Željku bio asistent u Fenerbahčeu. Zatim Đozep Marija Iskerido Ibanjez koji je takođe bio pomoćnik u istanbulskom klubu u vreme dok je najtrofejniji stručnjak sa Fenerom krčio put do evropskog trona i pet fajnal-forova Evrolige, ali i koji je bio asistent Obradoviću kada je sa Huventudom pokorio Evropu.

Izabrane vesti

Pominje se i jedan od najcenjenijih kondicionih trenera Predrag Bata Zimonjić, takođe poslednji angažman mu je bio u Fenerbahčeu. Tu je i Bogdan Karaičić, dugogodišnji pomoćnik u Lokomotivi Kubanj, zadužen za skauting. Istu ulogu je obavljao u Crvenoj zvezdi, kao i u reprezentaciji Srbije od dolaska Igora Kokoškova na mesto selektora, dok je od maja bio u ulozi pomoćnika na klupi Mege.

Da li će Partizan pomenute stručnjake predstaviti kao članove stručnog štaba, ili će biti još nekih promena, biće poznato najkasnije do početka priprema crno-belih...



tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara