(©KSS)
(©KSS)

Porodica se uvek drži zajedno

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.23. | 12:10

Ekipa pružila podršku Boriši Simaniću...

Rano jutro u Manili teško da je gore moglo da bude za srpsku reprezentaciju. Boriša Simanić je hitno operisan, za njega je Mundobasket gotov, a Svetislav Pešić će u narednim utakmicama moći da se osloni na 11 igrača.

Boriša Simanić dobio je jak udaracu predelu bubrega protiv Južnog Sudana, zadobio je povredu u trećoj utakmici grupne faze i završio učešće na Svetskom prvenstvu. Podvrgnut je intervenciji, odrađeni su i svi potrebni pregledi, te vitalne funkcije sačuvane. A, srpski košarkaši pružili su mu podršku. 

Izabrane vesti

Fotografisali su se reprezentativci Srbije, selektor Svetislav Pešić i ostatak stručnog štaba i ekspedicije u hali zajedno sa dresom Boriše Simanića i na taj način poručili: porodica se uvek drži zajedno. Pružili su podršku krilnom centru i nastavili sa pripremama za duele u narednoj fazi. 

Pogodi tri utakmice sa Mundobasketa uz igru ukupno poena na meču i uzmi dodatnih 75.000 dinara!

Srbija će četvrti meč na Mundobasketu igrati sutra od 10.00 protiv Italijana, dok je u nedelju od 14.00 očekuje duel sa Dominikanskom Republikom. Do sadasu srpski košarkaši na planetarnoj smotri ostvarili tri pobede i u drugu fazu preneli maksimalan broj bodova.



tagovi

Boriša Simanićkošarkaška reprezentacija SrbijeMundobasketMundobasket 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara