Foto: AFP
Foto: AFP

Portugalac nije stigao ni do priprema Sakramenta, a već dobio otkaz! Da li Partizan ponovo ulazi u priču?

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.23. | 16:20

Centar koji je ovog leta bio povezivan sa crno-belim je ponovo slobodan igrač jer je neočekivano dobio otkaz u Sakramento Kingsima i pre početka priprema

Ko je pomno pratio leto Partizan Mozzart Beta mogao je da pročita razna imena koja su bila povezivana sa klubom. Jeda od njih je portugalski centar Nimajas Kveta koji je u jednom momentu bio opcija za crno-bele koji traže visokog igrača. Ipak, momak visok 213 centimetara se odlučio za NBA. On je dobio ugovor od Sakramento Kingsa, ali za tim iz Kalifornije nije stigao ni da počne pripreme, a već je dobio otkaz.

Naime, Sakramento je odlučio da uriči otkaze njemu, ali i Norlensu Noelu. Takođe centru koji je svojvremeno važio za veliku nadu u NBA ligi. Obojica sada imaju svu slobodu da potraže novi angažman, u NBA ligi ili Evropi.

Izabrane vesti

Sada navijači Partizana verovatno postavljaju logično pitanje. Da li je Nimajas Kveta ponovo na meti Partizana. Prema našim informacijama, odgovor je u ovom momentu - ne! Ipak, vreme će pokazati da li će sportski sektor kluba iz Humske krenuti u novu rundu razgovora sa centrom koji je već svojevremeno igrao za Sakramento ali nikada nije uspeo da se izbori za dugoročan ugovor.

Podsetimo da Partizan aktivno traga za vioskim igračem kako bi upotpuno rotaciju u reketu gde su za sada Frenk Kaminski, Balša Koprivica, Zek Ledej i Alen Smailagić.

Crno-beli su ovog leta doveli pored već pomenutog Kaminskog i Pi Di Džej Doužera, kao i Mateuša Ponitku. Povratnik je i Ognjen Jaramaz.


tagovi

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara