Jovan Vojinović (©ABA 2 liga – Dragana Stjepanović)
Jovan Vojinović (©ABA 2 liga – Dragana Stjepanović)

Podgorica dovela sedmo pojačanje

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 13:09

Stigao je Jovan Vojinović

Novi član košarkaškog kluba Podgorica je Jovan Vojinović.

Rođeni Nikšićanin je nekadašnji igrač mlađih kategorija Mege, kao i seniroski član FMP-a, valjevskog Metalca i užičke Slobode, dok je prošle sezone nastupao za Sutjesku.

Izabrane vesti

"Veoma sam srećan i uzbuđen što ću naredne sezone biti dio KK Podgorica. Organizacija kluba, i uslovi za rad su na najvećem nivou, na nama igračima je da se fokusiramo na treninge, da bi pobedama na utakmicama ostvarili naše ambicije, a to je naravno sami vrh svih takmičenja koje igramo", rekao je Vojinović za klupski sajt.

Inače, Vojinović je minule sezone u dresu nikšićkog tima nastupio na 14 utakmica ABA 2 lige i postigao 114 poena (prosek 8,8) uz ukupno 34 asistencije, a najbolju partiju pružio je baš protiv Podgorice kada je ubacio 21 poen, dok je trojkom u poslednjim trenucima doneo pobedu svom timu protiv MZT-a. Sezonu ranije za Slobodu je upisao 15 nastupa u drugom po kvalitetu regionalnom takmičenju uz prosek od sedam poena i 2,3 asistencije po meču.

Vojinović je sedmo pojačanje Podgorice, nakon što su potpisali Viktor Vujisić, Filip Anđušić, Danilo Brnović, Selim Fofana, Luka Barišić i Mladen Vujić.


tagovi

KK Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara